Skočiť na obsah

Košice

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak bol by som rad keby sa tu aj ozval ze kto je z KE abo okolia :)

Lebo mam pocit ze som na tomto fore sam z vychodu :lol:

• Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jovzin

7

• bad_guy

2

• Obrien

2

• marcel neverec

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Eeee, máš zlý pocit, nie si tu sám z východu. Keďže nechcem tvrdiť, že som z malého mestečka blízko Košíc, ako to raz povedal Peter Nagy, sformulujem to ináč. Som z najväčšieho mesta na Slovensku - Bratislava je najväčšia dedina a Košice sú predmestím Prešova :lol:

A čo sa týka Košíc - strávil som tam rok svojho života - na vojenčine.

Zverejnené

nie si sám..aj ja pobývam v meste, kde tečie Schusterov potok... :lol:

Zverejnené

ja sice nie som z vychodu, len tak napoly :lol: moja mama odtial pochadza a mam tam celu rodinu (kusok od kosic) a kazdy rok tam chodievam, teraz kvoli skole len raz - dva krat do roka, predtym sme chodievali aj 5 krat, stale ked boli nejake prazdniny :)

a chodievam tam veeelmi rada :)

Zverejnené

no jupi taze som rad ze sme viaceri :) uz vas len postretavat :) inak fakt mozme hodit niekedy nejake stretko v Aide abo niekde ne ? :lol:

• Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Ja som z Tahanovies konkretne , rad použivam skratku THC , ale žial vela ludi si ju myli s drogou :lol:

Hm. to stretko by bolo fajn ,rad spoznavam novych ludi

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ja som Nad Jazerom :lol: a plati este to stretko v tej Aide abo ako ? :)

Zverejnené

V KE mám veľa známych, najmä na Jazere. Škoda len, že už nie sme v kontakte.

Zverejnené

No to je skoda :lol: Ale ked chces mozem ti helfnut nejako znova ozivit tie kontaky :)

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

OK lidi tak cactales a roso su z vychodu co viem. Dufam ze pojdu na stretko trebalo by sa s nimi dohodnut aby sme sa raz stretli niekde a dohodli ze ako sa pojde. Btw dalsi ludia co ste z vychodu kto by siel na stretko tiez ?

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

no čo Košičani

prečo ste vlastne vraňare?

vraj tam vrany nemáte

keby aspom Tigre, tak to by som pochopil :lol:

Zverejnené

No, su tu obrovske krdle havranov, no niektori ľudia nerozoznavaju havrana od vrany (všetko jedno). Zrejme je ten nazov spôsobeny nevedomosťou.

• Pred 1 rokom...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ta aj ja som z KE...aj ked som na tejto stranke dokopy 5 minut aj s registraciou :lol:

Zverejnené

a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol:

Zverejnené

a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol:

veruže s prázdnym, som čakal, že ma tu na fóre aj privítate tak, ako sa patrí... :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov