Jovzin Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tak bol by som rad keby sa tu aj ozval ze kto je z KE abo okolia :) Lebo mam pocit ze som na tomto fore sam z vychodu :lol:
RoSo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Eeee, máš zlý pocit, nie si tu sám z východu. Keďže nechcem tvrdiť, že som z malého mestečka blízko Košíc, ako to raz povedal Peter Nagy, sformulujem to ináč. Som z najväčšieho mesta na Slovensku - Bratislava je najväčšia dedina a Košice sú predmestím Prešova :lol: A čo sa týka Košíc - strávil som tam rok svojho života - na vojenčine.
Hellé Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 nie si sám..aj ja pobývam v meste, kde tečie Schusterov potok... :lol:
Andulqa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ja sice nie som z vychodu, len tak napoly :lol: moja mama odtial pochadza a mam tam celu rodinu (kusok od kosic) a kazdy rok tam chodievam, teraz kvoli skole len raz - dva krat do roka, predtym sme chodievali aj 5 krat, stale ked boli nejake prazdniny :) a chodievam tam veeelmi rada :)
bad_guy Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 nie si sam aj ja som z vychodu - z okolia kosic :lol:
Jovzin Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 no jupi taze som rad ze sme viaceri :) uz vas len postretavat :) inak fakt mozme hodit niekedy nejake stretko v Aide abo niekde ne ? :lol:
Jovzin Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 v centre mesta na hlavnej :lol: ako je morovy stlp :)
Obrien Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja som z Tahanovies konkretne , rad použivam skratku THC , ale žial vela ludi si ju myli s drogou :lol: Hm. to stretko by bolo fajn ,rad spoznavam novych ludi
Jovzin Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 ja som Nad Jazerom :lol: a plati este to stretko v tej Aide abo ako ? :)
Sniper Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 V KE mám veľa známych, najmä na Jazere. Škoda len, že už nie sme v kontakte.
Jovzin Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 No to je skoda :lol: Ale ked chces mozem ti helfnut nejako znova ozivit tie kontaky :)
Jovzin Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 OK lidi tak cactales a roso su z vychodu co viem. Dufam ze pojdu na stretko trebalo by sa s nimi dohodnut aby sme sa raz stretli niekde a dohodli ze ako sa pojde. Btw dalsi ludia co ste z vychodu kto by siel na stretko tiez ?
tomassi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no čo Košičaniprečo ste vlastne vraňare?vraj tam vrany nemátekeby aspom Tigre, tak to by som pochopil :lol:
Ryan Giggs Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No, su tu obrovske krdle havranov, no niektori ľudia nerozoznavaju havrana od vrany (všetko jedno). Zrejme je ten nazov spôsobeny nevedomosťou.
haah Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ta aj ja som z KE...aj ked som na tejto stranke dokopy 5 minut aj s registraciou :lol:
game Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol:
haah Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol: veruže s prázdnym, som čakal, že ma tu na fóre aj privítate tak, ako sa patrí... :D
Recommended Posts