Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak bol by som rad keby sa tu aj ozval ze kto je z KE abo okolia :)

Lebo mam pocit ze som na tomto fore sam z vychodu :lol:

• Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jovzin

7

• bad_guy

2

• Obrien

2

• marcel neverec

2

Posted

Eeee, máš zlý pocit, nie si tu sám z východu. Keďže nechcem tvrdiť, že som z malého mestečka blízko Košíc, ako to raz povedal Peter Nagy, sformulujem to ináč. Som z najväčšieho mesta na Slovensku - Bratislava je najväčšia dedina a Košice sú predmestím Prešova :lol:

A čo sa týka Košíc - strávil som tam rok svojho života - na vojenčine.

Posted

nie si sám..aj ja pobývam v meste, kde tečie Schusterov potok... :lol:

Posted

ja sice nie som z vychodu, len tak napoly :lol: moja mama odtial pochadza a mam tam celu rodinu (kusok od kosic) a kazdy rok tam chodievam, teraz kvoli skole len raz - dva krat do roka, predtym sme chodievali aj 5 krat, stale ked boli nejake prazdniny :)

a chodievam tam veeelmi rada :)

Posted

nie si sam aj ja som z vychodu - z okolia kosic :lol:

Posted

no jupi taze som rad ze sme viaceri :) uz vas len postretavat :) inak fakt mozme hodit niekedy nejake stretko v Aide abo niekde ne ? :lol:

Posted

v centre mesta na hlavnej :lol: ako je morovy stlp :)

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja som z Tahanovies konkretne , rad použivam skratku THC , ale žial vela ludi si ju myli s drogou :lol:

Hm. to stretko by bolo fajn ,rad spoznavam novych ludi

• 2 weeks later...
Posted

ja som Nad Jazerom :lol: a plati este to stretko v tej Aide abo ako ? :)

Posted

V KE mám veľa známych, najmä na Jazere. Škoda len, že už nie sme v kontakte.

Posted

No to je skoda :lol: Ale ked chces mozem ti helfnut nejako znova ozivit tie kontaky :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

ja ne ja som Nad jazerom :lol:

• 7 months later...
Posted

OK lidi tak cactales a roso su z vychodu co viem. Dufam ze pojdu na stretko trebalo by sa s nimi dohodnut aby sme sa raz stretli niekde a dohodli ze ako sa pojde. Btw dalsi ludia co ste z vychodu kto by siel na stretko tiez ?

• 7 months later...
Posted

no čo Košičani

prečo ste vlastne vraňare?

vraj tam vrany nemáte

keby aspom Tigre, tak to by som pochopil :lol:

Posted

No, su tu obrovske krdle havranov, no niektori ľudia nerozoznavaju havrana od vrany (všetko jedno). Zrejme je ten nazov spôsobeny nevedomosťou.

• 1 year later...
Posted

Aj ja som Košičan. Pri technike bývam.

• 2 weeks later...
Posted

ta aj ja som z KE...aj ked som na tejto stranke dokopy 5 minut aj s registraciou :lol:

Posted

a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol:

Posted

a evidentne si došiel s prázdnym kríglom, tu nenalievajú, to treba v ke ísť do gazdovskej ... :lol:

veruže s prázdnym, som čakal, že ma tu na fóre aj privítate tak, ako sa patrí... :D