Skočiť na obsah

Aký rýchly máte internet?

Vaše internetové pripojenie  

15 členovia hlasovali

1. 1. Aký typ pripojenia máte?

• Dial-up
    • ISDN
      0
    • DSL
    • Wi-fi
    • Kábel
    • Mobil (GPRS,EDGE,UMTS a pod.)
      0
  2. 2. Aký máte downstream (download)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 1024 kbit (1 Mbit)
      0
    • Do 2048 kbit (2 Mbit)
    • Do 4096 kbit (4 Mbit)
      0
    • Do 8192 kbit (8 Mbit)
      0
    • Do 12288 kbit (12 Mbit)
    • Nad 12 Mbit
  3. 3. Aký máte upstream (upload)?

• Do 64 kbit
    • Do 128 kbit
      0
    • Do 256 kbit
    • Do 512 kbit
      0
    • Do 1024 kbit
    • Do 2048 kbit
    • Do 4096 kbit
    • Nad 4096 kbit

Odporúčané príspevky

Zverejnené
115,2 Kb/s mi ukazuje ale neviem aký to je typ čísla lebo v ankete je uvedené iba kbit tak by mi mohol niekto vysvetliť čo znamenajú tieto čísla? Teda že ak mám 115 kbs tak koľko to je tých kbit? A používam Dial-Up aspoň si myslím lebo to píše že Dialup modem. Mobil mám napojený cez Bluetooth na počítač a vlastne čo je mobilný internet a cez neho to ide.
Zverejnené

kbs je kbit per second

Tak si ma potešil lebo nemám najpomalší ale len druhý najpomalší :-)
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Takych štatistik je po nete milion aj čo sa rychlosti pripojenia tyka. Každopadne Slovensko v každej z nich figuruje na poprednych priečkach. A čo sa tyka rychlosti podľa miest, Košice sa vždy pohybuju okolo 10. miesta na svete, Blava okolo 20. Viem že rychly net maju aj v Prešove a Žiline. Hlavne tieto mesta ťahaju SR k takym vysledkom.

Zverejnené

Toto nie je o rýchlosti internetu, ale o rýchlosti načítavania stránok.

Zverejnené

Viem čitať. Len vravim, že čo sa tyka kvality internetu, tak sme na tom v ramci sveta veľmi dobre.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Rýchlosť pripojenia: 91.53 Mbps

Rýchlosť sťahovania dát:11.44 MB/s

Zverejnené

Mne uz skoro dva tyzdne turbo 2 meska.

Bude mozno zajtra.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Hej, už som dal tých 70/7. 70 downolad sa mi zíde na viac vecí, minimálne na to, že viacero notebookov sa bude môcť pripojiť na wifi bez nejakého viditeľného spomalenia rýchlosti, neviem či by som 30 Mbit/s upload vôbec bol schopný bežne využívať.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Uz asi polroka bezim na tomto, ale az teraz sa mi to podarilo zmerat realnu rychlost speedtestom, aj ked som ju uz videl vela krat realne (aj upload, pri zalohovani):
post-1955-0-17261000-1432837068.png
Uz si neviem predstavit ako som mohol fungovat na tych 12/0.5 co som mal predtym...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Uvažoval som aj nad Fibernetom, ale keď si porovnávam tie rýchlosti a ceny, tak jasne zvíťazil Swan. Neviem k čomu by mi bolo 250 mbit/s, keď pre moju prácu už aj 70 mbit/s je luxus. Upload, to je ďalšia vec, mal som 10, budem mať 7, z toho dôvodu, že všetky servery, kam uploadujem súbory, upload aj tak obmedzujú na nejaký 1 mbit/s (mám shared hostingy), tak tam mi aj tých 10 bolo platných ako hadovi noha, nieto tých 30, čo mi dávali do ponuky :D

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Dig šun na čo som prišiel. Keď si sťahujem z ulozto film tak v internetke kde sú také lepšie počítače aj normálny internet cez telefónnu linku, modem a tak. Sťahuje nejako hodinu zhruba ten 800MB súbor. Je tam nejaké schválne prednastavené obmedzenie že pre rýchle sťahovanie treba dáke kredity tam kúpiť atď. Potom je možnosť že free sťahovanie pomaly. Neviem aký je tam rozdiel keďže som rýchlejšie nikdy neskúšal. Skúsil som len tak zo srandy doma kde je simkartové mobilné pripojenie HSPA to je o jedno pomalšie ako 4G lebo viem že ten starý usb modem nemá funkciu 4G a Galanta nemá pokrytie 4G menšími operátormi. Ešte mám aj to že keď miniem megabajty tak operátor vraj spomalý pripojenie ale nechá zadarmo ísť ďalej len pomalší režim. Napriek všetkému film stiahne zhruba za hoďku tak isto ako v internetke. 

Zverejnené

Ty si v internetovej kaviarni sťahuješ filmy? A vieš o tom, že od minulého leta je to u nás trestné? Dilino.

Net mám rýchlejší, namerané výsledky sú obmedzené výkonom sieťovej karty.

post-2-0-63825400-1478074466.png

Zverejnené

Ako sa na tej ookle dostanete k tej tabulke s výsledkom čo tu má väčšina zobrazené? Lebo mne po teste vyhodilo len takú mám na screenshote. Ale tá vaša je trocha inšia.

Zverejnené

Keby si ovládal aspoň základy angličtiny, tak by si vedel. Ale to by si musel vyvinúť nadľudské úsilie, aby si sa k niečomu priučil, že?

Zverejnené

Keď dorobilo test tak vyhodilo výsledok tak som už myslel že sa nedá ísť ďalej. Nikde som nevidel možnosť že zobraziť tú krajšiu tabulu atď.

Zverejnené

http://www.speedtest.net/

Tomáš:

keď ti zmeria rýchlosti, na tej veľkej tabuľke vpravo hore máš "share this result" (v prekladači "zdieľaj tento výsledok") - klikni na to, vyhodí ti odkaz, nad tým odkazom je ikonka obrazu Image - klikni na to...  zmení ti odkaz na link s koncovkou .png.  - klikni vedľa vpravo na "copy"

príď na fórum, otvor príspevok, klikni nad príspevkom na ikonu obrazu a s CTRL+V tam vlož ten link - daj OK, a máš to tu.

5774443003.png

Zverejnené

Pri druhom pokuse ani nenacitalo. Aj prvykrat som to spojazdnil zhruba na treti pokus. Obvykle nenacita tu stranku a zamrzne cele a musim refreshnut, alebo pocas merania sa zasekne. Ani neviem ako som sa dopracoval k prvemu meraniu. Radsej som obnovil chodenie na net cez mobil (je to sikovnejsie, praktickejsie, rychlejsie) pocitace su pomale, mrznu, hapruju, nemam na take veci nervy. Ja ocakavam od veci aby fungovali ak nie tak tu vec radsej nechcem. Takze prvy raz sa zaseklo uz pri nacitavani stranky, druhyraz pustilo meranie ale nedokoncilo len to stalo bez odozvy, tak som to cele vypol a nech sa stym trapia druhi. Radsej som si opat prisiel cez mobil. Je to overene a funkcne. Pointa je len to ze chcel som porovnat a zistit co je to mat pomaly internet lebo ja to viem iba tak rozoznat ze v mobile ci na pocitaci u kamosov alebo v internetke mi nacita stranku rychlo ze kliknem a ide. Ale z ulozto stahuje 800 megabajtovy subor aj hodinu. Na laptope co mame doma aj beznu stranku nacitava pol minuty, ze kliknem a pomalicky to vykresluje, parkrat zamrzne, treba refreshnut pripadne restart prehliadaca a znova, ze ja kym tam otvorim nejaku webstranku tak dvakrat zamrzne a potom to pomalicky vykresluje a treba cakat na to. Ale ak dam stahovat z ulozto rovnakovelky subor tak to tiez stiahne zhruba za hodinu. To som nechapal ze vlastne o com je ten rozdiel medzi rychlym a pomalym internetom a co je vlastne rychly internet a co pomaly. Ved v mobile mam presne taky isty ako je v tom laptope ale v mobile to ide rychlo. Napriklad stranku s TV programom mobil nacita za 10 sekund co laptopu trva aj pol minuty. A ked som porovnal cisla merani tak oproti ostatnim mam hrozne male cislo. To znamena ze 5x pomalsi ako priemer.

Zverejnené

To, že tebe počítače mrznú, pomaly vykresľujú stránky, nenačítavajú, zasekávajú sa a haprujú, to tu nikoho neprekvapuje, pri tebe sa to práveže očakáva. Boli by sme v šoku keby tebe niečo normálne fungovalo.

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov