Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prepána, @slimak, vy sa so ženou, o ktorej tu všade čitam, e ako ju miluješ a ako je jediná v tvojom živote, bijete, až tak, že ju syn bude musieť brániť? Alebo to stále ešte bolo až na tú jednu epizódku o rodičoch?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené
Citát

Vlastné deti ešte nemáš a predsa si šiel na vazektómiu. Ako dlho už vieš, že deti mať nechceš?

Nebol som odjakživa proti deťom, v minulosti som bol tomu otvorený. Očakával som, že budem mať taký obyčajný život, do ktorého dieťa ľahko zapadne. Vieš, práca, domov, deti, cez víkend na chate u starých rodičov... Týmto nechcem uraziť žiadnych rodičov, len ja som si to predstavoval veľmi jednoducho.

Ale odkedy som začal aktívnejšie žiť, tak som si uvedomil, že život nemám až taký jednoduchý. Veľmi veľa cestujeme, mám veľa koníčkov, precestovali sme osem krajín za štyridsať dní v Ázii počas našej svadobnej cesty, bežne na cestách spíme v aute, to sa s deťmi nedá. Musel by som si zo života veľa ukrojiť, aby som mohol mať deti.

Neuvedomoval som si, čo to všetko je s tým spojené, koľko to je roboty, koľko to je peňazí.

A posledné tri-štyri roky som už bol presvedčený o tom, že nechcem deti. Každým rokom to bolo silnejšie presvedčenie.

Čítajte viac: https://closer.sme.sk/c/23419928/slovak-v-26-rokoch-podstupil-vazketomiu-deti-nechceme.html

Je to zvlastne ako sa ludia menia. Iste sa meni aj myslenie, a zrejme budu aj potreby.  

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov