Jump to content

Koľko vzťahov máte za sebou?

Sniper

Recommended Posts

Koľko máte vzťahov za sebou? Skúste napísať tie, ktoré považujete za vážnejšie. Nie ako tá ženská čo bola v Srdcových záležitostiach (keď tam bol aj HORROR) čo napísala že mala vážny vzťah po týždni. Myslím že po týždni sa o vážnom vzťahu nedá hovoriť. Ale zase na druhej strane viac záleží na tom ako ten vzťah beriete.

Možno by sa tu zišla aj anketa, ale vypadalo by to trochu blbo :lol: :)

Mal som ich veľa, ale z tých ktoré som bral vážnejšie boli tri.

Prvý v r. 2000, druhý 2001-06, tretí 2006. Ťažko povedať ktorý bol najlepší, každý mal niečo do seba.

mal som jeden, spatne si uvedomujem ze to nestalo za nic...bolo to len trapenie z mojej strany a vtedy som si to nepripustal, som rad ze to skoncilo takto.... ale zial, poznacilo ma to negativne...

keby niet fora, tak asi stale nic :) mam, mala som a dufam budem mat len jeden jediny, ten sucasny, v oktobri to budu dva roky :lol:

mala som len jeden, i ten skončil teraz v piatok... začalo sa to 6.7.2006 kedy som mu napísala prvú správu na pokec ale chodiť sme spolu oficiálne vlastne ani nechodili... náš vzťah bol až príliš zamotaný a keď sa tak nad tým zamyslím, nič vážneho tam pravdepodobne ani nebolo... ale beriem to tak, že keď bol vo vzťahu sex, niečo vážnejšie to asi bolo...

arwiel

Nechutná fraška preto, lebo začala po čase vymýšľať, začala sa odrazu tváriť, že o nič nejde, že nič vlastne medzi nami nie je atď.

Nokia 6230i

Neboj sa, do nechutného sexu ma nikto nenútil.

Ono to dosť záleží od veku spoluchodiacich. Taký vzťah 25-26 ročných je predsa len trochu iný ako vzťah 17-18 ročných.

velky rozdiel ;) :)

netrep.. :) :lol: nevidim v tom problem, rozumieme si.... uznavam, ze niektore kamaratky by asi spokojne v takom vztahu neboli, nemali by si co povedat, ale to je od pripadu k pripadu ;)

ja s o par rokov starsimi ludmi nemam problem si podebatovat, rezu mi castokrat viac ako niektori moji vrstovnici...

a čo potom keď je to kombinácia 25 a 17? alebo iná?

Tam rozhoduje najmä to kto má aké plány. Mal som vzťah (ten prvý) kde ja som mal 22 a ona 26. Všetko bolo super, ale kopa povinností v jej bydlisku (ďaleko mimo môjho) to viac-menej ukončila.