Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

doprcic . a stve ma ze som nebol na alexandrovovcoch v ba.....

Zverejnené

od ôsmej brigáda na stavbe v tej zime hnusnej, tomu sa hovorí sviatky ako sa patrí. rozmýšľam, ktorá časť tela ma bolí viac :lol:

a k tomu mi mama dnes oznámila, že tento rok nebude robiť zemiakový šalát :)

Zverejnené

Matka si na mňa dnes nejak zasadla a už ma to pekne štve...a ešte jej hystéria okolo toho ako mám zdobiť vianočný strom,ako by som bol retardovaný,či čo :) :lol:

Zverejnené

Sakra,priateľku uvidím až v piatok,už som ju od štvrtka nevidel,ale prišiel jej brat,ktorý študuje v Prahe a on prichádza tak raz za polrok...a že chcú byť spolu,kým znova neodíde...chápem to na jednej strane,ale som smutný,teraz mi tak chýba... :lol: :)

Zverejnené

kurňa nemám odvoz do mesta, ak dnes nikam nepôjdem, tak ma porazí :lol:

Zverejnené

kasel...stale kasel...suchy kasel....z coho???? nechapem!!!!! ... polka januara navsteva u alergologa..som zvedava

Zverejnené

Sakra,zas som nejak precitlivený(lieky) a nahneval som otca,kvôli môjmu vulgárnemu slovníku... :lol:

Zverejnené

Som u frajerky, je tu nejaký divný IE, napísať sem niečo je hotové umenie a ešte je tu qwertz :lol:

Zverejnené

keby som nepovedala mníškam, že prídem až 7.1., tak už som na ceste do NR a kašlem na všetkých! :lol:

včera som povedala drahému, čo mi na ňom prekáža a ten sa rozplakal... už ma nebaví ho zachraňovať...

a dostala som tak silné krámy s takými kŕčami ako ešte nikdy...

neznášam sviatky!

ó! a... neznášam svoju matku!

Zverejnené

doprcic . a stve ma ze som nebol na alexandrovovcoch v ba.....

Zajtra bude toten koncert na stv2 ... o kolkej si zisti na webe stv

Zverejnené

Ach,skončili sa Vianoce :lol: ...a mama zas hysterizovala...keď sa dačo neurobí v tom čase,v tej sekunde ako to ona chce,tak už je problém...a potom sa hrá na urazenú... :)

Zverejnené

keby som nepovedala mníškam, že prídem až 7.1., tak už som na ceste do NR a kašlem na všetkých! :lol:

Co by si robila v Narodnej rade? :)

Zverejnené

To mi veru vobec nenapadlo. NR som tipoval ako Norsko. Ale dufam, ze ta to aspon na chvilku pobavilo a zdvihlo naladu.

Zverejnené

ani také Nórsko by nebolo zlé :lol: tam asi majú aspoň sneh...

Zverejnené

musim si urychlene kupit kredit, inak mi prepadne karta...uzasne akorat teraz sa mi to strasne "hodi"

Zverejnené

musim si urychlene kupit kredit, inak mi prepadne karta...uzasne akorat teraz sa mi to strasne "hodi"

Ježiši! aj ja! a mám iba 70 Sk... :lol:

nj... tak už budem mať len jedno číslo.... :)

Zverejnené

a este sa mi aj dosral reproduktor na mobile ,to snad neni mozne doboha

Zverejnené

nedokončila som databázu do školy, nič tam nefunguje, za 6 hodín mi odchádza autobus na chatu, je to treba poslať do konca decembra :lol: :) :) a som v prdeli

Zverejnené

Dlhodobo ma sere jeden Rakušak - Gregor Schlierenzauer!!! Ten si moze doskocit akokolvek a aj tak dostane 19ky!!! To je teda fakt "uzasne" ... on zato nemoze ako ho hodnotia, tak ale jediny kto z toho ma prospech je prave on... (a dneska to nebolo po prvy krat!) :lol:

EDIT!!! ... dodatok po skokoch v GaPa! Uz som myslel ze Oberstdorf bol vrchol nespravodlivosti! Ale prislo GaPa!!! Ahonen v sucte oboch skokov o 1 meter viac ako Schlerenzauer... a hadajte kto vyhral o 1,7 bodu? No predsa "bezchybny" Gregor! Boha keby mal aspon nejaky oslnivi doskok a styl, ale je to obycajny styl ako kazdy iny a telemark vobec neni dotiahnuty, aj tak dostava 19,5ky!!! Nespravodlivost v skokoch! Ah Ake mam nervi!!!

Zverejnené

vyskočilo mi koleno včera, aj hneď skočilo naspäť síce, ale bolí to... neviem ako budem snowboardovať teraz :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov