chlapeczjuhu Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 doprcic . a stve ma ze som nebol na alexandrovovcoch v ba.....
nutrinka Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 od ôsmej brigáda na stavbe v tej zime hnusnej, tomu sa hovorí sviatky ako sa patrí. rozmýšľam, ktorá časť tela ma bolí viac :lol: a k tomu mi mama dnes oznámila, že tento rok nebude robiť zemiakový šalát :)
tiborco Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 Matka si na mňa dnes nejak zasadla a už ma to pekne štve...a ešte jej hystéria okolo toho ako mám zdobiť vianočný strom,ako by som bol retardovaný,či čo :) :lol:
tiborco Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 Sakra,priateľku uvidím až v piatok,už som ju od štvrtka nevidel,ale prišiel jej brat,ktorý študuje v Prahe a on prichádza tak raz za polrok...a že chcú byť spolu,kým znova neodíde...chápem to na jednej strane,ale som smutný,teraz mi tak chýba... :lol: :)
nutrinka Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 kurňa nemám odvoz do mesta, ak dnes nikam nepôjdem, tak ma porazí :lol:
doll Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 kasel...stale kasel...suchy kasel....z coho???? nechapem!!!!! ... polka januara navsteva u alergologa..som zvedava
tiborco Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Sakra,zas som nejak precitlivený(lieky) a nahneval som otca,kvôli môjmu vulgárnemu slovníku... :lol:
Sniper Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Som u frajerky, je tu nejaký divný IE, napísať sem niečo je hotové umenie a ešte je tu qwertz :lol:
arwiel Zverejnené 27. December, 2007 Zverejnené 27. December, 2007 keby som nepovedala mníškam, že prídem až 7.1., tak už som na ceste do NR a kašlem na všetkých! :lol: včera som povedala drahému, čo mi na ňom prekáža a ten sa rozplakal... už ma nebaví ho zachraňovať... a dostala som tak silné krámy s takými kŕčami ako ešte nikdy... neznášam sviatky! ó! a... neznášam svoju matku!
Linkman Zverejnené 27. December, 2007 Zverejnené 27. December, 2007 doprcic . a stve ma ze som nebol na alexandrovovcoch v ba..... Zajtra bude toten koncert na stv2 ... o kolkej si zisti na webe stv
Duda Zverejnené 27. December, 2007 Zverejnené 27. December, 2007 Už je 27.12!Bože čo som robila všetky tie dni? :lol:
tiborco Zverejnené 27. December, 2007 Zverejnené 27. December, 2007 Ach,skončili sa Vianoce :lol: ...a mama zas hysterizovala...keď sa dačo neurobí v tom čase,v tej sekunde ako to ona chce,tak už je problém...a potom sa hrá na urazenú... :)
RoSo Zverejnené 28. December, 2007 Zverejnené 28. December, 2007 keby som nepovedala mníškam, že prídem až 7.1., tak už som na ceste do NR a kašlem na všetkých! :lol: Co by si robila v Narodnej rade? :)
arwiel Zverejnené 28. December, 2007 Zverejnené 28. December, 2007 no asi to isté, čo aj mníšky :lol: NR=Nitra
RoSo Zverejnené 28. December, 2007 Zverejnené 28. December, 2007 To mi veru vobec nenapadlo. NR som tipoval ako Norsko. Ale dufam, ze ta to aspon na chvilku pobavilo a zdvihlo naladu.
arwiel Zverejnené 28. December, 2007 Zverejnené 28. December, 2007 ani také Nórsko by nebolo zlé :lol: tam asi majú aspoň sneh...
cizy Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 musim si urychlene kupit kredit, inak mi prepadne karta...uzasne akorat teraz sa mi to strasne "hodi"
arwiel Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 musim si urychlene kupit kredit, inak mi prepadne karta...uzasne akorat teraz sa mi to strasne "hodi" Ježiši! aj ja! a mám iba 70 Sk... :lol: nj... tak už budem mať len jedno číslo.... :)
cizy Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 a este sa mi aj dosral reproduktor na mobile ,to snad neni mozne doboha
Bijou Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 nedokončila som databázu do školy, nič tam nefunguje, za 6 hodín mi odchádza autobus na chatu, je to treba poslať do konca decembra :lol: :) :) a som v prdeli
aljak63 Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 Dlhodobo ma sere jeden Rakušak - Gregor Schlierenzauer!!! Ten si moze doskocit akokolvek a aj tak dostane 19ky!!! To je teda fakt "uzasne" ... on zato nemoze ako ho hodnotia, tak ale jediny kto z toho ma prospech je prave on... (a dneska to nebolo po prvy krat!) :lol: EDIT!!! ... dodatok po skokoch v GaPa! Uz som myslel ze Oberstdorf bol vrchol nespravodlivosti! Ale prislo GaPa!!! Ahonen v sucte oboch skokov o 1 meter viac ako Schlerenzauer... a hadajte kto vyhral o 1,7 bodu? No predsa "bezchybny" Gregor! Boha keby mal aspon nejaky oslnivi doskok a styl, ale je to obycajny styl ako kazdy iny a telemark vobec neni dotiahnuty, aj tak dostava 19,5ky!!! Nespravodlivost v skokoch! Ah Ake mam nervi!!!
Bijou Zverejnené 1. Január, 2008 Zverejnené 1. Január, 2008 vyskočilo mi koleno včera, aj hneď skočilo naspäť síce, ale bolí to... neviem ako budem snowboardovať teraz :lol:
Odporúčané príspevky