Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zajtra som mal mat druhu skusku spoluziak nieco zazmatkoval ze sa zrusila tak som sa odhlasil z terminu a teraz sa dozviem ze je :lol: kua som mohol mat druhu za sebou a prd z toho

aj ked aspon mam klud pred vianocami :)

Zverejnené

dnes už len tri písomky a budem to mať z krku... ešteže sú aj opravné... :)

nejde mi prihlásiť sa na skúšku.... :lol:

spolubývajúca má toho tiež dosť a dnes ráno to na ňu dolahlo... musela som volať matke aké liekz jej dať, je z nej troska... fakt jej držím palce, ona si to zaskúži, tú skúšku spraví... aj ja tie tri, no dve som sa ešte neučila, ale v pohodéééé... mám to pekne na saláme... :)

Zverejnené

som hrozne hladny, lebo som rano nic nezjedol (iba zelene jablcko), ale spoluziak chce ist na skusku z francuztiny posledny v poradi, a tak tu cakame pred katedrou /cathedra, -as/. potom pojdeme na pizzu.

Zverejnené

sprosta pisomka z programovania taky program mi dal spravit ze som pozeral ci nespadol z jahody deges jeden

Zverejnené

Neskutočne ma už serie SLSP hádam nie je dňa čo by nemali nejaký výpadok, za toto ja platím?! :lol:

Obrázok

Už vážne uvažujem nad inou bankou!

Zverejnené

neznášam, keď viem, že som nespravodlivo ohodnotený

ja že zo súčasných sociologických teórií A-B a ona zahlási C

a pritom, viem, že ľudia, čo to mali jasne horšie odo mňa majú B, resp A-B

ale čo už ja som si knižku načítal a dala mi veľa a to je hlavné,

šak učíme sa kvôli sebe a nie kvôli známkam :lol:

ale aj tak ma to srie

ešte písomka z ekonómie, ku kt. nám podklady poslal včera poobede

vynikajúco

Zverejnené

Už som myslel že ma asi roztrhne prečo sa mi v poslednej dobe viacero programov divne chovalo, nakoniec problém bol vo firewalle, kompletne som ho preinštaloval a zdá sa že to pomohlo :lol:

Zverejnené

Hm nejaká som chorá... všetko ma štve...a tak :lol:

Zverejnené

Už som myslel že ma asi roztrhne prečo sa mi v poslednej dobe viacero programov divne chovalo, nakoniec problém bol vo firewalle, kompletne som ho preinštaloval a zdá sa že to pomohlo :)

treba pouzivat kvalitne riesenia :lol: :)

Zverejnené

Prave som si v telerane (ta blbost co chodi rano na markize) vypocul song Happy Xmas (War Is Over) - PREROBENY DO SLOVENCINY!!! No uplne som ostal znechuteny z toho... FUJ!!! Takto zneuctit tak krasny song Johna Lennona... Dokonale zneuctenie!

:lol: :) :)

Zverejnené

ešte že som to nepočula... :lol:

v blbej NR nemajú ani jednu omaľovánku! :)

Zverejnené

clovek sa ide pozriet do antikvariatu..a antikvariat tam uz nieje :lol:

Zverejnené

teraz!!! mi dosiel mail s datumom 14.12 na poste, toto uz nie je normalne co robi ta schranka nie je to prvy krat

Zverejnené

ešte že som to nepočula... :lol:

v blbej NR nemajú ani jednu omaľovánku! :)

Ak si už doma, tak myslím, že už áno

dnes to hral mestský rozhlas

- jj na post nadáva veľa ľudí

kamarátovi som už posla pozvánku na gmail

to je jednoznačne najlepšie riešeni email schránky

Zverejnené

Dnes mi konečne prišli zaviesť internet a ešte stále mi to nejde. Vraj keď nepôjde do zajtra tak mám volať hotline. :lol:

Zverejnené

jj na post nadáva veľa ľudí

aj mne tam v poslednej dobe niekedy ani posta nepride! najhorsie je ze tu moju adresu na post maju vsetci a je priam "uzasne" ze niektore spravy mi ani nepridu ... a nechapem preco! :lol: :)
Zverejnené

:lol: :) :)

vyhodila sa mi nejaká *** na ústach

;) ;) ;)

neznášam takéto veci krista, som na to strašne háklivá a dávam si pozor, ale teraz fakt neviem, z čoho bohatstvo to môže byť. ááá taká hovadina a ja kvôli tomu budem minimálne týždeň rozladená

;) ;) ;)

a som doma, jupí jupí jou

;)

Zverejnené

teraz!!! mi dosiel mail s datumom 14.12 na poste

A ešte keby si vedel aké je to super mať svoju vlastnú e-mailovú adresu a nespoliehať sa na všelijaké kvázi mailové služby zadarmo :lol:
Zverejnené

Sakra,v poslednom čase čoraz častejšie nám padne net a včera nešiel celý večer :lol:

Zverejnené

sere ma chodit po meste a pozerat sa na ludi okolo.

sere ma chodit po meste a vidiet tych zrobenych ludi

sere ma chodit po meste a vidiet ludi co su na tom ocividne financne nie najlepsie ako zizaju do vysvietenych vykladov

sere ma chodit po meste a vidiet tych ludi s detmi ako ich tahaju od obchodov a stankov prec lebo ich penazenky na to nemaju

sere ma chodit po meste a vidiet tych blbov na offroadoch s tvarami ako prdel mojho deda v marnici

sere ma chodit po meste a vidiet tie pipiny s tvarami ako z lepenky a miesto oci diery

bojim sa ze sa nechtiac stanem svedkom nejakej ich konverzacie lebo moja dusa taky napor hluposti neznesie

ako som raz cital: ma duse z toho blije

chlap nevedel jak dobre trafil....

kriste jak ja neznasam tento vianocny cas

Zverejnené

nie, do Tallinu ani Helsink sa letenka pod 7 ceskych litrov zohnat NEDA. kwa.

Zverejnené

ako som raz cital: ma duse z toho blije

chlap nevedel jak dobre trafil....

kriste jak ja neznasam tento vianocny cas

vyznanie ? ja ich vidím aj z druhej strany

človek je na tom trochu ináč ... je vďačný za voľné dni, pretože predtým ho tí ľudia s prázdnymi tvárami zničia :lol:

za istých okolností ...

vždy tých pár potrebujem na regeneráciu ... na zistenie, že existujú aj normálni ľudia, sú ešte inteligentní a rozumní ľudia ... vďaka za každého jedného

Zverejnené

vyznanie? kdeze.

realita ako ju vidim ja.......

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov