Nokia Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 zajtra som mal mat druhu skusku spoluziak nieco zazmatkoval ze sa zrusila tak som sa odhlasil z terminu a teraz sa dozviem ze je :lol: kua som mohol mat druhu za sebou a prd z tohoaj ked aspon mam klud pred vianocami :)
arwiel Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 dnes už len tri písomky a budem to mať z krku... ešteže sú aj opravné... :) nejde mi prihlásiť sa na skúšku.... :lol: spolubývajúca má toho tiež dosť a dnes ráno to na ňu dolahlo... musela som volať matke aké liekz jej dať, je z nej troska... fakt jej držím palce, ona si to zaskúži, tú skúšku spraví... aj ja tie tri, no dve som sa ešte neučila, ale v pohodéééé... mám to pekne na saláme... :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 som hrozne hladny, lebo som rano nic nezjedol (iba zelene jablcko), ale spoluziak chce ist na skusku z francuztiny posledny v poradi, a tak tu cakame pred katedrou /cathedra, -as/. potom pojdeme na pizzu.
phersu Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 sprosta pisomka z programovania taky program mi dal spravit ze som pozeral ci nespadol z jahody deges jeden
Sniper Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Neskutočne ma už serie SLSP hádam nie je dňa čo by nemali nejaký výpadok, za toto ja platím?! :lol: Už vážne uvažujem nad inou bankou!
tomassi Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 neznášam, keď viem, že som nespravodlivo ohodnotenýja že zo súčasných sociologických teórií A-B a ona zahlási Ca pritom, viem, že ľudia, čo to mali jasne horšie odo mňa majú B, resp A-Bale čo už ja som si knižku načítal a dala mi veľa a to je hlavné, šak učíme sa kvôli sebe a nie kvôli známkam :lol:ale aj tak ma to srie ešte písomka z ekonómie, ku kt. nám podklady poslal včera poobedevynikajúco
Sniper Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Už som myslel že ma asi roztrhne prečo sa mi v poslednej dobe viacero programov divne chovalo, nakoniec problém bol vo firewalle, kompletne som ho preinštaloval a zdá sa že to pomohlo :lol:
Aikaterine Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Hm nejaká som chorá... všetko ma štve...a tak :lol:
Nokia Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Už som myslel že ma asi roztrhne prečo sa mi v poslednej dobe viacero programov divne chovalo, nakoniec problém bol vo firewalle, kompletne som ho preinštaloval a zdá sa že to pomohlo :) treba pouzivat kvalitne riesenia :lol: :)
tomassi Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 2 hodiny nešiel prúdskoro ma trafilo, pekné utrpenie
aljak63 Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Prave som si v telerane (ta blbost co chodi rano na markize) vypocul song Happy Xmas (War Is Over) - PREROBENY DO SLOVENCINY!!! No uplne som ostal znechuteny z toho... FUJ!!! Takto zneuctit tak krasny song Johna Lennona... Dokonale zneuctenie! :lol: :) :)
arwiel Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 ešte že som to nepočula... :lol: v blbej NR nemajú ani jednu omaľovánku! :)
Tom182 Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 clovek sa ide pozriet do antikvariatu..a antikvariat tam uz nieje :lol:
cizy Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 teraz!!! mi dosiel mail s datumom 14.12 na poste, toto uz nie je normalne co robi ta schranka nie je to prvy krat
tomassi Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 ešte že som to nepočula... :lol: v blbej NR nemajú ani jednu omaľovánku! :) Ak si už doma, tak myslím, že už áno dnes to hral mestský rozhlas - jj na post nadáva veľa ľudí kamarátovi som už posla pozvánku na gmail to je jednoznačne najlepšie riešeni email schránky
Cactales Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Dnes mi konečne prišli zaviesť internet a ešte stále mi to nejde. Vraj keď nepôjde do zajtra tak mám volať hotline. :lol:
aljak63 Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 jj na post nadáva veľa ľudíaj mne tam v poslednej dobe niekedy ani posta nepride! najhorsie je ze tu moju adresu na post maju vsetci a je priam "uzasne" ze niektore spravy mi ani nepridu ... a nechapem preco! :lol: :)
nutrinka Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 :lol: :) :) vyhodila sa mi nejaká *** na ústach ;) ;) ;) neznášam takéto veci krista, som na to strašne háklivá a dávam si pozor, ale teraz fakt neviem, z čoho bohatstvo to môže byť. ááá taká hovadina a ja kvôli tomu budem minimálne týždeň rozladená ;) ;) ;) a som doma, jupí jupí jou ;)
Sniper Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 teraz!!! mi dosiel mail s datumom 14.12 na posteA ešte keby si vedel aké je to super mať svoju vlastnú e-mailovú adresu a nespoliehať sa na všelijaké kvázi mailové služby zadarmo :lol:
tiborco Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Sakra,v poslednom čase čoraz častejšie nám padne net a včera nešiel celý večer :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 sere ma chodit po meste a pozerat sa na ludi okolo.sere ma chodit po meste a vidiet tych zrobenych ludisere ma chodit po meste a vidiet ludi co su na tom ocividne financne nie najlepsie ako zizaju do vysvietenych vykladov sere ma chodit po meste a vidiet tych ludi s detmi ako ich tahaju od obchodov a stankov prec lebo ich penazenky na to nemaju sere ma chodit po meste a vidiet tych blbov na offroadoch s tvarami ako prdel mojho deda v marnicisere ma chodit po meste a vidiet tie pipiny s tvarami ako z lepenky a miesto oci diery bojim sa ze sa nechtiac stanem svedkom nejakej ich konverzacie lebo moja dusa taky napor hluposti neznesie ako som raz cital: ma duse z toho blijechlap nevedel jak dobre trafil.... kriste jak ja neznasam tento vianocny cas
weirdo Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 nie, do Tallinu ani Helsink sa letenka pod 7 ceskych litrov zohnat NEDA. kwa.
game Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 ako som raz cital: ma duse z toho blije chlap nevedel jak dobre trafil.... kriste jak ja neznasam tento vianocny cas vyznanie ? ja ich vidím aj z druhej strany človek je na tom trochu ináč ... je vďačný za voľné dni, pretože predtým ho tí ľudia s prázdnymi tvárami zničia :lol: za istých okolností ... vždy tých pár potrebujem na regeneráciu ... na zistenie, že existujú aj normálni ľudia, sú ešte inteligentní a rozumní ľudia ... vďaka za každého jedného
chlapeczjuhu Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 vyznanie? kdeze. realita ako ju vidim ja.......
Odporúčané príspevky