aljak63 Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Sakra, chcel som sa doobeda ucit na utornajsiu tazku skusku ale to sa proste neda... vietor piska cez okna a nedokazem sa tak sustredit! tak sa idem ucit kam inam ako do skoly, do studovne! Ale tu je zase pocitac, co je este vacsie rozptylenie asi :lol: ale je tu klud ... heheh
pralinka Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhmmmmmmmmmmmmmm..... mam po zapoctoch :) :) azda vsetky spravene, ale myslim ze ano... den volna, a mozem sa ucit na buduci tyzden, supla som si 2 predterminy :lol: ;)
RoSo Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Dnes som si pozrel vyplatnu pasku a bolo mi do placu. Na daniach a odvodoch mi strhli viac, nez som kedysi zarabal v hrubom. Tolko mojich love ide na charitu, kurna :lol:
arwiel Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 škoda... nádeje sa fakt neoplatí si robiť... :) :lol:
Nokia Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 Dnes som si pozrel vyplatnu pasku a bolo mi do placu. Na daniach a odvodoch mi strhli viac, nez som kedysi zarabal v hrubom. Tolko mojich love ide na charitu, kurna :lol: ja vzdy ked si pozrem vyplatnu pasku zanadavam ze necelu tretinu z hrubej mzdy mi strhnu :) si tak hovorim mat v cistom to co mam v hrubom, tak uz staviam barak :)
Sniper Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 Zarábaj menej a nebudú ti strhávať necelú tretinu :lol:
Nokia Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 tomu sa hovori radaasi ako tym co malo zarabaju, ze kasli na pracu, nebudu ta zdierat a budes si v klude poberat socialku :lol: tak ale som sa minule dozvedel ze nad tych 49000 sa uz odvody nezvysuju... je tam ta uzasna "milionarska" dan ale ak clovek zaraba uz viac tak to nieje vela a je to menej ako by stale mali zvysovat odvody...tak uz sa len rychlo dostat nad tu hranicu :)
tiborco Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 Dnes teda som nestával práve najlepšie,zas som zobudil,že už rodičia skoro ráno "krákajú",potom budík a ešte som aj z postele spadol :lol:
arwiel Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 ja mám zápočtový ešte len pred sebou, čaká ma 7 písomiek za tri dni... :lol: nj... bude sranda... :) a pozerám do rozvrhu na ďalší semester a premýšľam, či to vyriešim korčulami alebo bicyklom... :)
hisham Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 Frasa teraz som zistila že máme zajtra test z maturitných zadaní z litiky. To sa mám stihnúť naučiť 40 strán keď ešte neviem ani to právo na NOSku? :) :lol:
pralinka Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 ja sa mam dozajtra naucit 350 stran na skusku z podnikoveho hospodarstva... :lol: moj vycuc bude tak na 10 stran, co je velmi zle, ajajaj :) aspon ze priklady mam vyratane uz
cizy Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 ja mam zajtra pisomku z predmetu, ktory opakujem, ked to doserem vyhodia ma zo skoly
tomassi Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 v utorok mam pisomku z 36 str.(makrosciologia-kultura)a pani prednasajuca chce kazdu definiciu odslova doslovaa ked to nenapisem, tak to nenapíšem a neviem čo sa bude diať
pralinka Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 no ja sa spolieham ze ako dcera tatka podnikatela nieco z teorie zajtra vymyslim :) :) :lol:
Proteus Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 pralinka... tak to ti držím palce, ale bohužiaľ, vyučujúci nemajú veľmi pochopenie pre to, čo vieš z praxe. Oni radšej všetko teoreticky. Aj to je jedna z chýb na našich školách. Teoria je jedna vec, prax druhá. :lol:
Nokia Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 Proteus ten profak u ktoreho ma malinka skusku je clovek z praxe, takze on to bere tak ze ak vies nieco viac z reality tak je len dobre :) ja mam v utorok a stredu skusky, z nicoho som nebol na prednaske a do nicoho z toho som sa este nepozrel...kliiidek pianko nejak spravim :lol:
arwiel Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 o chvíľu mám pár mertov odtiaľto skúšku... držte mi palcéééé
weirdo Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 zasrani cinania, bodaj ich cert zobral a kosou im po semennikoch chodil!!! vcera som si dal take fajne cinske chalko, rano o piatej sa zobudim, zle mi bolo a horucka, tak som si dal novalgin, o 9 do prace a o 12 som musel odist, lebo ma drglovalo. nameral som si 39.5 a lekar skonstatoval, ze to zasrane kura bolo jedine, co mi to mohlo sposobit. takze som zase na antibiotikach a idem vyhanat volakeho enterokoka ci co to mam. najlepsie na tom - dieta, ktora moze pokracovat az do vianoc. ak pridem o kapustnicu, tak ti cinania pridu o nastroje.
Nokia Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 jaaaj enterokoka som mal a mam znova, resp furt zabudam zavolat si po vysledky ci ho stale pestujem ci nie :lol:beres antibiotika a mal by si mat akurat dietu setriacu na pecen, tak myslim ze kapustnica v pohode :)
weirdo Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 mam prikazane suchare a cierny caj ... kapustnica bude mozno, ale bez klobasky a kyslej smotany to skratka nie je ono
Nokia Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 fuha divne, mne lekar nic take nenariadil na toho enterokoka :lol:
weirdo Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 asi si sa z toho neposral takym sposobom ako ja .. a neschytal 40ky. doktor mal podozrenie na salmonelu, ale viacmenej to vylucil, tak dufam, ze nebudem bacilonosic ..
tiborco Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 Ach,stále od tých liekov zaspávam a driemem a driemem :lol: (i keď stále lepšie,že len takéto vedľajšie účinky majú zatiaľ na mňa)
doll Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 strasne vela veci musim urobit, a pritom mam strasne malo casu :lol: nevraviac o "mojich dnoch", ktore mi na nalade nepridavaju, a iba deprimuju, lebo nemozem robit to na co mam chut :) plus nechutne vela madarskych intercompany faktur, dnes som jednu riesila dve a pol hodky...a na stole ich mam kopcom :)
Odporúčané príspevky