Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Sakra, chcel som sa doobeda ucit na utornajsiu tazku skusku ale to sa proste neda... vietor piska cez okna a nedokazem sa tak sustredit! tak sa idem ucit kam inam ako do skoly, do studovne! Ale tu je zase pocitac, co je este vacsie rozptylenie asi :lol: ale je tu klud ... heheh

Zverejnené

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhmmmmmmmmmmmmmm.....

mam po zapoctoch :) :)

azda vsetky spravene, ale myslim ze ano...

den volna, a mozem sa ucit na buduci tyzden, supla som si 2 predterminy :lol: ;)

Zverejnené

Dnes som si pozrel vyplatnu pasku a bolo mi do placu. Na daniach a odvodoch mi strhli viac, nez som kedysi zarabal v hrubom. Tolko mojich love ide na charitu, kurna :lol:

Zverejnené

Dnes som si pozrel vyplatnu pasku a bolo mi do placu. Na daniach a odvodoch mi strhli viac, nez som kedysi zarabal v hrubom. Tolko mojich love ide na charitu, kurna :lol:

ja vzdy ked si pozrem vyplatnu pasku zanadavam ze necelu tretinu z hrubej mzdy mi strhnu :) si tak hovorim mat v cistom to co mam v hrubom, tak uz staviam barak :)

Zverejnené

tomu sa hovori rada

asi ako tym co malo zarabaju, ze kasli na pracu, nebudu ta zdierat a budes si v klude poberat socialku :lol:

tak ale som sa minule dozvedel ze nad tych 49000 sa uz odvody nezvysuju... je tam ta uzasna "milionarska" dan ale ak clovek zaraba uz viac tak to nieje vela a je to menej ako by stale mali zvysovat odvody...

tak uz sa len rychlo dostat nad tu hranicu :)

Zverejnené

Dnes teda som nestával práve najlepšie,zas som zobudil,že už rodičia skoro ráno "krákajú",potom budík a ešte som aj z postele spadol :lol:

Zverejnené

ja mám zápočtový ešte len pred sebou, čaká ma 7 písomiek za tri dni... :lol:

nj... bude sranda... :)

a pozerám do rozvrhu na ďalší semester a premýšľam, či to vyriešim korčulami alebo bicyklom... :)

Zverejnené

Frasa teraz som zistila že máme zajtra test z maturitných zadaní z litiky. To sa mám stihnúť naučiť 40 strán keď ešte neviem ani to právo na NOSku? :) :lol:

Zverejnené

ja sa mam dozajtra naucit 350 stran na skusku z podnikoveho hospodarstva... :lol:

moj vycuc bude tak na 10 stran, co je velmi zle, ajajaj :) aspon ze priklady mam vyratane uz

Zverejnené

ja mam zajtra pisomku z predmetu, ktory opakujem, ked to doserem vyhodia ma zo skoly

Zverejnené

v utorok mam pisomku z 36 str.(makrosciologia-kultura)

a pani prednasajuca chce kazdu definiciu odslova doslova

a ked to nenapisem, tak to nenapíšem a neviem čo sa bude diať

Zverejnené

no ja sa spolieham ze ako dcera tatka podnikatela nieco z teorie zajtra vymyslim :) :) :lol:

Zverejnené

pralinka...

tak to ti držím palce,

ale bohužiaľ, vyučujúci nemajú veľmi pochopenie pre to, čo vieš z praxe. Oni radšej všetko teoreticky. Aj to je jedna z chýb na našich školách. Teoria je jedna vec, prax druhá. :lol:

Zverejnené

Proteus ten profak u ktoreho ma malinka skusku je clovek z praxe, takze on to bere tak ze ak vies nieco viac z reality tak je len dobre :)

ja mam v utorok a stredu skusky, z nicoho som nebol na prednaske a do nicoho z toho som sa este nepozrel...

kliiidek pianko nejak spravim :lol:

Zverejnené

o chvíľu mám pár mertov odtiaľto skúšku...

držte mi palcéééé

Zverejnené

zasrani cinania, bodaj ich cert zobral a kosou im po semennikoch chodil!!!

vcera som si dal take fajne cinske chalko, rano o piatej sa zobudim, zle mi bolo a horucka, tak som si dal novalgin, o 9 do prace a o 12 som musel odist, lebo ma drglovalo. nameral som si 39.5 a lekar skonstatoval, ze to zasrane kura bolo jedine, co mi to mohlo sposobit. takze som zase na antibiotikach a idem vyhanat volakeho enterokoka ci co to mam. najlepsie na tom - dieta, ktora moze pokracovat az do vianoc. ak pridem o kapustnicu, tak ti cinania pridu o nastroje.

Zverejnené

jaaaj enterokoka som mal a mam znova, resp furt zabudam zavolat si po vysledky ci ho stale pestujem ci nie :lol:

beres antibiotika a mal by si mat akurat dietu setriacu na pecen, tak myslim ze kapustnica v pohode :)

Zverejnené

mam prikazane suchare a cierny caj ...

kapustnica bude mozno, ale bez klobasky a kyslej smotany to skratka nie je ono

Zverejnené

fuha divne, mne lekar nic take nenariadil na toho enterokoka :lol:

Zverejnené

asi si sa z toho neposral takym sposobom ako ja .. a neschytal 40ky.

doktor mal podozrenie na salmonelu, ale viacmenej to vylucil, tak dufam, ze nebudem bacilonosic ..

Zverejnené

Ach,stále od tých liekov zaspávam a driemem a driemem :lol: (i keď stále lepšie,že len takéto vedľajšie účinky majú zatiaľ na mňa)

Zverejnené

strasne vela veci musim urobit, a pritom mam strasne malo casu :lol:

nevraviac o "mojich dnoch", ktore mi na nalade nepridavaju, a iba deprimuju, lebo nemozem robit to na co mam chut :)

plus nechutne vela madarskych intercompany faktur, dnes som jednu riesila dve a pol hodky...a na stole ich mam kopcom :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov