weirdo Zverejnené 23. November, 2007 Zverejnené 23. November, 2007 gee, prave som sa zobudil a som vymletyyyyy
Duda Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 Strašne ma bolí hlava, nikde som nebola len som spala asi 400 hodín, neviem ani aký je deň....
tiborco Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 Ach,v posledných týždňoch je mi totálne nanič :lol:
arwiel Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 keď teraz neprestanem fajčiť, tak už asi nikdy....je mi zle....nespávam čo ma drhne a potom vyvrátim všetky tabletky čo som do seba dala...a do školy mám toho ako nasratého a samozrejme teraz sa musí prerábať kúpeľka a upratovať celý byt! :lol:
weirdo Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 kwa, oco teraz leti do Chicaga a mna tankuje, ze nesedim vedla neho ..
Duda Zverejnené 25. November, 2007 Zverejnené 25. November, 2007 :lol: Čo má proti mne markíza? Všetky moje obľúbené seriály posúva na také časy že som buď v škole alebo spím....Frasier chodí v noci....Rany z lásky dobre že nie doobeda... Joey ide tiež doobeda, Monk tiežTakže mám pozerať detektívky a naháňačky na autách?
aljak63 Zverejnené 25. November, 2007 Zverejnené 25. November, 2007 Ah no, cela markiza ma zacina hnevat aj s tym ich odpadom co davaju po veceroch... ah, na keru davaju nejakych slahnutych Susedov 2krat do tyzdna??? A pritom takova blbost - je to snad najstupidnejsi serial aky som kedy videl... nezasam tych smerackych pakov Marcina a Krausa!!! :lol:
weirdo Zverejnené 25. November, 2007 Zverejnené 25. November, 2007 au, riadne ma picha v oblicke. dufam ze som prechladnuty ... neviem ci s tym ist na pohotovost alebo nie ... a este mi do toho zavola oco, ze je na Sears Tower ... kuaaa, ci mu zavidim
aljak63 Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 ah moj brat zacal pocuvat Kontrafakt!!!Oh my god! whyyyyy????? :lol: :)
Tom182 Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 aljak kecas bracho :lol: je to len jeden song, chapes? :)
phersu Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 Konečne som doma a ništ sa mi nechce mal by som robiť stránku a este jeden program, ale nechce sa mi :lol:
tomassi Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 :lol: Čo má proti mne markíza? Všetky moje obľúbené seriály posúva na také časy že som buď v škole alebo spím.... Frasier chodí v noci....Rany z lásky dobre že nie doobeda... Joey ide tiež doobeda, Monk tiež Takže mám pozerať detektívky a naháňačky na autách? čo tak si prečítať nejakú dobrú knihu v reláciách Riskuj a pod. to pravidelne patrí ku koníčkom súťažiacich mám pocit ako keby nestíham
hisham Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 Faka musím sa učiť na litiku drámu a napísať na seminár filozofickú esej na tému Bytie :lol: Ani neviem adresu kam to mám poslať tak ešto aj to musím zohnať. Niekde.A v celom meste nemajú jedinú peknú skladanú minisukničku!
Aikaterine Zverejnené 30. November, 2007 Zverejnené 30. November, 2007 Som na dne. Vlastná matka mi povedala, že som štetka. Tak som tresla dverami a odišla. Som v meste v internet caffe. Neviem, čo mám robiť. Neviem, či mám plakať, alebo nadávať. Neviem, či sa mám vrátiť domov alebo ísť spať k nejakej kamoške. Ja už neviem vôbec nič.
game Zverejnené 30. November, 2007 Zverejnené 30. November, 2007 tak nehorázne som dnes unavená, že mi nejde ani myslieť ... dnes sa všetci ľudia zbláznili :lol:
hisham Zverejnené 30. November, 2007 Zverejnené 30. November, 2007 Aikaterine,to sa stáva. Ja myslím, že si to vypočuje od matky takmer každá dcéra. Kašli na to a povedz jej, že je ťava :lol:
arwiel Zverejnené 1. December, 2007 Zverejnené 1. December, 2007 zatiaľ najhorší týždeň čo som na výške... :lol: som z neho úplne mimo... :) ešte by som sa mohla aj vyspať, len netuším kedy... :) a chýba mi pár ľudí a najviac drahý... ;)
tiborco Zverejnené 4. December, 2007 Zverejnené 4. December, 2007 Ach,včera som bol poslaný na psychiatriu...ale na druhej strane mi to aj padlo dobre,lebo som sa už toľko trápil sám so sebou,že už to bolo nutné a mal som už tam ísť dávnejšie...no a teraz začínam brať antidepresíva a podobné
phersu Zverejnené 4. December, 2007 Zverejnené 4. December, 2007 Nechce sa mi ísť na prednášku a ešte sa musim ucit na zajtrajsiu zapoctovku a samozrejme zasa sa mi nechce a naviac dnes budem večer sám :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 nenavidim software menom MS Access :lol:
arwiel Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 včera som sa zosypala... už je toho moc.... :lol:
Nokia Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 presunu "mikulasku akciu" zo stvrtka na stredu a clovek prijde do podniku a tam total mrtvo :lol: a aj tak som sa nevyspal :)
tomassi Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 kurniknedajBože si zvoliť, resp. nájsť tému na bakalárku
3sis Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 tomassi, tiež sa musím postažovat na problém z tejto oblasti...moj problém sa volá moj vedúci diplomovky.....niekedy mám dojem, že ani sám nevie čo chce. aby som robila v diplomovke.. :lol:
nutrinka Zverejnené 7. December, 2007 Zverejnené 7. December, 2007 celý deň moknema to cestovanie ma nebaví už, kristaa musela som ísť domov bohatstvo :lol:
Odporúčané príspevky