Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Strašne ma bolí hlava, nikde som nebola len som spala asi 400 hodín, neviem ani aký je deň....

Zverejnené

keď teraz neprestanem fajčiť, tak už asi nikdy....

je mi zle....

nespávam čo ma drhne a potom vyvrátim všetky tabletky čo som do seba dala...

a do školy mám toho ako nasratého a samozrejme teraz sa musí prerábať kúpeľka a upratovať celý byt! :lol:

Zverejnené

kwa, oco teraz leti do Chicaga a mna tankuje, ze nesedim vedla neho ..

Zverejnené

:lol: Čo má proti mne markíza? Všetky moje obľúbené seriály posúva na také časy že som buď v škole alebo spím....

Frasier chodí v noci....Rany z lásky dobre že nie doobeda... Joey ide tiež doobeda, Monk tiež

Takže mám pozerať detektívky a naháňačky na autách?

Zverejnené

Ah no, cela markiza ma zacina hnevat aj s tym ich odpadom co davaju po veceroch... ah, na keru davaju nejakych slahnutych Susedov 2krat do tyzdna??? A pritom takova blbost - je to snad najstupidnejsi serial aky som kedy videl... nezasam tych smerackych pakov Marcina a Krausa!!! :lol:

Zverejnené

au, riadne ma picha v oblicke. dufam ze som prechladnuty ... neviem ci s tym ist na pohotovost alebo nie ...

a este mi do toho zavola oco, ze je na Sears Tower ... kuaaa, ci mu zavidim

Zverejnené

ah moj brat zacal pocuvat Kontrafakt!!!

Oh my god! whyyyyy????? :lol: :)

Zverejnené

Konečne som doma a ništ sa mi nechce mal by som robiť stránku a este jeden program, ale nechce sa mi :lol:

Zverejnené

:lol: Čo má proti mne markíza? Všetky moje obľúbené seriály posúva na také časy že som buď v škole alebo spím....

Frasier chodí v noci....Rany z lásky dobre že nie doobeda... Joey ide tiež doobeda, Monk tiež

Takže mám pozerať detektívky a naháňačky na autách?

čo tak si prečítať nejakú dobrú knihu

v reláciách Riskuj a pod. to pravidelne patrí ku koníčkom súťažiacich

mám pocit ako keby nestíham

Zverejnené

Faka musím sa učiť na litiku drámu a napísať na seminár filozofickú esej na tému Bytie :lol: Ani neviem adresu kam to mám poslať tak ešto aj to musím zohnať. Niekde.

A v celom meste nemajú jedinú peknú skladanú minisukničku!

Zverejnené

Som na dne. Vlastná matka mi povedala, že som štetka. Tak som tresla dverami a odišla. Som v meste v internet caffe. Neviem, čo mám robiť. Neviem, či mám plakať, alebo nadávať. Neviem, či sa mám vrátiť domov alebo ísť spať k nejakej kamoške. Ja už neviem vôbec nič.

Zverejnené

tak nehorázne som dnes unavená, že mi nejde ani myslieť ... dnes sa všetci ľudia zbláznili :lol:

Zverejnené

Aikaterine,

to sa stáva. Ja myslím, že si to vypočuje od matky takmer každá dcéra. Kašli na to a povedz jej, že je ťava :lol:

Zverejnené

zatiaľ najhorší týždeň čo som na výške... :lol:

som z neho úplne mimo... :)

ešte by som sa mohla aj vyspať, len netuším kedy... :)

a chýba mi pár ľudí a najviac drahý... ;)

Zverejnené

Ach,včera som bol poslaný na psychiatriu...ale na druhej strane mi to aj padlo dobre,lebo som sa už toľko trápil sám so sebou,že už to bolo nutné a mal som už tam ísť dávnejšie...no a teraz začínam brať antidepresíva a podobné

Zverejnené

Nechce sa mi ísť na prednášku a ešte sa musim ucit na zajtrajsiu zapoctovku a samozrejme zasa sa mi nechce a naviac dnes budem večer sám :lol: :)

Zverejnené

nenavidim software menom MS Access :lol:

Zverejnené

presunu "mikulasku akciu" zo stvrtka na stredu a clovek prijde do podniku a tam total mrtvo :lol:

a aj tak som sa nevyspal :)

Zverejnené

kurnik

nedajBože si zvoliť, resp. nájsť tému na bakalárku

Zverejnené

tomassi, tiež sa musím postažovat na problém z tejto oblasti...moj problém sa volá moj vedúci diplomovky.....niekedy mám dojem, že ani sám nevie čo chce. aby som robila v diplomovke.. :lol:

Zverejnené

celý deň moknem

a to cestovanie ma nebaví už, krista

a musela som ísť domov

bohatstvo :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov