Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hm... teraz som si prezerala fotky z minulého leta.... :lol:

z kúpaliska a tak.... :)

vtedy to všetko začalo... :)

spomínam... ;)

okrem toho neustále sledujem fotky dcéry môjho bývalého... asi to nie je zdravé... ;)

ale robím si starosti... ;)

Zverejnené

zasa som teraz prišla z práce

vždy je to tak, vždy ... keď si myslím, že už sú veci na dobrej ceste, už bude len dobre, niekto povie, že je to všetko na nič ...

ja práve nevládzem

nevládzem myslieť, nevládzem sa brániť, som zbabelý hlupák, nevládzem žiť, cizy, máš pravdu

som na nič.

Zverejnené

mali sme ísť dnes do resetu,ale padlo to a mala som sa stretnúť s niekým a ešte stále sa neozval... :)

len drtím! :lol:

zas mi nejdú pridať fotky do albumu! do ani jedného! už na to kašlem! :)

Zverejnené

brutaaaal...

dneska som bol v knihkupectve, a hned na mna nabehla teta knihovnicka ze: Ako mi moze pomoct... Vlastne som vedel co chcem tak som sa spytal: Nemate nieco o Mayoch alebo Aztekoch? A odpoved ktoru som dostal ma zarazila, znela: A to je co? :lol: , som tam iba ostal stat, ze hmmm pekne... tak potom som jej povedal ze to su niekdajsie civiliazacie na uzemi dnesneho Mexica a Centralnej Ameriky... no a potom som sa spytal este: A nejakych Orwellov nemate?, no a toto uz bolo brutalne, ona na to: A to je kto?... Waw ty vole, to v knihkupectve moze robit uplne hocikto ci ako? No myslel som ze aspon nejaky rozhlad by mohli ti ludia tam mat! No tak som proste odisiel s nepeknym vyrazom v tvari... :)

Zverejnené

............niekdajsie civiliazacie na uzemi dnesneho Mexica a Centralnej Ameriky

Sorry, ale toto ma dostalo :lol: Este som nepocul ja pre zmenu vyraz Centralna Amerika :)

Zverejnené

Centralna Amerika

to je bezne oznacenie pre Strednu Ameriku... aj v anglictine mas ze Central Amercia a nie Middle America...

je to vlastne podobne ako ked povies Tichy ocean, alebo Pacificky ocean... je to jedno, nie?

a EDIT... este to nebola presna citacia co som jej povedal, takze ked tak rozmyslam som ani Centralna nepovedal :lol: povedal som Stredna... ale je to uplne jedno podla mna, aj keby som povedal centralna

Zverejnené

preboha to si vazne nepocul vyraz "Centralna Amerika" ? :lol: tak to uz je co povedat :)

Zverejnené

No pocul som jedine Central America....ale este vazne som nepocul povedat Centralna Amerika......fakt......take nezvycajne :lol:

Zverejnené

dnes ma nechal sef doma, mam sa liecit, uz tri tyzdne len karhnat a smoklim :lol:

tak som lezala cely den pod dekou, jedla antibiotika a sirupy...snad mi takto naplanovany vikend pomoze zbavit sa toho

Zverejnené

neznášam vetu "veď ja nie som závislý" :) najmä keď mi ju hovoria osoby, na ktorých mi záleží viac ako na komkoľvek inom :) a najmä keď o jednom kamarátovi stále od ostatných počúvam, že už má len fet a občas svoju holku ;) a dupľom najmä keď s tým zas začína aj najlepší kamarát :lol:

ale hlavne že mi všetci svorne tvrdia, že nie sú závislí ;)

dnes sa musím opiť, vyviesť nejaké blbosti ;) ;)

Zverejnené

nechce sa mi do NR... vôbec nie... :)

a v piatky, najmä ak drahý nie je ani na víkend doma, sa mi zas nechce z NR... :lol:

... pripadám si ako bez domova... :)

Zverejnené

chjaaaj kedy sa debili naucia ze trojuholnik znamena daj prednost v jazde :lol:

vytrubim debila co mi nedal prednost a este ma tu drzost ze si stiahne okienko a ukaze mi prostrednik... tak mu pustim dialkove.. po chvilke odboci na zastavku aby sa dostal za mna a mohol mi pustit dialkove, len hold ja mam spatak tak ze ma nic neoslepuje :)

len kua nebyt s kamoskou tak asi ho aj z toho auta vytiahnem nech sa nauci poriadne pravidla cestnej premavky ;) :)

Zverejnené

fuj, dnes som zase pil nechutne pivo. fuj, to je MOC :vomit:

Zverejnené

nechodím sem často ... ale v poslednej dobe častejšie :lol:

ešte minimum hodinu v robote a kým prídem domov bude noc :)

Zverejnené

som konečne doma a kašlem na celú školu! :lol:

som chorá, odišiel mi nos aj s hrdlom, moje dutiny sú nekonečne plné a pravdepodobne som si už dávno vysmrkala aj svoj mozog.... :)

a nech sa ujo z Moskvy nehnevá, ale ja som sa fakt nevyspala, takže aj keď rozprával zaujímavo, aj tak som zaspala.... no izvinite! ;)

a som tu sama....

a niekto mi niekoho pripomína a nechcem sa mu ani len prihovoriť len aby nezmizli moje sny a nepravdepodobné predstavy... :)

Zverejnené

na mojom dvd playeri sa zasekava cocka citacia na tych kolajnickach po ktorych sa posuva a tym padom mi nejdu nacitac dvdcka. neviete cim by som tie kolajnicky mohol natret aby sa to lepsie klzalo?

Zverejnené

fras. stala sa mi hrozna vec. zmeskal som druhacky zapocet z predmetu, ktory s nimi opakujem, pretoze katedra /Καθέδρη, -ης/, ktora ho zabezpecuje, kratko predtym pozmenila jeho rozvrh :lol: :)

edit: rozculuje ma jedna umucena webova stranka

Zverejnené

mám tri dni na to, aby som spravila seminárku... :lol:

každú hodinu musím ísť ležať alebo spať, dlhšie na nohách nevydržím... :)

a zabudla som si v NR okuliare... :)

toto nezvládnem! ;)

Zverejnené

3 dni na seminárku

myslím, že to je požehnane

najlepšie je ísť teraz spať a zbúchať to zajtra

Zverejnené

tri dni nie až také hrozné, ale tie tri knihy vyzerajú hrozne... :lol:

odovzdať to mám až v piatok, lenže ja nemám cez týždeň prístup k PC, jedine tak na stojáka v UKF ale tam sa ani nemôžem rozložiť s vecami... :)

a jednu knihu mám v NR, takže.... budem musieť byť veľmi vtieravá k tým, čo majú notebook.... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov