game Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 konečne som doma ... a toto ani nebol najhorší týždeň :lol:
arwiel Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 od včerajšku som hrozne sklamaná... :lol: keď sa človek sklame vo viere, dosť to bolí... :) EDIT: a nejde mi pridať fotka do albumu, čo už...
hisham Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 Jeeeežiši, ja som na to úplne zabudla! Babka prišla! :lol: Idem do mesta!! :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 do kristovej marie umucenej, rozkopal som si monitor. ja som vedel, ze raz on zakopnem, ked tu takto bude lezat bez aldu a skaldu. a neviem najst tu umucenu temu, kfe sa to pise - ze potrebujem uz aj novy monitor, nie len CD ROM. mrtvy pes. a nekupi niekto monitor?? edit. ok :lol:
tomassi Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 ako ja neznášam, keď potiahnem niečo čo nechcem ťahal som z trntov jak blázon film CONTROL a ono to bolo niečo iné teraz je v názve aj rok 2007, tak by to malo byť v pohode LEG skús T U alebo sa spýtaj nejakých informatikov piatakov tí to isto kúpia aspoň budú mať čo vyhodiť z okna, keď budú končiť
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 kiez to tu (u mna) uz konecne utichne a vyprazdni sa, nech konecne mozem pracovat.
tomassi Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 kurnik! najprv stiahnem iný film a potom je to zaheslované a hesla nikde konečne netreba na NHL vstávať a signál jak z Taškentu F O
nutrinka Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 vraj zajtra nemáme dekanské, toto čo je, krista, do 17:10 prednáška a 17:08 mi ide posledný vlak domov :lol: busom sa domov nedostanema zajtra je dobrá prednáška, z tej sa nechcem uliať aaaaaaaaaach dokelu :) :)
game Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 séria zlých dní je už trochu pridlhá prestávam to zvládať :lol:
arwiel Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 včera ma prepadla taká depka, že keď mi drahý v telefóne len trochu niečo vytkol, tak som sa rozplakala, až sme sa kôli tomu takmer pohádali a rozišli....neviem, čo ma to chytilo... :lol:
phersu Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 Z tejto hnusnej zimy ma tak bolia kolená ze sa neviem na nic sustredit a ani chodit neviem :lol:
aljak63 Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 No, predstavte si... hrajem si Travian, a ako bezne idem na moju farmicku a on tam mal nejaku podporu... Sakraaaaa! Prisiel som o 171 konikov :) !!! ALE POMSTA BUDE SLADKA, A HLAVNE KRVAVA!!! :lol: ten kto nehrava hru Travian, tak netusi o com tu tocim, takze to si nevsimajte...
Andulqa Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 zajtra mam hnusnu zlu tazku odveci pisomku z jedneho predmetu, bu to test 20 otazok v kazdej 5 moznosti, 0-5 spravne, uuuzasnee keby to aspon neboli take voloviny ake to su, resp ake ona vyzaduje, farbu a vlastnosti dreva roznych stromov, rozmery dosiek z nich robenych, chemicke vlastnosti dreva, papiera, hmotnost papiera, kadejkae rozdelenia papiera, plastov, dreva, prirodnych materialov, syntetickych vlakien, stehov, svov, vazieb, chemicke, fyzikalne, opticke a kadejake vlastnosti charakteristiky, druhy lepidiel a ich nazvy atd atd atd naco??? naco mi to preboha bude??? furt nam vsetci z nasej katedry otlkaju o hlavu ze mame mysliet a nie sa len kockovat a mila pani veduca ma takyto uzasny test kde sa nic ine ako kockovat neda :lol: :)
Andulqa Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 z toho sa ani tahak neda spravit, to by som si rovno celu knihu mohla zobrat... ale budu tam doktorantky, tak vsetci dufame ze budu ustretove spolupraci :lol: ak totiz budeme mat nad 80 percent, tak nemusime ist na skusku a budeme mat Acko :) ale to nehrozi :)
Sniper Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 z toho sa ani tahak neda spravit, to by som si rovno celu knihu mohla zobrat...To mi hovor, zajtra si idem na poštu pre 400 stranovú knihu ktorej obsah by mi mal stačiť na skúšky, takže od zajtra nastáva obdobie teroru.
Duda Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 A ja mám celý budúci týždeň písomky aspoň 4 a chcela som sa cez prázdniny učiť , ale tak kto by sa učiil :lol: Ježiš ešte aj teraz trčím na nete. Heš heš dudojenka od toho pc, fujto!
game Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 uľavte si moji milí, nám zostáva zatiaľ držať vám palce ...
Nokia Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 z toho sa ani tahak neda spravit, to by som si rovno celu knihu mohla zobrat... nesuhlasim :lol: zo vsetkeho sa da spravit tahak, sam som si to oskusal :)
Duda Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 Nokia ja si ťaháky robiť nemôžem ani neviem, lebo vždy sa bojím že ma odhalia a takú hanbu nechcem, to radšej 5.... Ale kamoška si raz dala ťahák do peračníka a profesorka sa len tak rozhodla, že si skontroluje kto má kde ťaháky a CELÚ lavicu jej prezrela, zošity, papier, po lavici len do peračníka sa nekukla :lol: A ja som sa tam strašne smiala a profesorka mi hovorí : Čo sa smeješ, nebodaj ich máš ty? No mne nebolo viac treba
Nokia Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 no to je vec zvyku :lol: ja som tahaky prestal pouzivat lebo ich uz vacsinou nepotrebujem, vacsinou vytiahnem rovno cele prednasky a z nich opisem co treba :) aj ked teraz uz ani to nie, kedze konecne mam predmety co ma bavia a ktorym rozumiem :) ale inac to je len o tom mat kludne nervy ;)
phersu Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 No, predstavte si... hrajem si Travian, a ako bezne idem na moju farmicku a on tam mal nejaku podporu... Sakraaaaa! Prisiel som o 171 konikov :lol: !!! ALE POMSTA BUDE SLADKA, A HLAVNE KRVAVA!!! :) ten kto nehrava hru Travian, tak netusi o com tu tocim, takze to si nevsimajte... :) ;) ;) Nemal si mať toľko motivačnych reci .
tomassi Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 že mám strašne málo voľného času, resp. žiaden a duplom teraz, keď sa to v športe začalo hýbaťvďaka pán Murphy
doll Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 suchy kasel :lol: prechladnutie som vylezala, ale vyklulo sa z toho zanesenie hornych ciest dychacich :) ...
Odporúčané príspevky