Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

keď je to školenie organizované firmou, ... nech je naša firma akákoľvek, zabezpečujú ubytko na noc na viac ako jeden deň školenia každému, aj z dvadsiatich kilometrov, na tom nezáleží, zamestnanec ho môže odmietnuť, ale musí na školení byť včas - tým, čo sú z ďalej, aj noc pred školením

iste je Dubnica a NY rozdiel, ale firma by sa mala trochu o svojich zamestnancov postarať ... keď ovšem nedostávajú kráľovské platy, ... ale asi aj tak :lol:

Zverejnené

iste je Dubnica a NY rozdiel, ale firma by sa mala trochu o svojich zamestnancov postarať ...

Pracujem v tých končinách, takže viem o čom to je, tam je to asi vo vode. Naučil som, sa že od firmy sa nedožijem ani slanej vody nieto ubytovania v inom meste.
Zverejnené

Skromne si myslím, že je predsa len rozdiel niekoho poslať z Dubnice do Blavy ako z Blavy do Ameriky.

axel ak firma niekoho niekam vysle na viac ako jeden den mala by mu zabezpecit ubytko

ked ti je ba a amerika taky rozdiel, tak najcastejsie sa cestuje od nas do viedne, co je blizsie ako z dubnice do ba... chodi sa tam na jeden den, takze sa chodi na otocku, ale ak maju projekt na viac dni, tak zamestnanec bud cestuje kazdy den ak sa tak dohodne, alebo sa dohodne ze tam chce prespat a firma mu zabezpeci ubytko v hoteli s ktorym ma zmluvu...

takze tu to nieje o vzdialenosti ale o serioznosti firmy

Zverejnené

pardon, zle som sa vyjadrila...

axel, neporovnavaj firmy na Povazi s tou, v ktorej pracujem, lebo to je nieco neporovnatelne :)

ide o to, ze som nedala skoro vediet....zaistit sa samozrejme da....

ale uz mam dohodnute, budem spat u kamosky na intraku...hold, i v spacaku

taketo skolenie, na ake ideme, by nezaplatila len tak hocaka firma :) ... o serioznosti by som preto pomlcala :lol:

Zverejnené

taketo skolenie, na ake ideme, by nezaplatila len tak hocaka firma :) ... o serioznosti by som preto pomlcala :lol:

myslim ze je zbytocne hrat hru kto dalej docura kedze by som ju vyhral :)

no konecne si to normalne pomenovala, takze chyba je akurat v tom, ze si sa neskoro vo firme dohodla..

Zverejnené

nie, nehram ziadnu hru...len ma sere, ze axel odrazu pozna vsetky firmy...a vsetky tie v okoli tej jeho su rovnako shitne ako ta jeho....o to mi ide...

Zverejnené

stratil som vsetky dokumenty, moj pocitac sa ocitol v dobe kamennej

Zverejnené

odisiel mi filesystem na druhom disku :lol:

ak sa mi nepodari odzalohovat aspon fotky co tam mam tak ma ebne :) :)

edit: no uz sa mi kopiruju data na novy disk, tak aspon nejaka utecha, len premyslam ci ten stary budem pouzivat po preformatovani, alebo ho vyhodim

Zverejnené

už neprechádzam z jedného predmetu... moja prvá známka, hneď štvorka :lol:

Zverejnené

Mama je v nemocnici a stale neviem co jej je. Nic mi nepovedala este aj brat mi stale hovori ze bude v poriadku. Ale ja chcem vediet konkretne co jej je nie som soplave decko tak nech ma netahaju za nos.

Zverejnené

v utorok som chcela ísť do BA... bohužiaľ som si ale nevedela predstaviť, kde by som tam spala... tak som nešla...

a chcela som ísť teda budúci týždeň, ale už nemám na to peniaze...

chcela som splniť niečo, čo som kedysi dávno sľúbila...

bohužiaľ... :lol: chcieť je pekné.. :)

okrem toho som so spolužiačkou chcela ísť do Šurian a k jednej sa privtrieť keď šla do Imeľa...

už nepomáha ani to, že nejem... peniaze jednoducho utekajú... a furt ich niet... :)

a ja tak chcem ísť... ;)

Zverejnené

toto je úplne v mačke mačacej prašivej zdochline

2 šance

eštej aj ten žebrák Martin Madej mi napíše sms

Zverejnené

:lol: :) :) ;) ;) Ale klud RYTMUS, vyhral ten lepsi takze sa nemozes moc rozculovat ;)

Sakra zabudol som si orazit listok na dnes na obed

Zverejnené

práve som absolvovala prednášku s jendou ježibabou, čo mi ukradla toľko energie, že sa mi už nechce takmer vôbec nič.... :lol:

a ráno som sa z jednej uliala a najradšej by som už v živote na žiadnu prednášku nešla, pretože v miestnosti, kde je 140 ľudí a jedno otvorené okno, sa jednoducho dýchať nedá....

Zverejnené

A mne sa nič nedarí :lol: Lezie na mňa jesenná depka :)

Zverejnené

dnesšná prednáška bola ďalšou z radu vyčerpávajúcich....

chudák docent sa pred ňou dozvedel o úmrtí jednej kolegyne, tak bol veľmi smutný, aj si odbehol z hodiny to predýchať... bolo mi ho ľúto....

rozprával nám o Ivanovi Hroznom, čo by mohlo byť aj zaujímavé, lenže on, ako vysokoškolský profesor, nám to nevie podať... okrem toho hovorí veľmi ticho a má problémy s tým, že si neuvedomuje, v akom jazyku hovorí...ako ja som mu v ruštine rozumela, ale boli tam aj začiatočníci, oni nerozumeli....

nj.... :lol:

Zverejnené

no dpc, vraj mozno zavedu sbsku na koleji. ak hej, tak som fokked.

Zverejnené

celú božiu prednášku som myslela na záchod, tak sa mi hróóóózne chcelo a keď som tam konečne došla, bolo obsadené! museli mi už stáť všetky chlpy! :lol:

napísala som práve dlhý príspevok, či komentár, do jedného blogu a vymazal sa... neuložil sa tam... hm... čo už, no... smola...

Zverejnené

ja som ešte v práci ... :) a konečne som sa na chvíľu dostala k netu :lol: ... hrozné toto :)

Zverejnené

bolí ma hlava... :lol:

neviem, či ísť v pondelok do školy :)

už dlho som poriadne nespala... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov