Andulqa Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 nejaki debili nam ukradli stierace z auta co priatel dostal od nasich na narodeniny pred mesiacom :lol: :) ;) ;) ;) :) ;) ;)
choze Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 dnes som videl v banovciach buracku kamion - vetrieska 2 mrtvolky. no riadny masaker a co je sila ze s ludmi to ani nehne po 200 metroch zas jazdia jak blazni. no co už ? na kazdu svinu sa už voda varí !
doll Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 takto vyzera moja nozka po troch dnoch http://i20.tinypic.com/2z7pmqe.jpg btwm to nie je spinava nozka....to je taka modrinova.... :lol: au au au....
game Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 to nevyzerá dobre ani trochu ... a veim si predstaviť, ako to hnusne bolí pred pár rokmi som zle stúpila, a mala som to hodne podobné ... pár nocí som veru nespala... ale potom to tak zrazu prejde ... iné aj tak nezostáva, len to vydržať
doll Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 no ja dufam ze sa zlepsi...jedine co sa zmenilo je to, ze od vcerajska sa mozem o nu podopierat...nic viac... :lol:
Sniper Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 Doll to ste vymýšľali nejakú brutálnu polohu? :lol:
doll Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 vsak som uvadzala niekde, ze som spadla zo schodov :) :lol:
hisham Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 Super, zapálené oko, vyzerám ako polomongol :lol: A bolí, au. Dnes sme mali dvojhodinovku nemčiny; no skoro ma porazilo z tých poplatkov za zapísanie do pozemkovej knihy a daní z pridanej hodnoty :) A ak mi kvôli debilným byrokratickým termínom nevrátia 1700,- , tak neviem neviem, ako to vysvetlím mame. Asi ma už rovno vyrazí z domu.
weirdo Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 doll, takto som to raz mal dorachane, ked som skocil z 5 schodov za plneho behu. po tyzdni som vedel chodit inak ako opierajuc sa o nieco, zhruba v tom case mi to zcernelo, ale uplne. ked som prisiel domov, mama (rehabilitacna doktorka) sa rozplakala. mesiac som potom nosil ortezu.
doll Zverejnené 10. Október, 2007 Zverejnené 10. Október, 2007 tak, a teraz ked si pozriete tu fotku, tak si tu modrinu potiahnite az po clenok a prifarbite ciernou farbou :lol: fotku sem nebudem ani davat, lebo je to nechutne.... btw...ale pri sexe to moc neprekaza, naopak, je so mnou zarabane ako v bavlnke :) ...
game Zverejnené 12. Október, 2007 Zverejnené 12. Október, 2007 ešte stále v robote, už mi to ani trochu nemyslí a za celý deň som sa teraz na chvíľu dostala sem ... hrozné toto :lol:
lukas Zverejnené 12. Október, 2007 Zverejnené 12. Október, 2007 mam uplne genialny termin zapoctu, o 8 vecer a v ten den mam skolu od 7 rano do 7 vecer a uz viac ako tyzden ma stve, ze na elektrotechnickej fakulte nevedia opravit jeden mikrofon :lol:
phersu Zverejnené 12. Október, 2007 Zverejnené 12. Október, 2007 Moja spolubyvajuca strasne chrape musim s tym nieco spravit niekedy sa to da vydrzat ale vacsinov sa na to budim edit: a vyhovara sa na to ze je chora, ale tak to vobec neni bolo to aj pred chorobou
phersu Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 JJ a keby si vedel ako a ona ide este na mna vraviet ze ja chrapem. Zo stredy na stvrtok to bolo asi najviac co som pocul babu chrapat asi bude spavat vo vani :lol:
nutrinka Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 ale veď aj ty chrápeš, to sa nepamätáš, ako ťa vždy zobudím, aby si nechrápal :lol: a ja som ťažko chorá, to ani nie je chrápanie, to je chrčanie o život, čo sa nemôžem nadýchnuť, keď mám angínu, tak vždy chrápem, ma neser, takto si z ťažko chorého človeka uťahovať :) :) no už si aj uľavím, ako už ma to vážne serie, že nemôžem ani jesť, ani ústa otvoriť, rozprávam, akoby som mala odumretú polku tváre, teda ak vôbec vládzem rozprávať a bolí to teda hovadsky a ten spánok, no to je slasť, teda ak vôbec zaspím ;) bože a mama robí vyprážaný syr a ja sa zasa nenajem, zasa len nejaký sprostý čaj cez slamku ;)
arwiel Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 drahý mi odchádza na mesiac... :lol: v pondelok ma asi vylejú zo školy... :) nevychádza mi chodiť do kina na české filmy...peva sa na mňa vybodla, tak som nútená sama znášať spolubývajúcu a už mi teda pekne leze na nervy miestami... :) bolí ma chrbát.... ;) opäť som chorá... ;)
doll Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 osud je asi ten, ktory mi brani v istych veciach.... minuly weekend som vyrazila do ulic, s tym ze dam zo seba vsetku zlobu ktoru som v sebe dusila...a bolo mi jedno ako...a nie? padnem zo schodov... zajtra mam mat stretko s kamaratom....a nie? priatel mi povie ze pride po kurze po mna priamo.... :lol: sakra...nevraviac o tom, ze uz nemam nic z vyplaty sice malichornosti, ale pre mna momentalne problemy
doll Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 streda stvrtok mam skolenie v Blave....a nemam kde spat....paraaaaaada :lol:
Nokia Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 v Bratislave je hotelov na kazdom rohu aspon 5 :lol: :)
phersu Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 Krista kniznica je uz otvorena ale knihy si nemozem poziciat. Tak naco je otvorena ked tam nemozem nic robit?
hisham Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 phersu, to aj u nás tak býva, tiež to celkom nechápem, ale mne dovolia čítať si tam Bola som dnes u svojej očnej a dala mi týždeň PN :lol: To aby som niekam vypadla, čo tu budem robiť.
doll Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 slo o to, ze nejlepsie bude ak si po znamosti zozenieme ubytko...tak som chcela u kamosky na intraku...hold, to je problem...na reserve hotelu firmou je uz neskoro....a za hotel by som v blave pre pracovne ucely nezaplatila ani korunu :lol: tak si pocestujem...vsak aj to je moznost
Nokia Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 prijde mi to trosku neseriozne od firmysi neviem predstavit u nas ze by niekoho vyslali do ameriky ako sa bezne robi, a tam by mu nezabezpecili ubytko...
Sniper Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 Skromne si myslím, že je predsa len rozdiel niekoho poslať z Dubnice do Blavy ako z Blavy do Ameriky.
Odporúčané príspevky