Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nejaki debili nam ukradli stierace z auta co priatel dostal od nasich na narodeniny pred mesiacom :lol: :) ;) ;) ;) :) ;) ;)

Zverejnené

dnes som videl v banovciach buracku kamion - vetrieska 2 mrtvolky. no riadny masaker a co je sila ze s ludmi to ani nehne po 200 metroch zas jazdia jak blazni. no co už ? na kazdu svinu sa už voda varí !

Zverejnené

to nevyzerá dobre ani trochu ... a veim si predstaviť, ako to hnusne bolí

pred pár rokmi som zle stúpila, a mala som to hodne podobné ... pár nocí som veru nespala...

ale potom to tak zrazu prejde ... iné aj tak nezostáva, len to vydržať

Zverejnené

no ja dufam ze sa zlepsi...jedine co sa zmenilo je to, ze od vcerajska sa mozem o nu podopierat...nic viac... :lol:

Zverejnené

Super, zapálené oko, vyzerám ako polomongol :lol: A bolí, au.

Dnes sme mali dvojhodinovku nemčiny; no skoro ma porazilo z tých poplatkov za zapísanie do pozemkovej knihy a daní z pridanej hodnoty :)

A ak mi kvôli debilným byrokratickým termínom nevrátia 1700,- , tak neviem neviem, ako to vysvetlím mame. Asi ma už rovno vyrazí z domu.

Zverejnené

doll, takto som to raz mal dorachane, ked som skocil z 5 schodov za plneho behu. po tyzdni som vedel chodit inak ako opierajuc sa o nieco, zhruba v tom case mi to zcernelo, ale uplne. ked som prisiel domov, mama (rehabilitacna doktorka) sa rozplakala. mesiac som potom nosil ortezu.

Zverejnené

tak, a teraz ked si pozriete tu fotku, tak si tu modrinu potiahnite az po clenok a prifarbite ciernou farbou :lol:

fotku sem nebudem ani davat, lebo je to nechutne....

btw...ale pri sexe to moc neprekaza, naopak, je so mnou zarabane ako v bavlnke :) ...

Zverejnené

ešte stále v robote, už mi to ani trochu nemyslí a za celý deň som sa teraz na chvíľu dostala sem ... hrozné toto :lol:

Zverejnené

mam uplne genialny termin zapoctu, o 8 vecer a v ten den mam skolu od 7 rano do 7 vecer

a uz viac ako tyzden ma stve, ze na elektrotechnickej fakulte nevedia opravit jeden mikrofon :lol:

Zverejnené

Moja spolubyvajuca strasne chrape musim s tym nieco spravit niekedy sa to da vydrzat ale vacsinov sa na to budim

edit: a vyhovara sa na to ze je chora, ale tak to vobec neni bolo to aj pred chorobou

Zverejnené

JJ a keby si vedel ako a ona ide este na mna vraviet ze ja chrapem. Zo stredy na stvrtok to bolo asi najviac co som pocul babu chrapat asi bude spavat vo vani :lol:

Zverejnené

ale veď aj ty chrápeš, to sa nepamätáš, ako ťa vždy zobudím, aby si nechrápal :lol:

a ja som ťažko chorá, to ani nie je chrápanie, to je chrčanie o život, čo sa nemôžem nadýchnuť, keď mám angínu, tak vždy chrápem, ma neser, takto si z ťažko chorého človeka uťahovať :) :)

no už si aj uľavím, ako už ma to vážne serie, že nemôžem ani jesť, ani ústa otvoriť, rozprávam, akoby som mala odumretú polku tváre, teda ak vôbec vládzem rozprávať a bolí to teda hovadsky a ten spánok, no to je slasť, teda ak vôbec zaspím ;) bože a mama robí vyprážaný syr a ja sa zasa nenajem, zasa len nejaký sprostý čaj cez slamku ;)

Zverejnené

drahý mi odchádza na mesiac... :lol:

v pondelok ma asi vylejú zo školy... :)

nevychádza mi chodiť do kina na české filmy...

peva sa na mňa vybodla, tak som nútená sama znášať spolubývajúcu a už mi teda pekne leze na nervy miestami... :)

bolí ma chrbát.... ;)

opäť som chorá... ;)

Zverejnené

osud je asi ten, ktory mi brani v istych veciach....

minuly weekend som vyrazila do ulic, s tym ze dam zo seba vsetku zlobu ktoru som v sebe dusila...a bolo mi jedno ako...a nie? padnem zo schodov...

zajtra mam mat stretko s kamaratom....a nie? priatel mi povie ze pride po kurze po mna priamo....

:lol: sakra...nevraviac o tom, ze uz nemam nic z vyplaty

sice malichornosti, ale pre mna momentalne problemy

Zverejnené

streda stvrtok mam skolenie v Blave....a nemam kde spat....paraaaaaada :lol:

Zverejnené

Krista kniznica je uz otvorena ale knihy si nemozem poziciat. Tak naco je otvorena ked tam nemozem nic robit?

Zverejnené

phersu, to aj u nás tak býva, tiež to celkom nechápem, ale mne dovolia čítať si tam

Bola som dnes u svojej očnej a dala mi týždeň PN :lol: To aby som niekam vypadla, čo tu budem robiť.

Zverejnené

slo o to, ze nejlepsie bude ak si po znamosti zozenieme ubytko...tak som chcela u kamosky na intraku...hold, to je problem...na reserve hotelu firmou je uz neskoro....a za hotel by som v blave pre pracovne ucely nezaplatila ani korunu :lol:

tak si pocestujem...vsak aj to je moznost

Zverejnené

prijde mi to trosku neseriozne od firmy

si neviem predstavit u nas ze by niekoho vyslali do ameriky ako sa bezne robi, a tam by mu nezabezpecili ubytko...

Zverejnené

Skromne si myslím, že je predsa len rozdiel niekoho poslať z Dubnice do Blavy ako z Blavy do Ameriky.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov