Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kua, prisiel som do brna 0 4.30 a sedim v praci, nevyspaty, oci podliate, vacky jak od vysavaca ... no ako po opici

Zverejnené

dnes bol deň ... ráno som sa prihlásila do fsp v dobrej viere, že si aspoň občas popozerám, čo je nového ...

aha ... nebola najmenšia šanca ... :lol:

Zverejnené

hroza, v piatok mam zapoctovku z Matematickej Analyzy u doktora, co ma nazval "hajzlikom" (dufam, ze si ma uz nepamataaa :) :lol: )

Zverejnené

hroza, v piatok mam zapoctovku z Matematickej Analyzy u doktora, co ma nazval "hajzlikom" (dufam, ze si ma uz nepamataaa :) :lol: )

:) prečo ťa tak nazval ?!
Zverejnené

:lol: :) :)

nechce niekto súrodenca?podarujem, nič za to nepýtam, v stavu núdze aj priplatím

Zverejnené

raz sa chcem trochu vyspať, nedá sa... buchoty, hlasný hovor, trieskanie, telefón.... nemá niekto na prenájom pustý ostrov ?! :lol:

Zverejnené

ja som taky kreten, akeho este nikto nikdy nevidel. zabudol som zaplatit za prihlasku na vysoku a uz sa s tym neda nic spravit.

... mozem sa ist zabit sam, skor nez ma zabiju rodicia.

Zverejnené

weirdo poteším ťa, ja prihlášku na VŠ som nezaplatil asi 8 rokov a ešte stále žijem :lol:

Zverejnené

to mate ok ja dnes rano pridem do BA na vizvy pohovor vsetky formulare pripravene tak si este raz citam ci mam fsetko a vtedy zistim ze mi chyba fotka!!!!!!!

Zverejnené

Parkoval som dnes trochu drahšie... Čo už, keď MiB mali dnes nejakú akciu... :lol:

Zverejnené

vyzera to tak ze nasa rodina sa prave rozdelila na

MAMA+OTEC versus JA, kym sestra sa neveriacky prizera ... asi je to vsetko, ako bratia cesi vravia - "v prdeli"

Zverejnené

*****FIX aj s posratými bankami. v PIATOK mi posielali peniaze prevodom z inej banky do mojej a tie peniaze tam FURT nejsua to je utorok!!!! toto je 21 storocie? :lol:

A AKORAT TERAZ KED JE KAZDA MINUTA DRAHA A POTREBUJEM ICH

nieco tu rozbijem

Zverejnené

popalil som si prostredník ked som s nim skusal ake su horuce brzdove kotuce po bláznivej jazde :lol:

Zverejnené

Nachladil som sa a v kuse mi tečie z nosa. Na porazenie.

Zverejnené

Spal som ani nie 4 hodiny a som tak unavený až to pekné neni.

Zverejnené

Je tu strašná zima. Najprv som klepal kosu cez víkend v Modre a teraz ma striasa aj doma. Kurňa, už je máj a radiátory ešte stále nekúria ( :lol: )

Zverejnené

No, Weirdo, to nasrdilo aj mňa. Hoci jedno Maďarom musím uznať - vedia sa ozvať a trvať na svojom, zatiaľ čo slováč je národ holubičí.

Zverejnené

akurát dnes som musela zaspať :)

teda nie že by ma netešilo, že vďaka tomu nemusím ísť do školy, ale aj tak do mesta musím ísť a autobus ide až o tri hodiny, takže zas nebudem poobede nič stíhať :lol:

grrrrrrrrrrrrr vidím, že mne už ani tri budíky nepomôžu :)

Zverejnené

frasa v stredu odovzadvam seminarku, vo stvrtok skuska .. po tych troch dnoch je to zrazu nejako blizko :) :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov