Cactales Zverejnené 27. September, 2007 Zverejnené 27. September, 2007 Máš pravdu, u nás je to tak isto, len som práve potreboval ešte dnes niečo neodkladné dokončiť na PC a odoslať to... Ale už je to OK. :) dnešný deň nie je o nič lepší než včerajší ... ani zajtrajší nebude ... a ešte celý rad ich nebude ... :lol: Snáď až také zlé to nebude. ;) ;) :)
game Zverejnené 28. September, 2007 Zverejnené 28. September, 2007 bolo :lol: a bolí ma hlava ako koňa a zasa som prišla večer z práce, a cítim sa úplne nanič a mám sa dosť ... ach jo :)
Ignatius Zverejnené 28. September, 2007 Autor Zverejnené 28. September, 2007 Dnes bol desný deň... Všetko čo sa dalo sa kazilo a keď niečo vyšlo, tak len preto, aby to potom dopadlo ešte horšie... Jediné pozitívum je, že som si poväčšine zachoval celkom fajn náladu... Inak by to bola bieda...
arwiel Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 už mám toho plné zuby! :) do riti aj s blbým AIS systémom!!!! :lol: funguje len to, čomu sa chce! ako si má človek spraviť rozvrh?! :) a ďakujem tomu, čo mi v NR čmajzol peňaženku s WUB kartou, ISIC kartou, peniazmi, telefónnym číslom na jednu osobu, potvrdenkami o zaplatení všetkého možného a mala som tam aj dva kondómy.... ďakujem, ale ... ;) vydržím, ale ... ;) to je jedno... ;)
Sniper Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 už mám toho plné zuby! :) do riti aj s blbým AIS systémom!!!! :lol:Z toho si nič nerob, to nefunguje asi nikde a ďakujem tomu, čo mi v NR čmajzol peňaženku s WUB kartou, ISIC kartou, peniazmi, telefónnym číslom na jednu osobu, potvrdenkami o zaplatení všetkého možného a mala som tam aj dva kondómy....Prečo si nedávaš pozor? :)
lukas Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 do riti aj s blbým AIS systémom!!!! Z toho si nič nerob, to nefunguje asi nikde ja zatiaľ žiadne problémy nemám :lol:
Ignatius Zverejnené 29. September, 2007 Autor Zverejnené 29. September, 2007 Počkaj, keď sa na rok budeš prihlasovať na cviká, to si povieme dačo iné :) A k uľavovaniu - nedostal som sa k ničomu z toho, čo som dnes chcel... :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. September, 2007 Zverejnené 29. September, 2007 neviem v MS Word najst funkciu, ktora u predlozkovych a reflexivnych slovesnych slovnych spojeni zabrani ich rozdelovaniu pri automatickom zalamovani na konci riadku. musim to vsade robit manualne cez insert pevnej medzery.
game Zverejnené 1. Október, 2007 Zverejnené 1. Október, 2007 séria nedobra nekončí ... akosi mi už stačilo ... :lol:
Andulqa Zverejnené 1. Október, 2007 Zverejnené 1. Október, 2007 som unavena ako kon...tento semester mam strasne vela skoly...nevladzem uz teraz, uz nech je koniec alebo aspon streda, to mam skolu len do 14 ... :lol: a volny piatok, inak od rana do vecera...uf
weirdo Zverejnené 2. Október, 2007 Zverejnené 2. Október, 2007 akoze fasa hej ... robota ma riadne sere, nedaju si pokoj s takymi hovadinami ze koniec. zajtra mam meeting so sefom, velmi dolezity, a dneska je Ebrieta - party, na ktoru nemozem ist, lebo by som bol dalsi den unaveny a rozbity. fasaaaaaa...
game Zverejnené 2. Október, 2007 Zverejnené 2. Október, 2007 tak ma bolí celý deň hlava, že mám pocit, že tu píšem neskutočné zeleniny .... ešte aj ťukám mimo písmen :lol:
tomassi Zverejnené 2. Október, 2007 Zverejnené 2. Október, 2007 majster sveta v obarení si jazykaopäť neprišiel o titul a naplnil očakávania svojich priaznivcov :lol:
game Zverejnené 4. Október, 2007 Zverejnené 4. Október, 2007 prestáva sa mi páčiť, že za celý čas som si tu uľavovala len párkrát a v poslednom čase skoro každý deň ... alebo každý deň ? :lol: ach jaj :)
Nokia Zverejnené 5. Október, 2007 Zverejnené 5. Október, 2007 kua posledny den dovolenky, tak sa mi nesce ist domov a v pondelok rano zase praca :lol:
Nokia Zverejnené 5. Október, 2007 Zverejnené 5. Október, 2007 este som, prave sa ale zberam k odchodumnichov - oktoberfest :lol:
RoSo Zverejnené 5. Október, 2007 Zverejnené 5. Október, 2007 Mám toho už po krk. Každý deň v práci, dvanástky, soboty desiatky, len pracujem a spím. Dnes som došiel z roboty, odpadol som, zobudil sa o pol jednej a rano o pol piatej znovu vstávam. Kurňa.
arwiel Zverejnené 6. Október, 2007 Zverejnené 6. Október, 2007 nemám kde tráviť víkendy... z kláštora utekám a aj z domu...horšie to byť nemôže...môže...
doll Zverejnené 6. Október, 2007 Zverejnené 6. Október, 2007 vsetko sa ruca....nebavi ma to v com som uz sedem mesiacov...necitim uz asi nic.... chcem....nechcem??....ja neviem....boze, pomoz mi....
doll Zverejnené 7. Október, 2007 Zverejnené 7. Október, 2007 vcera som s kamosmi vyrazila do ulic, zabavit sa...ako tak ubiehali hodiny, vybrali sme sa do jedneho podniku v TN, ze si zatancujeme... a dopadlo to tak, ze o pol jednej v noci, ked som schadzala dole po schodoch, zosypala som sa ku koncu z nich...a schytal to moj clenok a nart... takze hned na chirurgiu, fuuuh, ale zlomene to nie je...ale noc som neprespala, take bolesti som mala....a rano som pol hodku preplakala v posteli, co som proste nevladala od tolkej bolesti :lol: a boli to stale....sice uz nie tak moc... sakra, clovek sa chce ist raz za cas zabavit a dopadne to takto.... :) a to som pol dna stravila na korculiach...a nic...
Nokia Zverejnené 7. Október, 2007 Zverejnené 7. Október, 2007 Andulqa ja ked som siel na dovolenku, tiez ma to vecer predtym chytilo, nadopoval som sa paralenom, dal si vitaminy, vylezal to a na druhy den bolo lepsie :lol: skus, chce to hlavne pozitivne myslenie :)
Andulqa Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 no, len ja som uz od piatka, ma bolelo hrdlo tak som jedla vitaminy, coldrex, vypila asi 4-5 litrov tepleho caju a k tomu antikol, hrdlo sice boliet prestalo, ale dostavila sa nadcha a vcera sa pridalo zachripnutie, tak sa tesim :) tak dnes ani nejdem do skoly, len na jeden predmet, lebo tam mam prezentaciu (to len par viet o projekte treba povedat), lebo keby som nesla, tak za ine casti projektu (technicke spracovanie, esteticke spracovanie atd) body dostanem ale za prezentaciu mi strhne a to nechcem, lebo skuska je tazka velmi z tohto :-/ kelu 3x sm bola v noci hore, lebo som sa musela vysmrkat a napit co som mala strasne suche hrdlo :lol:
hisham Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 Dnes som prišla do scholy na NOS, akože pohodička, a zrazu baba, čo sedí za mnou, na mňa vybliakne: "No čo, učila si sa na test? Vieš?!" Vravím čo faka aký test a ona že od začiatku roka píšeme :lol: Tak som začala listovať v zošite a všetko naraz sa to učiť, ale našťastie profka prišla a povedala, že nám ho dá zajtra. Takže ma to v podstate aj potešilo, ale zase ten šok a vôbec - teraz sa musím celý deň učiť :) Mám tu poslednú babbelaarku :) (holandský cukrík) Hm ešte na čo by som si tak uľavila.
Odporúčané príspevky