Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vstavala som dnes o hriesnej stvrtej hodine rannej.....uz oblecena, najedena...sice dead....som sa rozhodla, ze to zabalim a do skoly nedjem :lol:

moje prve dva dni, ktore som mala stravit v skole, som tak trochu preflakala :)

Zverejnené

stve ma ze ma jedna baba nezapisala v piatok na jeden predmet a ja sa tam preto musim trepat skoro rano, lebo ta profka berie len 15 ludi a sice som sa zapisovala na papier minuly rok, ale ona ho urcite stratila tak ako tie predchadzajuce :) a pritom tej babe bolo povedane nech ma zapisuje na to iste na co zapisuje seba a este dve dalsie kamosky, neviem preco ma tam nezapisala :lol:

Zverejnené

aj tak sme vsetky pod ciarou uz, tak som zvedava ako sa to bude riesit :lol: aj ked to nejako uz nesuri, vela sme toho vybavili dnes, takze to zas vyzera na vela kreditov, okolo 40-45 za tento semester a do tych 300 mi chyba 70 plus diplomovka (8)...no a mam na to tri semestre, takze je to ok celkom :)

Zverejnené

nemôžem si až tak uľaviť ... keby som po dnešnom dni mala, za nehorázne masívne používanie nadávok by som tu dostala zákaz vstupu na fórum

už som sa aj dvakrát vyplakala, je to aj tak nanič. :) :lol:

Zverejnené

unavená, znechutená, frustrovaná, idiotstvo jedného blba úspešne pokračuje, a ešte na mňa vrčí a vrieska niekto, kto ma v živote nepodržal

Zverejnené

zabudla som na priateľov... nie, to klamem, nezabudla, ale nemám na nich čas... som príliš zahľadená do seba... stále som len s drahým.... a nemám ani svoje staré mobilné číslo, kto nemá nové sa mi ani nedovolá, sama mám len pár čísel,... :lol:

strácam prehľad o svojich blízkych...

a ubíja ma pohľad na drahého rodinu... na Miška, na Janku, na otca, na mamu....

chcem ísť preč... ale aj nechcem...

idem preč a neteší ma to a pritom som o tom stále snívala...

veď kto by sa tešil na kláštor?!

ach jo... :)

Zverejnené

idem vykročiť do ďalšieho hnusného dňa, prídem až kedysi večer, keď prežijem :lol:

Zverejnené

Naozaj v tú najvhodnejšiu chvíľu sa mi zapáli hrdlo a musím byť na liekoch. Zase :lol: Bolí ma hlava a kĺby.

Plus mám niečo so znamienkom na chrbte - pôjdem pod nôž :)

Ale ja to do zajtra vyležím! :) (to prvé)

Zverejnené

dnes som uťahaná ako mača, znechutená, bolí ma hlava a nikto ma nemá rád :lol:

Zverejnené

sakra, vyhodili sa mi po xichte nejake tmavocervene velke flaky, co je riadne nahovno, lebo som chcel ist v stredu na akciu a teraz vyzeram ako sulin, co sa hanbi vyliezt z izby

Zverejnené

bolí ma hlava, strašne by som chcela zmeniť veci, ktoré sú zabetónované a zmeniť nejdú ... dokelu ... a myslím, že ešte stále ma nikto nemá rád ... :lol:

Zverejnené

game

opat nemas pravdu , ja ta urcite rad mam , prestan so samolutostou , nikdy to nevedie k dobremu, aj mna serka mnoho veci , ci uz na sebe samom, v rodine, vo firme , nie vzdy to ide podla mojich predstav a dopad- depresie su na obzore .... priroda je vseliek , tam sa najde mnoho odpovedi a niekedy aj tak prepotrebny spolocnik . :lol:

Zverejnené

no prosím ... a opäť nemám pravdu ... ach jo

:lol:

mám samoľutovacie obdobie, keď sa nedarí, keď nepomáha ani príroda, vďaka za spoločníkov na diaľku ...

Zverejnené

strasne som sa tesila na topanky a ony neprisli... ach jaj... ale scasti mi to vynahradil sex v kabinke obchodu :lol: :)

Zverejnené

game

laska a priatelstvo - bez toho je vsetko o nicom a vzdy som si cenil a budem cenit podanu ruku a ked je este aj pomocna v tej najpotrebnejsej chvili , niet takych pokladov na zemi vyvážiť to. Clovek je od toho clovekom , aby sa spraval a zil ako clovek . Snazim sa toho drzat, i ked mnohokrat je to velmi tazke.

Zverejnené

zasa som si prispal a nie som v praci a to mal byt dnes posledny raz

a tak ma pobolieva guliver aaaaaa dost hodne pobolieva

Zverejnené

Dnes som sa znova presvedčil, že Murphyho zákony naozaj platia ... :lol:

Zverejnené

môžem to tentokrát povedať polopate ?

čo sa posrať môže, to sa aj posere

hnusný hnusný hnusný deň

Zverejnené

Pri terajšej búrke mi za posledných 40 minút štyrikrát vypadla elektrina, väčšinou na 2-5 minút. A blbne mi aj pripojenie na net. Práve teraz, keď to najmenej potrebujem. :) :lol:

Zverejnené

cactales, to je predsa klasika ... u nás raz zahrmí a elektrika je v háji ... pri poslednej búrke sme nemali elektriku 23 hodín

pripojenie na net mi blbne pomaly pravidelne trikrát týždenne ...dnes už pár krát vypadlo ... :)

dnešný deň nie je o nič lepší než včerajší ... ani zajtrajší nebude ... a ešte celý rad ich nebude ... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov