Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takže ty neplatíš odvody VERTi... mohol by som ťa udať...

ani ja neplatim :lol:
Zverejnené

Našiel som na dc++ výborný zdroj pre ambient, a ten smrad sa ako naschvál odpojí!! :lol: :)

Zverejnené

stratila som takmer všetko... vyzeralo to včera dobre, stretla som sa s nut, jujkou a ešte jednou bývalou spolužiačkou a teď?!

nič... :lol:

Zverejnené

nudím sa bo čakám na niekoho a už meškajú a nebaví ma to už

Zverejnené

dpc, nejde mi otvoriť CD s fotkami! už mám z toľkej beznádeje nervy! :lol:

Edit: 16:22 : ja mám nervy v <>, ja mám nervy v <>, ja mám nervy v <>, ja mám nervy v <>, ja mám nervy v <>, ......

Zverejnené

#######i #######i ###########i vyrobcovia pacemakerov, pre ktorych pracujem. ak to budete citat a nejaky dobry clovek vam to zo slovenciny prelozi - vyserte si oko.

Zverejnené

krista také nervy som už dlho nemal mám brutalnu chuť niečo rozkopať

Zverejnené

Asi sa cez Slovensko prehnal nejaký zvláštny elektromagnetický front lebo od včerajšieho večera som mal riadne nervy, ale už sa to zlepšuje.

Zverejnené

nejaky zmrd mi vyhodil alebo zozral 2dnovy chleba, takze neni co jest. krista boha, tento do##bany den asi neskonci..

Zverejnené

ja som strasne ######nuty, naco som sa na niektore veci pytal, teraz by som to najradsej vymazal z hlavy lebo sa mi to furt len vraca a potom mi je zle :lol: :) :)

Zverejnené

a nemozem sa ist ani ozrat lebo vecer musim soferovat, toto uz je kompletne npc...

Zverejnené

dnes som prežila tri šoky...

dnes som videla ženu, ktorá je v mojich očiach tak nízko ako sa len dá, ak nie aj nižšie...

dnes som držala v náručí 11 ročné uplakané dieťa, ktoré už nevládze, ktoré prišlo o svoje detstvo a snaží sa niečo z neho zachrániť, ale nejde to...

dnes ma prvý krát v živote zastavili policajti, pýtali si občiansky a chceli mi dať 2000Sk pokutu...

dnes som pochopila, že svojho chalana poznám dokonale...

dnes som zažila obrovský srach...

dnes som plakala pri pesničke Slzy tví mámy a hladela na syna...

dnes som pochopila, že mať dieťa nie je také jednoduché...

dnes som pochopila, že udržať si nervy na uzde v niektorých situáciách je naozaj veľmi obtiažne...

...dnes mi už stačilo

Zverejnené

Takže ty neplatíš odvody VERTi... mohol by som ťa udať... pôjdeš do basy... a budú ťa tam obťažovať černosi! A keď tam nebudú tak ich tam pošlem! ;)

platí za mňa štát ;) ale černochov môžeš poslať, ešte nijakého osobne nepoznám... :)

no tak ked clovek v praci tych x hodin len pretrpi a caka kym mu "zazvoni" padla tak samozrejme ze to uteka pomaly...

ale ked rano dojdem, porobim par veci pokecam s kolegami a uz je obed.. prijdem z obeda a zrazu je pol piatej a dorabam nejake veci tak ani neviem ako mi ten den ubehne ;)

Tiež mi to uteká rýchlo, najmä keď sa rozhodnem hrať počas nočnej onlineovky alebo písať príspevky či robiť na stránkach /admin stuff/ čosi. ;)

Dnes čo sa mi stalo.

Babysittujem malú pred robotou a varím rezance, pes behá okolo ako splašený. Zrazu len cítim nejakú arómu. Vlastne dosť silný smrad. Idem chytiť malú, skontrolujem plienku,... nič. Idem do smetí,... nič. Skontrolujem aj psa... niečo nesedí. Idem za zdrojom "arómy ti šepká vstaň" do chodby a čo nevidím... ;) :) Ten pes si urobil veľkú potrebu pred botníkom... A teraz neviem čo skôr,...vypnúť rezance, zobrať malú preč aby sa s tým nezačala "hrať" či nezabiť psa a nechať ho vyžrať to... no po chvíli už chytám briese a spotrebujem dve plechovky... Kôpku zmetiem s povrchu kobercového za pomoci novinového naberáka a novynového kýbla, o zvyšok sa postará svokra ktorá prišla z roboty. Vynervovaná sa sťažovala čo som nevyvetral miesto tej "dusičnatej kamufláže".... No bol som rád že idem do roboty... ;)

btw, jak som dopísal tento príspevok fórum ma odhlásilo musel som ho písať znovu,.. tak pre poriadok toto je v1.2 :lol: poondiaty autorizačný mišmaš...

Zverejnené

svokor.švagriná a drahý mi dnes odišli na výkend preč... :lol:

nie som si istá, či má svokra na mňa číslo, aby som aj so švagrom a s ňou mohla ísť do mliečáku

Zverejnené

ihr allmächtige Goetter oberhalb des himmlischen Gewoelbes :lol: som taky smadny, ze by som vypil aj vodu

Zverejnené

ja som taký debil že sa mám chuť zastreliť druhý festival toto leto a zasa som stratil mobil krista ako to mám povedať mame veď ma zadávi krista ježííííííííííííííííííííííííííííííííííííís

a nemôžem chlastať lebo sa potom správam ako total degeš

EDIT

nehorázne ma bolia kolená a kotníky a stehná a neviem od čoho to môže byť

EDIT 2

už viem kolená m bolia z lavičky

Zverejnené

nemôžem ísť s drahým na akciu... :lol: a mám zakázané to čo i len spomenúť :)

a pritom budúci týždeň drahého asi budú vyhlasovať za samotára alebo ho príjmu do osady...

a o tri týždne dá dokopy svokor svoju starú osadu...

a ja tam nebudem!!!! :)

akurát rozmýšlam, že má byť triedna grilovačka, ale zabudla som kedy... ;)

Zverejnené

nudim sa, priserne sa nudim... som bola zvyknuta na spolocnost a teraz nemam okolo seba nikoho, tak umieram nudou cez den, ked su vsetci kamosi v robote...

som furt bez prace

frajera uvidim az o mesiac :lol:

Zverejnené

frajera uvidim az o mesiac :lol:

No ale aspoň si dobre od teba oddýchne :) ... teda chcel som povedať že si od neho dobre oddýchneš :)
Zverejnené

krista nič som v tom T-mobile nevybavil lebo musí prísť osobne mama ale to ona nemôže lebo by ma zabila keby som jej povedal pravdu boha keby leží na posteli a nemôže sa pohnúť tak to potom by som nemohol už mať kartu svoju naspäť

prečo sa zrovno toto mne musí stať :lol: :)

Zverejnené

phersu ako sa hovori alkohol je metla ludstva

teraz to s tebou pekne zameta :lol:

nechlastaj a budes to mat lahsie :)

Zverejnené

Ved uz som s tym skončil toto bola posledná akcia už sa umravňujem.

Ale ja chcem svoju SIM aby som mohol v pohode mame písať bo nej sa to nebude pozdávať ked jej nebudem odpisovať. :lol:

Asponže som si kartičku poistenca vybavil po roku :)

Zverejnené

hold ak je karta pisana na nu tak si nepomozes

musis to s nou doriesit

Zverejnené

Ale tak dalo by sa všetky údaje viem a podpíšem to ja bože keby sa niekto na to pýtal tak poviem že to písala po strašnej akcii a bola nevyspaná a triasla sa jej ruka :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov