Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja som v '98 za jeden mesiac zarobil 16800, v čistom mi to robilo 12400. Tak vidíte, už vtedy nás zdierali :) :lol:

Zverejnené

nudim sa a nikto nie je na fore to je zaujimave som tu sam proste

Zverejnené

darí sa

so zmenami mám problém a niekto ma silou mocou tlačí do zmeny

Zverejnené

za 4 dni mam statnice...a stale neviem 69 okruhov :)

:lol:

Zverejnené

ako tu má človek nepriberať, keď tu furt niekto niečo dobré vyvára...

ale tak to by sa dalo...

ale aj vypekať musia??!!! :) :lol:

Zverejnené

ježiš toto je mi obed ze kapustnica a mäso nejake pečené je kde zasa budem cely den hladny ja sa neviem z takychto veci najest :lol:

Zverejnené

som uťahaná, chrbát ma bolí...

idem na cintorín... aj včera som tam bola...

Zverejnené

cez den fasa vylet, ale na zadnych sedackach dve zenske v prechode.... vrazdil by som... a to s nimi idem zajtra domov 350 km :)

a este k tomu posledne dva dni tu len jem a jem, prijdem domov a musim sa opat dostat do svojho stareho stravovacieho rezimu :lol:

Zverejnené

prišla mi do práce jedna zákazníčka a tak ma vytočila, že som si musela ísť zapáliť... tú cigaretu som stiahla za menej ako minútu... pocítila som ten príjemný pocit, keď sa mi trošku točí hlava a bolo mi dobre... na chvíľu... potom dobre nebolo, uvedomila som si, že mám spomalené reakcie... odrazu sa mi triasla ruka, najprv prsty, dlaň a potom od lakťa... chcela som sa chytiť kopy tovaru v sklade ale ani som tú kopu nevidela, len zem... asi 15 cm od môjho nosa... vtedy som si uvedomila, že padám... dopadla som a ešte stále sa mi triasli ruky... prebehlo mi hlavou, či nemám epileptický záchvat... to ma už niekto otáčal na zemi, sadla som si a pri mne boli skladník a SBSkár... hlava sa mi hrozne točila, triaška postupne ustupovala a uvedomila som si, že som nepadla na tvár, zato lakte mám hrozne spálené od drsnej zeme...

dnes v noci som sa zobudila na to, že stále myslím na prácu... že tam mám dvoch zákazníkov, ale so v dvoch pokladňách, tak musím behať... a hento som nablokovala? a koľko mi dali tých peňazí? a koľko mám vydať? a kde sú? a toto je ešte ich? .... popri tom som sa aj zobudila, uvedomila si, že je noc, nie som v práci, no aj tak prišiel ďalší zákazník... čo to robí? môže si sem doniesť bicykel? pomôžem mu s tým zámkom? čo to kupuje? nablokovala som to? dal mi už peniaze?...

mám popálenú ruku od cigarety...

musím ísť do Tesca kúpiť mlieko, žehliť, variť,... ale ja som tak ubolená... včera som šla s drahým na záhradu /na chatu/ a ja som lahla, spala a on polieval, oberal uhorky... nevládzem... cestou na záhradu som musela mať 4 prestávky... som hrozne unavená...

Zverejnené

Včera som doplatil na svoj rozhýreny zivot. Začal som si niečo z niekoľkými ženskými a včera tri z nich boli v jednom bare ale s jednou som prišiel tak som s ňou aj odišiel. Tá ďalšia to asi veľmi zle znášala bo behom piatich minút mi volala wow tak vyčistený žalúdok som dobre dlho nemal potom zložila a ráno som si našiel 8 neprijatých od nej ale ja som jej nič nesluboval tak neviem prečo bola taka moc nahnevaná

Zverejnené

ja som dnes uplne mimo, :lol: vobec mi to nemysli a vlastne mi to nemyslelo ani vcera, ani predtym, asi mi uz pomaly zacina odumierat mozog, od maturity nedostal zabrat :)

Zverejnené

neviem vymyslet co zajtra, chcelo by to daku sportovu aktivitu

Zverejnené

umyla som dlazky v celom byte a dostala som za to este vynadane ze koberce nie su presne tak ako boli predtym..ach jo, to aby clovek radsej nic nerobil u nas

Zverejnené

som doplatil na svoj rozhýreny zivot.

...

wow tak vyčistený žalúdok som dobre dlho nemal potom zložila a ráno som si našiel 8 neprijatých od nej

:lol:

Vidíš bolo ti to treba? :)

Zverejnené

otvorila som vyplatnu pasku...a bola som sokovana :lol: :)

akoze tolke prachy idu do tych odvodov.... :)

Akurát som si pozrel článok na bleskovkách - čítať tu.

Ešte že neplatím odvody. ;)

Zverejnené

hej hej....uz som citala vcera

a ulavim si.....KOOOOOOOONECNE skoncil pracovny tyzden...obzvlast tento sa strasne dlho tahal....dnes som stale sledovala hodiny, kedy budem moct ist

waaaaau :lol:

Zverejnené

kokso ze konecne skoncil....

mne kazdy tyzden ubieha ako voda, je pondelok a zrazu je piatok...

asi to je tym ze mam v praci co robit a nenudim sa tam :lol: :) :)

Zverejnené

ja mam v praci tiez co robit...ale ked potrebujem riesit problem, a napisem nakupcovi a objavi sa mi "out of office", tak ma to proste stve, ze ini maju dovolenku a ja nie :lol:

a roboty je vcelku dost...ale akasi je nechut to robit...a ked je nechut, tak sa to aj taha...

a pritom minuly tyzden ubehol ako voda....

Zverejnené

no tak ked clovek v praci tych x hodin len pretrpi a caka kym mu "zazvoni" padla tak samozrejme ze to uteka pomaly...

ale ked rano dojdem, porobim par veci pokecam s kolegami a uz je obed.. prijdem z obeda a zrazu je pol piatej a dorabam nejake veci tak ani neviem ako mi ten den ubehne :lol:

Zverejnené

Ešte že neplatím odvody. :lol:

Takže ty neplatíš odvody VERTi... mohol by som ťa udať... pôjdeš do basy... a budú ťa tam obťažovať černosi! A keď tam nebudú tak ich tam pošlem! :)
Zverejnené

DNes som sa skoro zosypal zo strechy wow ešte centimeter mimo už by som si spieval I can fly

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov