Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prejedla som sa halusiek... nemala som ich jest, teraz mi je tazko :lol:

Zverejnené

Veľmi sa divím v akej 'firme' to robíš. To môže povedať každý že "doma si všimol že mu chýba 500 Sk". Blbosť na entú.

Samozrejme, že najľahšie bolo hodiť vinu na teba, keďže si tam bola len jeden deň.

keď nevieš o čom je reč, tak sa do toho nemontuj! :lol:

no to aj ja... halušky... ach jo...

a stále som unavený...

Zverejnené

Nie, ja som sa ťa len zastával, že niekto hodil vinu na teba, inak je mi to ukradnuté.

Zverejnené

serie sa niečo, čo by sa ale vôbec nemalo srať, niečo, čo trvá roky a ešte roky trvať malo

len tomu akosi nemôžem a neviem zabrániť. neviem, čo robiť. a mám taký dojem, že ani nič robiť nemôžem, pretože to bude zle pochopené a doserie sa to už úplne

nemám rada bezradnosť, tú totálnu nemohúcnosť, ktorá ma núti sa len prizerať :lol: :)

Zverejnené

Všetko ma bolíííííí a hlavne jazyk a neveim z čoho a nenavídím chrápanie to je taký humus no hnus a proste hnus ale nestratil som občiansky tak som rad

Pániček je labužník :lol:

Zverejnené

Vcera vecer sa vratili rodicia a sestry a uz mi zase chyba ten pokoj, co som mal cely tyzden.

Zverejnené

príšerný deň

už od včera je príšerný

idem si na nervy a nie som schopná ukľudniť sa a kopím chybu na chybu :lol:

už by zato bolo načase prísť k rozumu :)

Zverejnené

Čo tu všetci depkujete, ste na diskusnom Fóre, nie v márnici :lol:

Zverejnené

Kurnik po dnesnej brigade mam ruku zodratu ako po znasilneni

Zverejnené

Práve som chcel hodiť sem, na fórum 2 dlhšie príspevky rozpísané v Notepade. Kým som ich stihol uložiť prišiel reštart PC (výpadok prúdu) a tak sú fuč. Možno ich ešte dám znovu dokopy nabudúce.

Asi si budem ukladať písané texty každých 5 minút. :lol:

Zverejnené

Kurnik po dnesnej brigade mam ruku zodratu ako po znasilneni

To si si tak zúrivo ... ? :lol:

Práve som chcel hodiť sem, na fórum 2 dlhšie príspevky rozpísané v Notepade.

Ak si na Fóre dáš 'Zapamätať si prihlásenie' tak ich môžeš písať priamo na Fóre, neodhlási ťa po dlhšej dobe nečinnosti. Ale ani to nie je účinné proti výpadku prúdu :)
Zverejnené

To si si tak zúrivo ... ? :lol:

Milý Axelko nemyslim dlaň ale ruku akože celú ruku, ja si na hento ruku nezoderiem ja mám na to lidi :) :)

Zverejnené

ja mám na to lidi :lol: :)

viem, viem, však si nejakú gay party spomínal... :)
Zverejnené

mam nejaku depku...

zo vcerajsich reci...

navyse za tyzden mam statnice a viem houby

a pisem si s ex z Anglicka...a je to pekne :lol:

ach jo....

Zverejnené

viem, viem, však si nejakú gay party spomínal... :lol:

Krista ti axel v poslednej dobe sa ti dari ma celkom slusne zotierat

Zverejnené

Robim, robim a naraz zistujem, ze nic z toho, skvele, najprv sa posaha fotak, potom uz je zbytocne vsetko ostatne, skvely den, fakt. GRR!

Zverejnené

kua, preco sa mi na klavesnici povaluje suseny mravec.

vcera som upratoval cely byt. kde sa tu vzal hajzlik maly.

Zverejnené

otvorila som vyplatnu pasku...a bola som sokovana :) :lol:

akoze tolke prachy idu do tych odvodov.... :)

Zverejnené

asi mam pasomnicu... furt jem... ked som nervozna, tak by som len jedla a jedla, netusim z coho som nervozna akoze teraz? :lol:

Zverejnené

doll

zvykaj si. čím viac zarobíš, tým viac ti tento štát zobere. A náš premiér chce byť sociálny, tak sa nečuduj, ked to bude viac ako teraz. To vieš, treba dávať chudobným.

Aj mna to štve. :lol:

Zverejnené

no nastve to ked clovek prijde o vyse 10000 na vsetkych tych odvodoch a inych srandach :)

kua ak by mi chodil na ucet ten hruby prijem, asi by som nevedel co od radosti :lol:

Zverejnené

vydrz cim viac budes zarabat tym viac budes stracat... takze vlastne ani sa neoplati viac zarabat :lol:

len pre info, ak ma clovek 100000 hruby prijem tak realne dostane na ucet tak tych 70000

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov