Sniper Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 nech sa jujka ozve sama :)Už nemusí, poznáme :lol:
jaa Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 prejedla som sa halusiek... nemala som ich jest, teraz mi je tazko :lol:
arwiel Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 Veľmi sa divím v akej 'firme' to robíš. To môže povedať každý že "doma si všimol že mu chýba 500 Sk". Blbosť na entú. Samozrejme, že najľahšie bolo hodiť vinu na teba, keďže si tam bola len jeden deň.keď nevieš o čom je reč, tak sa do toho nemontuj! :lol: no to aj ja... halušky... ach jo... a stále som unavený...
Sniper Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 Nie, ja som sa ťa len zastával, že niekto hodil vinu na teba, inak je mi to ukradnuté.
nutrinka Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 serie sa niečo, čo by sa ale vôbec nemalo srať, niečo, čo trvá roky a ešte roky trvať malolen tomu akosi nemôžem a neviem zabrániť. neviem, čo robiť. a mám taký dojem, že ani nič robiť nemôžem, pretože to bude zle pochopené a doserie sa to už úplnenemám rada bezradnosť, tú totálnu nemohúcnosť, ktorá ma núti sa len prizerať :lol: :)
phersu Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 Všetko ma bolíííííí a hlavne jazyk a neveim z čoho a nenavídím chrápanie to je taký humus no hnus a proste hnus ale nestratil som občiansky tak som rad Pániček je labužník :lol:
lukas Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 Vcera vecer sa vratili rodicia a sestry a uz mi zase chyba ten pokoj, co som mal cely tyzden.
game Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 príšerný deňuž od včera je príšernýidem si na nervy a nie som schopná ukľudniť sa a kopím chybu na chybu :lol: už by zato bolo načase prísť k rozumu :)
jaa Zverejnené 5. August, 2007 Zverejnené 5. August, 2007 chytaju ma nejake depky :lol: nemam rada taketo debilne stavy...
Sniper Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Čo tu všetci depkujete, ste na diskusnom Fóre, nie v márnici :lol:
phersu Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Kurnik po dnesnej brigade mam ruku zodratu ako po znasilneni
Cactales Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Práve som chcel hodiť sem, na fórum 2 dlhšie príspevky rozpísané v Notepade. Kým som ich stihol uložiť prišiel reštart PC (výpadok prúdu) a tak sú fuč. Možno ich ešte dám znovu dokopy nabudúce. Asi si budem ukladať písané texty každých 5 minút. :lol:
Sniper Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Kurnik po dnesnej brigade mam ruku zodratu ako po znasilneniTo si si tak zúrivo ... ? :lol: Práve som chcel hodiť sem, na fórum 2 dlhšie príspevky rozpísané v Notepade.Ak si na Fóre dáš 'Zapamätať si prihlásenie' tak ich môžeš písať priamo na Fóre, neodhlási ťa po dlhšej dobe nečinnosti. Ale ani to nie je účinné proti výpadku prúdu :)
phersu Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 To si si tak zúrivo ... ? :lol: Milý Axelko nemyslim dlaň ale ruku akože celú ruku, ja si na hento ruku nezoderiem ja mám na to lidi :) :)
Sniper Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 ja mám na to lidi :lol: :)viem, viem, však si nejakú gay party spomínal... :)
doll Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 mam nejaku depku...zo vcerajsich reci...navyse za tyzden mam statnice a viem houby a pisem si s ex z Anglicka...a je to pekne :lol: ach jo....
phersu Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 viem, viem, však si nejakú gay party spomínal... :lol: Krista ti axel v poslednej dobe sa ti dari ma celkom slusne zotierat
chorche Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Robim, robim a naraz zistujem, ze nic z toho, skvele, najprv sa posaha fotak, potom uz je zbytocne vsetko ostatne, skvely den, fakt. GRR!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 kua, preco sa mi na klavesnici povaluje suseny mravec. vcera som upratoval cely byt. kde sa tu vzal hajzlik maly.
doll Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 otvorila som vyplatnu pasku...a bola som sokovana :) :lol: akoze tolke prachy idu do tych odvodov.... :)
jaa Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 asi mam pasomnicu... furt jem... ked som nervozna, tak by som len jedla a jedla, netusim z coho som nervozna akoze teraz? :lol:
Proteus Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 doll zvykaj si. čím viac zarobíš, tým viac ti tento štát zobere. A náš premiér chce byť sociálny, tak sa nečuduj, ked to bude viac ako teraz. To vieš, treba dávať chudobným. Aj mna to štve. :lol:
Nokia Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 no nastve to ked clovek prijde o vyse 10000 na vsetkych tych odvodoch a inych srandach :) kua ak by mi chodil na ucet ten hruby prijem, asi by som nevedel co od radosti :lol:
doll Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 no ja som prisla o 5 litrov..a to nastve :lol:
Nokia Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 vydrz cim viac budes zarabat tym viac budes stracat... takze vlastne ani sa neoplati viac zarabat :lol: len pre info, ak ma clovek 100000 hruby prijem tak realne dostane na ucet tak tych 70000
Odporúčané príspevky