Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Do tej tvojej riti ťa môžem akurát tak nakopať ;) ;)

Mám za sebou veľmi náročnú noc :lol: :) :) ;)

Zverejnené

mala som ist este vecer "preliecit" draheho...hmm, a dosla sms, ze "lieciacia kura" pada, lebo zrovna dosli rodicia :lol:

aaaa....nevyhrala som tych 90 melonov :)

Zverejnené

mala som ist este vecer "preliecit" draheho...hmm, a dosla sms, ze "lieciacia kura" pada, lebo zrovna dosli rodicia ;)

aaaa....nevyhrala som tych 90 melonov :)

toto mi pripomina tuto pesnicku

paul oakenfold feat pharrell williams - sex and money

kde sa tak pekne spieva

"girls just want sex and money"

:) :lol: ;)

Zverejnené

Čítam si tu na fóre o knihách a zachce sa mi čítať. Sadnem si ku knižke a už sa mi nechce. Čítam si o filmoch a som nadšená; zapnem si film a nudí ma. Čítam si na nete o skladateľoch a dostanem chuť hrať na klavíri; zahrám skladbu a nevládzem. Poviem si: idem sa aspoň najesť; vytiahnem jedlo z chladničky a opäť ho schovám.

Sku*vený život, zomriem na tomto mieste.

Zverejnené

hisham mala by si vyhľadať veľmi dobrého psychológa.

Zverejnené

skor by som povedal najst si nejaku zodpovednost (povinnost) - praca, skola, nieco...

Zverejnené

hisham ja to tiez poznam :lol: , vacsinou ak nemam par dni co robit tak ma prepadnu taketo nalady, alebo niekedy len tak bez dovodu, ale po dni, dvoch, tyzdni alebo dvoch ma to prejde, mimochodom mam taky pocit, ze pomaly ma to zase chyta, musim volaco vymysliet

Zverejnené

dnes som dva krát naštvala drahého, dotretice by to už asi malo následky... nj, nepokúšaj oheň... :lol:

Zverejnené

kde sa tak pekne spieva

"girls just want sex and money"

:) :lol: :)

no v stredu hram o sto melonov..... ;)

Zverejnené

Axel, tebe sa tí psychológovia nejako zapáčili :)

Nokia, brigádu som si zháňala a nič som nenašla a zmysluplným činnostiam sa venujem tak dlho, až mi z toho takto hrablo ;)

Potrebujem odísť. Preč odtiaľto.

lukas, asi tak. Ty si tiež z Oravy, čo? :lol:

Ja som tu proste takmer stále sama; stále, deň čo deň sa venujem činnostiam, ktoré mám rada - knihy, nemčina, zase knihy, hudba, ... Baví ma to, ale nie celé dni, od rána do večera. Keď sa tu o to nemám s kým podeliť, aký to má význam? Už ma nič nebaví :)

Viem, že to prejde. Vlastne sa nič nezmení. Len budem zase veselá a energická.

edit: aspoň, že sa mi sťahuje Dogville (čau nut ;) )

Zverejnené

Až teraz som si všimol, že Portál bol vypnutý :)

Ktovie ako dlho, a že si to nikto nevšimol :lol:

Zverejnené

ako nevsimol, vsak som ti to pisal

Zverejnené

ti co sa nudite, dojdite do brna. spat mate kde. pit tiez (ale to si uz cvakate).

Zverejnené

som uz cca tyzden uplno otapena, stale by som iba spala, iba vyzyvujem, nemam energiu na nic....

som sa sla dnes ucit, a zrazu sa prebudim, papiere na zemi, a hodina ubehla :lol:

asi je to tym ze nejem ziadne ovocie, a ani jest mi nejako nechuti

asi idem spat :)

Zverejnené

Krista zasa som zaspal toto už snáď neni možné

Zverejnené

no dnes prvý deň v práci... mala som taký pocit, že ma vyhodia aj cez zatvorené dvere.... :lol: ale zarobila som im takmer 506Sk... takmer... lebo tá ženská si to všimla, takže len 6 Sk... a mne z toho nešiel ani halier! :)

Zverejnené

A čo si tá ženská všimla keď to bolo nakoniec o 500 Sk menej? :lol:

Zverejnené

Ježiši bože je toto možné nemôžem nájsť občianksy ja sa asi už zastrelím krista tam

EDIT - našiel som ho našiel našiel :) len nechápem prečo bol v koši :lol:

Zverejnené

A čo si tá ženská všimla keď to bolo nakoniec o 500 Sk menej?

zákazníčka si doma všimla, že jej chýba 500 Sk, takže som jej to musela vrátiť...

unavený som, unavený :lol:

Zverejnené

Dnes bol tak super deň a ku koncu sa to muselo tak zosrať :) :)

zákazníčka si doma všimla, že jej chýba 500 Sk, takže som jej to musela vrátiť...

Ja som si tiež dnes doma všimol že mi chýba 500 Sk tak pôjdem naspäť do krčmy nech mi ich vrátia. Myslím že 'zákazníčka' tých 500 Sk práveže zarobila (resp. firmu kde robíš, okradla), pretože finančný rozdiel zistený mimo pokladne sa neakceptuje. Povinnosť zákazníka je peniaze si pri pokladni prepočítať. Veľmi sa divím v akej 'firme' to robíš. To môže povedať každý že "doma si všimol že mu chýba 500 Sk". Blbosť na entú. :lol:

Samozrejme, že najľahšie bolo hodiť vinu na teba, keďže si tam bola len jeden deň.

Zverejnené

ježiši mária, to čo som zas včera vyviedla!!! PREBOHA!!!!

nevadí, aspoň som rada, že som si okrem toho poriešila veci, a konečne mám jasno

ale AJ TAK, kriste pane!!! ;) ;)

/eeeh, tuším som odpanicila brata mojej najlepšej kamošky ;) :) :lol: ale tuším som bola vystrašenejšia ako pred svojím tenkrát po prvé :) /

Zverejnené

/eeeh, tuším som odpanicila brata mojej najlepšej kamošky ;) :lol: ;) ale tuším som bola vystrašenejšia ako pred svojím tenkrát po prvé ;) /

Poznáme tú tvoju najlepšiu kamošku? :) A dúfam že chalan už bol plnoletý :)
Zverejnené

/eeeh, tuším som odpanicila brata mojej najlepšej kamošky ;) :lol: ;) ale tuším som bola vystrašenejšia ako pred svojím tenkrát po prvé :) /

kokso helca toto je tvoja zabavka v dedine? :)

Zverejnené

Poznáme tú tvoju najlepšiu kamošku? :lol: A dúfam že chalan už bol plnoletý :)

nech sa jujka ozve sama ;)

a zavrieť by ma už nezavreli ;)

nokia, neee, mojou zábavkou v dedine je si sadnúť a vôbec si spomenúť, čo a s kým som deň predtým stvárala :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov