Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

do ááááááách

stratila som mobil

môj ty boh, kriste, od auta na cestu mi vypadol a človek si aj kolená zodral, aby ho našiel

ježiš mária tie čísla :lol:

dúfam, že mi ho kamarát našiel, inak som v hlbokej riti :)

Zverejnené

:lol: no comment

Zasa mi všetky veci smrdia od piva pretože kamšky su chytré keď sú opité a majú strašne dobrý nápad vždy oblievať celý bar pivom proste klasa

Zverejnené

Počúvaj sem phersu, to s akými kamoškami furt chodíš von? Podľa toho čo čítam musíte byť dobrá svorka :lol:

Zverejnené

Axel no tak hentie dve to su sestri a ešte majú brata a keď sa ožerú tak to je svorka divých opíc.

Ďalšie kamošky su trochen normálnejsie :lol:

EDIT : Teraz som zistil že nemám dohryzené iba pery jazyk a krk ale aj bradavky boa to bolí

Zverejnené

Poznáte to, keď ste plní energie, máte pocit, že ste nekonečne kreatívni, živí, že môžete robiť hocičo?

Kua :lol: Keď nemáte s kým, postupne to tak opadne, že vám je naopak hrozne.

Musím sa nejako zabaviť. Idem asi našim zahrať nejaké divadielko :)

Zverejnené

Koľko trvá vypitie kávy? Je možné aby sa káva pila vyše hodiny? Ach ženy, ženy...

Zverejnené

Axel,

mne to trvá 5 minút, aj to sa premáham a predlžujem to, ako sa len dá :lol:

Zverejnené

Strašne ma bolí riť po včerajšku (pre rýpačov na vysvetlenie - bol som na bicykli po dlhej dobe).

Zverejnené

Axel - hmm tak bycikel no neviem každý tomu hovorí ináč :) , alebo si nemal nasadenu sedánku :lol:

Zasa som utratil kopec peňazí a teraz musím začať čerpať moju železnú zásobu :)

Zverejnené

phersu nerýp lebo zariadim aby tvoja riť spoznala čo bol stredovek! :lol:

Zverejnené

:) jasné jasné stále iba slubuješ a nič z toho a to som sa tak tešil :)

Ja chcem pečené mäso teraz hneď :lol: takú chuť mám naň a nič ááááááááá

Zverejnené

Na teplo sa nadava permanentne, co? Dobre, tak skusim na tych bezprizornych /censored/.... A este na to, ze mi nejako salie jedno internetove radio....

Zverejnené

mám hroznú chuť sa zmeniť... ako výzor... asi si zafarbím tých vlasov viac :lol:

a aj nakupovať by som šla... nejaké tie veci... zišli by sa mi aj slnečné okuliare... aj nohavice... aj tričko... aj šatočky... aj viac... :)

len mi chýbajú peniažky... :)

už som dlho nevidela moje deťátko... zajtra pôjdem asi na návštevu....

Zverejnené

Z toho tepla pecie na mozog coraz vacsiemu poctu ludi, mna nevynimajuc, je to zle, vsetci by si mali povinne vziat dovolenku v nejakej chladnicke.

Zverejnené

:lol: ach jo... :)

chýba mi môj život spred troch mesiacov.... spolužiačky, fajčiarske stretávky pred priemyslovkou, hnilý kút a hodiny biológie, kaféčko... :)

je to preč... nenávratne... a ani s nikým nie som... nie som miliónár aby som mohla všetkých obvolať... ;)

preč... ;)

Zverejnené

na houby pocasie

mamca iba buzeruje

bez sexu, bez priatela uz druhy den

z toho vsetkeho vyplyva: na prt moja nalada

:lol:

Zverejnené

Dnes ma poslal šef do druhej firmy na vypomoc leby som vedel ze pridem o pol deviatej vecer domov tak neviem ci by som isiel ale na druhej strane mi dal viac na hodinu.

A moj teda uz druhy sef riadi ako diabol u neho znacka 60 znamena ze ide dvojnasobnou rychlostou cisty magor som rad ze zijem

Zverejnené

frasa, ustavicne tu niekto musi rozpravat. nemozem sa sustredit!!

Zverejnené

kua zase auto vysoko napetova cievka. ani nesere ze 3000 v prdeli ale zase 2hodiny z osobneho volna v servise. no co uz aspon je auto opravene . :lol:

Zverejnené

hm, tieto slivky zrejme este nie su zrele. radsej ich nebudem jest.

Zverejnené

to upratovanie nemá konca kraja! :lol:

a včera sa čosi stalo na WC v Kinobare, som z toho tak mierne... mimo.... žervaj som tam bola moc dlho.... ževraj... :)

Zverejnené

Moja drahá riťka je samá trieska a dodriapaná a to iste aj lýtko a ruka au to bolí a štípe ani sedieť nemôžem poriadne hnusné sprosté latky

Zverejnené
phersu keď už si sa holou riťou šmýkal po neohoblovanej doske, tak si sa mal šmýkať do vane plnej liehu aby to malo ten správny efekt :lol:
Zverejnené

Axel a nechceš tak náhodou prísť aj s nejakou mastičkou a že by si mi natrel riťku a pofúkal :lol:

krista nemôžem nájsť žiadne kraťase

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov