nutrinka Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 do áááááááchstratila som mobilmôj ty boh, kriste, od auta na cestu mi vypadol a človek si aj kolená zodral, aby ho našielježiš mária tie čísla :lol: dúfam, že mi ho kamarát našiel, inak som v hlbokej riti :)
phersu Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 :lol: no comment Zasa mi všetky veci smrdia od piva pretože kamšky su chytré keď sú opité a majú strašne dobrý nápad vždy oblievať celý bar pivom proste klasa
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Počúvaj sem phersu, to s akými kamoškami furt chodíš von? Podľa toho čo čítam musíte byť dobrá svorka :lol:
phersu Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Axel no tak hentie dve to su sestri a ešte majú brata a keď sa ožerú tak to je svorka divých opíc. Ďalšie kamošky su trochen normálnejsie :lol: EDIT : Teraz som zistil že nemám dohryzené iba pery jazyk a krk ale aj bradavky boa to bolí
hisham Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Poznáte to, keď ste plní energie, máte pocit, že ste nekonečne kreatívni, živí, že môžete robiť hocičo?Kua :lol: Keď nemáte s kým, postupne to tak opadne, že vám je naopak hrozne.Musím sa nejako zabaviť. Idem asi našim zahrať nejaké divadielko :)
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Koľko trvá vypitie kávy? Je možné aby sa káva pila vyše hodiny? Ach ženy, ženy...
hisham Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Axel, mne to trvá 5 minút, aj to sa premáham a predlžujem to, ako sa len dá :lol:
Sniper Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Strašne ma bolí riť po včerajšku (pre rýpačov na vysvetlenie - bol som na bicykli po dlhej dobe).
phersu Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Axel - hmm tak bycikel no neviem každý tomu hovorí ináč :) , alebo si nemal nasadenu sedánku :lol: Zasa som utratil kopec peňazí a teraz musím začať čerpať moju železnú zásobu :)
Sniper Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 phersu nerýp lebo zariadim aby tvoja riť spoznala čo bol stredovek! :lol:
phersu Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 :) jasné jasné stále iba slubuješ a nič z toho a to som sa tak tešil :) Ja chcem pečené mäso teraz hneď :lol: takú chuť mám naň a nič ááááááááá
chorche Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Na teplo sa nadava permanentne, co? Dobre, tak skusim na tych bezprizornych /censored/.... A este na to, ze mi nejako salie jedno internetove radio....
arwiel Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 mám hroznú chuť sa zmeniť... ako výzor... asi si zafarbím tých vlasov viac :lol: a aj nakupovať by som šla... nejaké tie veci... zišli by sa mi aj slnečné okuliare... aj nohavice... aj tričko... aj šatočky... aj viac... :) len mi chýbajú peniažky... :) už som dlho nevidela moje deťátko... zajtra pôjdem asi na návštevu....
chorche Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Z toho tepla pecie na mozog coraz vacsiemu poctu ludi, mna nevynimajuc, je to zle, vsetci by si mali povinne vziat dovolenku v nejakej chladnicke.
arwiel Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 :lol: ach jo... :) chýba mi môj život spred troch mesiacov.... spolužiačky, fajčiarske stretávky pred priemyslovkou, hnilý kút a hodiny biológie, kaféčko... :) je to preč... nenávratne... a ani s nikým nie som... nie som miliónár aby som mohla všetkých obvolať... ;) preč... ;)
doll Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 na houby pocasiemamca iba buzerujebez sexu, bez priatela uz druhy den z toho vsetkeho vyplyva: na prt moja nalada :lol:
phersu Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 Dnes ma poslal šef do druhej firmy na vypomoc leby som vedel ze pridem o pol deviatej vecer domov tak neviem ci by som isiel ale na druhej strane mi dal viac na hodinu. A moj teda uz druhy sef riadi ako diabol u neho znacka 60 znamena ze ide dvojnasobnou rychlostou cisty magor som rad ze zijem
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Júl, 2007 Zverejnené 25. Júl, 2007 frasa, ustavicne tu niekto musi rozpravat. nemozem sa sustredit!!
choze Zverejnené 26. Júl, 2007 Zverejnené 26. Júl, 2007 kua zase auto vysoko napetova cievka. ani nesere ze 3000 v prdeli ale zase 2hodiny z osobneho volna v servise. no co uz aspon je auto opravene . :lol:
lukas Zverejnené 26. Júl, 2007 Zverejnené 26. Júl, 2007 posledne dni ma rano bolia kolena, asi som uz stary :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Júl, 2007 Zverejnené 26. Júl, 2007 hm, tieto slivky zrejme este nie su zrele. radsej ich nebudem jest.
arwiel Zverejnené 27. Júl, 2007 Zverejnené 27. Júl, 2007 to upratovanie nemá konca kraja! :lol: a včera sa čosi stalo na WC v Kinobare, som z toho tak mierne... mimo.... žervaj som tam bola moc dlho.... ževraj... :)
phersu Zverejnené 28. Júl, 2007 Zverejnené 28. Júl, 2007 Moja drahá riťka je samá trieska a dodriapaná a to iste aj lýtko a ruka au to bolí a štípe ani sedieť nemôžem poriadne hnusné sprosté latky
Sniper Zverejnené 28. Júl, 2007 Zverejnené 28. Júl, 2007 phersu keď už si sa holou riťou šmýkal po neohoblovanej doske, tak si sa mal šmýkať do vane plnej liehu aby to malo ten správny efekt :lol:
phersu Zverejnené 28. Júl, 2007 Zverejnené 28. Júl, 2007 Axel a nechceš tak náhodou prísť aj s nejakou mastičkou a že by si mi natrel riťku a pofúkal :lol: krista nemôžem nájsť žiadne kraťase
Odporúčané príspevky