doll Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 3 týždne som to nerobil... :lol: vsak tot si kdesi spominal ze si to robil medzi pavukmi na zahrade... :) tak kecas ci co?
Sniper Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 3 týždne som neoptimalizoval a nezálohoval databázu. Na čo hneď nemyslíte, vy prasce!!! :lol: :)
bad_guy Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 dneska som bol mimo cely den kvoli tomu teplu , ale cez vikend sa ochladi :lol:
doll Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 3 týždne som neoptimalizoval a nezálohoval databázu. Na čo hneď nemyslíte, vy prasce!!! :lol: ;) :) tak nerob paniku kvoli takym zbytocnostiam :)
Sniper Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 Už som to odbavil pred 2 hodinami, za 20 minút som bol hotový :lol: :)
game Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 čuňata, čo prasce :lol: :) šikovný ;) celý deň ventilátor, síce na druhom konci miestnosti, ale oko to už cíti :)
doll Zverejnené 17. Júl, 2007 Zverejnené 17. Júl, 2007 no dufam ze si ani dievcinu nenechal po 20 minutach :lol:
Duda Zverejnené 18. Júl, 2007 Zverejnené 18. Júl, 2007 To sprosté :lol: spôsobilo že som celá červená ;) a to som bola vonku len chvílku.Vôbec to nechápem :).Som zničenáá :)
doll Zverejnené 18. Júl, 2007 Zverejnené 18. Júl, 2007 :lol: vsak povedal ze sa predchvilou odbavil....vsak s dievcinou... ;) ci s rukou? :) sakris, cela som otapena, unavena, bez nalady....to z toho tepla :)
choze Zverejnené 18. Júl, 2007 Zverejnené 18. Júl, 2007 cely den som sa tesil ako je teplucko a kua auto to nevydrzalo roztrhlo mu hadicu od chladica. takze zajtra pojde k autodoktorovi a ja musim zobrat druhe.
game Zverejnené 18. Júl, 2007 Zverejnené 18. Júl, 2007 3 týždne som neoptimalizoval a nezálohoval databázu. Na čo hneď nemyslíte, vy prasce!!! no dufam ze si ani dievcinu nenechal po 20 minutach ;) ;) doll, akú dievčinu ?! ;) :lol: vsak povedal ze sa predchvilou odbavil.... vsak s dievcinou... ;) ci s rukou? :) sakris, cela som otapena, unavena, bez nalady....to z toho tepla :) tak ja som to musela zozbierať dokopy ;) ... doll, nemusíš už dokazovať, že si z toho tepla oťapená, je to jasné ;) pardon za offtopic ;)
arwiel Zverejnené 18. Júl, 2007 Zverejnené 18. Júl, 2007 mám taký pocit, že by som mala niekam ísť, no tam sa chodí len v noci, najlepšie za splnu a to ja nemôžem... :lol:
Nokia Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 phersu ako vidim nieco ti nezcenzurovalo :lol: kurna vdaka tomuto uzasnemu pocasiu som vcera prelezal cely vecer s nevolnostou a pokrutenou hlavou jak keby som vypil aspon 4 flase vina :) :)
Sniper Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 Tým čo sa radi vyžívajú v nadávkach - pravidlo 3.1. Ešte raz a bude warn. Zatiaľ budem len mazať.
phersu Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 Tak ja za to nemôžem že som sa potreboval uvoľniť a akosi mi needitovalo nadávky :lol:
Sniper Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 Snažím sa filter nastaviť tak aby cenzurovalo len nadávky. Môžem filter nastaviť tak aby cenzurovalo čo i len náznaky vulgarizmov, ale to by mohlo spôsobiť že by cenzurovalo aj normálne slová, ktoré obsahujú časti vulgarizmov, ale to by bolo potom dosť problematické písanie.
hisham Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 Tak v meste je Verím Krista a ja mám byť doma?? Ako keby sme nechceli ísť už vo štvrtok. Teraz kde mám zháňať po akých kútoch svojich ožratých spolužiakov :lol: Faka. Dúfam, že niekto pôjde so mnou, lebo ma rajbne. Už nevládzem z toho večného naháňania niekoho do niečoho. Je to tu mŕtve. edit: moju spolusediacu zrazilo auto :) edit2: nenávidím muchy!! :)
cizy Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 tak uz tie lieky ucinkuju, nemozem zaspat, malo spim, boli ma z nich hlava a oci
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 noc na dnes bola jedna z najhorsich od zaciatku roku. v tomto hitze sa uz neda spat. navyse cas plynie k***a pomaly, ked sa nikde nic nehybe, nic nepocut a vsade tma.
cizy Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 jj toto bola aj moja najhorsia noc, zaspal som asi okolo tretej a uz o 5:04 som sa sam zobudil, dalsiu polhodinu mi trvalo kym som zaspal aby som sa o 7:30 definitivne zobudil...
arwiel Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 dnes som vymenila troje šaty... všetky som prepotila... hnusné teplo :lol: konečne som si našla brigádu a matka mi neverí... nasrala ma... tak mám čierne vlasy /nie všetky, ona si to ešte nevšimla/ ;) akosik som naštvaná a taká... blbá som, blbá.... :) a ráno som skoro skončila v DELIkatese medzi najväčšími ožranmi, ale napokon som šla na vlakovú stanicu, kde práve otvárali... ;) a chystám sa na tú zlú vec, len to akosi trvá... a trvá a trvá a trvá.... :)
Odporúčané príspevky