Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

3 týždne som to nerobil... :lol:

vsak tot si kdesi spominal ze si to robil medzi pavukmi na zahrade... :)

tak kecas ci co?

Zverejnené

3 týždne som neoptimalizoval a nezálohoval databázu. Na čo hneď nemyslíte, vy prasce!!!

:lol: :)

Zverejnené

dneska som bol mimo cely den kvoli tomu teplu , ale cez vikend sa ochladi :lol:

Zverejnené

3 týždne som neoptimalizoval a nezálohoval databázu. Na čo hneď nemyslíte, vy prasce!!!

:lol: ;)

:) tak nerob paniku kvoli takym zbytocnostiam :)

Zverejnené

Už som to odbavil pred 2 hodinami, za 20 minút som bol hotový :lol: :)

Zverejnené

čuňata, čo prasce :lol: :) šikovný ;)

celý deň ventilátor, síce na druhom konci miestnosti, ale oko to už cíti :)

Zverejnené

no dufam ze si ani dievcinu nenechal po 20 minutach :lol:

Zverejnené

To sprosté :lol: spôsobilo že som celá červená ;) a to som bola vonku len chvílku.

Vôbec to nechápem :).

Som zničenáá :)

Zverejnené

:lol: vsak povedal ze sa predchvilou odbavil....

vsak s dievcinou... ;) ci s rukou? :)

sakris, cela som otapena, unavena, bez nalady....to z toho tepla :)

Zverejnené

cely den som sa tesil ako je teplucko a kua auto to nevydrzalo roztrhlo mu hadicu od chladica. takze zajtra pojde k autodoktorovi a ja musim zobrat druhe.

Zverejnené

no dufam ze si ani dievcinu nenechal po 20 minutach ;)

;)

doll, akú dievčinu ?! ;)

:lol: vsak povedal ze sa predchvilou odbavil....

vsak s dievcinou... ;) ci s rukou? :)

sakris, cela som otapena, unavena, bez nalady....to z toho tepla :)

tak ja som to musela zozbierať dokopy ;) ... doll, nemusíš už dokazovať, že si z toho tepla oťapená, je to jasné ;)

pardon za offtopic ;)

Zverejnené

mám taký pocit, že by som mala niekam ísť, no tam sa chodí len v noci, najlepšie za splnu a to ja nemôžem... :lol:

Zverejnené

phersu ako vidim nieco ti nezcenzurovalo :lol:

kurna vdaka tomuto uzasnemu pocasiu som vcera prelezal cely vecer s nevolnostou a pokrutenou hlavou jak keby som vypil aspon 4 flase vina :) :)

Zverejnené

Tým čo sa radi vyžívajú v nadávkach - pravidlo 3.1. Ešte raz a bude warn.

Zatiaľ budem len mazať.

Zverejnené

Tak ja za to nemôžem že som sa potreboval uvoľniť a akosi mi needitovalo nadávky :lol:

Zverejnené

Snažím sa filter nastaviť tak aby cenzurovalo len nadávky. Môžem filter nastaviť tak aby cenzurovalo čo i len náznaky vulgarizmov, ale to by mohlo spôsobiť že by cenzurovalo aj normálne slová, ktoré obsahujú časti vulgarizmov, ale to by bolo potom dosť problematické písanie.

Zverejnené

Tak v meste je Verím Krista a ja mám byť doma?? Ako keby sme nechceli ísť už vo štvrtok. Teraz kde mám zháňať po akých kútoch svojich ožratých spolužiakov :lol: Faka. Dúfam, že niekto pôjde so mnou, lebo ma rajbne.

Už nevládzem z toho večného naháňania niekoho do niečoho. Je to tu mŕtve.

edit: moju spolusediacu zrazilo auto :)

edit2: nenávidím muchy!! :)

Zverejnené

tak uz tie lieky ucinkuju, nemozem zaspat, malo spim, boli ma z nich hlava a oci

Zverejnené

noc na dnes bola jedna z najhorsich od zaciatku roku. v tomto hitze sa uz neda spat. navyse cas plynie k***a pomaly, ked sa nikde nic nehybe, nic nepocut a vsade tma.

Zverejnené

jj toto bola aj moja najhorsia noc, zaspal som asi okolo tretej a uz o 5:04 som sa sam zobudil, dalsiu polhodinu mi trvalo kym som zaspal aby som sa o 7:30 definitivne zobudil...

Zverejnené

dnes som vymenila troje šaty... všetky som prepotila... hnusné teplo :lol:

konečne som si našla brigádu a matka mi neverí... nasrala ma... tak mám čierne vlasy /nie všetky, ona si to ešte nevšimla/ ;)

akosik som naštvaná a taká... blbá som, blbá.... :)

a ráno som skoro skončila v DELIkatese medzi najväčšími ožranmi, ale napokon som šla na vlakovú stanicu, kde práve otvárali... ;)

a chystám sa na tú zlú vec, len to akosi trvá... a trvá a trvá a trvá.... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov