Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

všetko čo spravím , spravím na hovno už toho mám dosť toto nie je život

stále celý život robím kraviny vždy keď mi na niečom záleží to doserem

ja sa mám dosť

Zverejnené

kua ked si predstavim co ma dnes poobede caka, najvodnatejsia cast tela sa mi z toho kruti .. :lol:

Zverejnené

už zasa ... je tu na zastupovanie niekto, z koho ma v blízkej budúcnosti trafí ... neschopné, pomalé, nie je to schopné podať jeden papier a nudnééééé ... a ja tu kmitám ako idiot a ono ma to " zabáva " svojimi banalitami a ani náhodou nepovie nič, čo by zaujalo ... aspoň rozprávať keby sa s tým dalo .....

zúrim mám toho plné zuby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

nieeeee .... už je toho fakt moc... chodí sem už štyri mesiace dvakrát do týždňa .... a teraz mi povie, že jej je ľúto, že mi nevie viac pomôcť .... aj to potom, keď som na ňu už dosť škaredo zazrela .... čo som komu spravila ... :lol: :) ;) ja už nechceeeeem ;)

Zverejnené

hmm netusim sice o com game tocila ale ked si ulavila malo by jej byt lepsie tak to skusim aj ja

kua nevyslo mi viacero testov za sebou a oni mi hned chcu podavat navrch na zmenu skoly ze ak je na mna prilis tazka mal by som ju zmenit (ale ta drzost co potom ta **** dodala ze skole kazim priemer a to si nemozem dovolit ani ja ani oni - to co ma byt sak som sa na tu skolu dostal a zvladol som zatial vsetko z nicoho neprepadam a ani nebudem sice mam zhorseny prospech z niektorych predmetov ale to len pre to ze za cely stvrtrok mam jednu znamku a aj to bol test v jednom tyzdni kde ich bolo ako ***** takze pravdaze nieje dobra a ked som sa spytal ze ci si to mozem opravit tak mi povie ze nie!!! to co ma byt?????? ta ja to chcem vylepsit nech tam nemam len jednu znamku a ono/a povie ze nie! tak nech ide do ****** a mne nech da pokoj ako mam mat dobry prospech ked mi k tomu nedala sancu?????????????????????????? )

Zverejnené

Dnes je to tu nejaké skapaté. Čo surfujete cez dial-up a došli vám faktúry? :lol:

Zverejnené

Ale čoby, mal som prijímačky...ani kalkulačky sme nemohli používať... a zajtra zas v škole trištvrteročná písomka... už aby bolo voľno...

Zverejnené

riti ... finisujem projekt a travim 12h denne v praci a potom este 4h doma ... kua

Zverejnené

dnes som bol hrat airsoft a unikal som pred zasahom a tak som sa vysypal na tej prasnej zemi rovno medzi dvere a rovno na koleno na cementovy poter, ina bolest..

Zverejnené

tak teraz som zistil ze mi na hardisku chyba asi 400 fotiek no skoro ma slak trafil.

Zverejnené

uf uf .. prejedol som sa :lol:

Zverejnené

Aj ja sa často prejedám, preto vyzerám ako súdok, už mám 16 kilo nadváhu. O chvíľu však začnem pracovať manuálne, takže by sa to malo znova dostať do normálu. A tu je niečo, čo ma trošku zarmucuje. Vytratím sa z fóra, na net nebudem mať čas a pravdepodobne ani prístup. Takže sa tu budem objavovať len jeden týždeň v mesiaci :lol:

Zverejnené

No však si kúpiš notebook, v jednej ruke lopata, druhou budeš ťukať do klávesnice a hádam nejako už bude :lol:

A to ideš mimo Slovenska?

Ja zase naopak času mám dosť, ale už ma z tohto hlava bolí, mám toho veľa rozrobeného a neviem čo skôr :)

Zverejnené

Notebook si raz určite kúpim :lol: A mimo Slovenska? To neviem - idem robiť do Modry, kúsok od Trnavy. Veď ani neviem, či tam majú net :)

Zverejnené

majú , majú :) tá vymoženosť už sem dorazila :lol:

v najhoršom toť prebehneš cez Karpaty a môžeš si u nás zasurfovať :)

Zverejnené

Do Modry?? Však to budeš relatívne bízko :lol:

A kde budeš bývať?

Inak v dnešnej dobe už nie je problém sa pripojiť na net. Notebook sa dá zohnať aj za málo peňazí (mal som možnosť za 4500 Sk), pripojiš sa cez mobil a frčíš :)

Zverejnené

RoSo: V Modre to máš fajn. Dáš si modranského vínečka, budeš nám všetkým západniarom nablízku... Vlastne tá Modra mala patriť do témy čo ťa potešilo a nie sem :)

Mal by som robiť viacero vecí a do ničoho sa akosi nepúšťam a ani sa nechystám... snáď zajtra sa premôžem. :lol:

Zverejnené

Budem bývať v Modrej, beriem auto, aby som si cez víkendy mohol robiť výlety po okolí. Najlacnejší notebook som videl za 16 litrov, ale vôbec nespĺňal moje predstavy o dobrom stroji. Cez mobil? Ako? To budem potrebovať edge, však? A už to vôbec nebude pripojenie 1 Mbit za 300 Sk mesačne :lol:

(a nebudem robiť s lopatou, ale s vŕtačkou a pneumatickou pištoľou, vlastne tú istú prácu, ktorú som robil pred štyrmi rokmi v Bratislave pre tú istú firmu, len za viac peňazí)

Zverejnené

Hergot už ma Slovanet sere! Najprv vypadne HTTP, potom FTP, hergot ako tu má človek pracovať?! :lol:

Už im nebudem vypisovať upomienkové e-maile ale im zavolám a rovno vynadám ako chorým vranám! :)

Majú šťastie že to vypadlo iba na 20 minút...

Zverejnené

Mám problém... keď mám problém ja, má ho celé fórum...

Zverejnené

nestraš ... toto som už tuším niekde počula ... :lol:

okrem toho ... raz niekto múdry povedal, že problémy sú na nás zosielané, aby nás skúšali :)

Zverejnené

chcem ist pozerat film na dvd ale nemozem, lebo sestra je tam s frajerom :lol:

Zverejnené

pehyyyyyyyyyyyyy, sprosté pehyyyyyyyyyyyyyyy!

kur do prčic aj s nimi.raz sa tak naštvem, že budem chodiť len takto :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov