Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak ale keby som nebol v prdeli, tak drvim lebky! Straasna nespravodlivost svetom vladne, ano, znova cesky chrapun, vacsieho chrapuna by ste marne hladali a to hovorim ja, co mam v zuboch zopar - aj pre tu pritomnych forumakov znamych - ludi! Dajte chrapuovi moc a peklom sa vam odvdaci! Skratka dohodli sme sa na vzajomnom neutoceni, ale on napriek tomu udrel, tak som sa ohradil, ze co to ma znamenat, pritom najvulgarnejsie slovo bolo "hovno" a nebolo adresovane jemu, lenze jemu ruplo v kocke a zacal sa spravat ako oholeny besny lev v zihlave! Za co?! Za takmer nic! Musel som to riesit s inym clovekom a ten to vyriesil. Ale ten chrapun stale beztrestne beha naokolo a moze skodit dalsim ludom vratane mna! Tomu vravim totalna nespravodlivost!

Zverejnené

od rána sa už vystriedali minimum tri ročné obdobia a mňa z toho bolí hlava aj tá hnusná ruka ... už nechcem :) :lol:

Zverejnené

Boha, zúfalá som z toho, že neviem robiť s last.fm, ale už mám nervy!!

Zverejnené

nic si z toho nerob. ani ja

Zverejnené

Dnes ma uz nastvalo tolko ludi a tolko veci, ale vyberam najvacsiu perlu! Nazval by som to "Had na prsiach!" Jednemu cloveku uz nemozem verit, ide po mne, po mojom fleku, pritom na to nema, myslim, ze tak ho odhaduju viaceri, nech sa drzi vlastneho biznisu, v tom sprosty nie je, ale ja si svoj flek vytrhnut niekym, kto o tom vie asi ako o traviacej sustave chrusta, nenecham!

Zverejnené

Krista od vtedy čo som sa zdrbal zo strechy domu tak ma núti nosiť prilbu na hlave nechápem prečo veď sa mi nič nestalo všetko funguje tak ako má

Zverejnené

som v ... on ma zabije... kokso! ja mu vravím, aby šetril a ja mám faktúru 2683,50 Sk...

no... možno sa so mnou radšej aj rozíde... ty kokso...

... no zbohom.....

Zverejnené

vykypela mi polievka :)

to preto, že robím veľa vecí naraz...

voľade som si nechala kybel s vodou.... hm.... :lol:

ale môžem povedať, že polievka je, keď príde drahý, dám mu koštovať, nech sa otrávi on a nie ja... :)

Edit: našla som kýbel za dverami... len prečo v obývačke? ;)

Edit 2: ale to tu teda smrdí spáleninou....

Zverejnené

Idem na chatu a pozerám súpisku našej zveriny kto všetko tam ide a zistil som že to vyzerá na celkom slušnú gay-party. 25 chalanov a 5 báb a to sú všetky zadané. No to neni dobré s tým sa musí niečo spraviť :lol:

Zverejnené

Včera som z našej chaty videl nádhernú kombináciu zapadajúceho Slnka a oblakov. Do smrti si budem vyčítať že som to neodfotil.

Zverejnené

nehorazne brutalny hic....

ani dychat sa nedalo :lol:

Zverejnené

nemas tolko suustat, v tychto horucavach bud do vody, alebo sa nehybat :lol:

Zverejnené

:lol: ja najprv ze si myslel "šušťať" ..

pche...ja som sa štverala po skalách a kukala na paragánov

ts :)

Zverejnené

ísť hrať volejbal bol síce nápad super, ale vyzuť si šlapky a behať po betóne bosí už tak super nebolo :lol: au au au

kokooos, zničená som

Zverejnené

Neznesitelny hic! A to ma byt zajtra este teplejsie!

Zverejnené

nechutenství, nevolnost, bolest břicha, průjem, bolest hlavy,

závratě, nespavost, neklid, kožní a slizniční reakce, přecitlivělost

na světlo.

doporučuje se nevystavovat se příliš prudkému

slunečnímu záření a vyloučit UV paprsky (solarium, horské slunce), neboť

může dojít k reakcím kůže a nehtů.

Přípravek může snížit pacientovu schopnost řízení motorových vozidel nebo

obsluhování strojů.

a toto mam uzivat 5 dni :lol: :) :)

Zverejnené
cizy a čo si zase vyparatil že musíš brať také svinstvo?
Zverejnené

AW skoda to dalej odkladat urob to dnes a hotovo !!!

Cizy ak to skusis daj vediet ci neklamali v pribalovom letaku. :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov