Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

niektorým ľuďom to už fakt, ale vážne že fakt ######e

zas sa soplaňa nevedela mestiť do kože :) :lol:

Zverejnené

mozno som urobila chybu v dnesnom rozhodnuti...

ale to zistim po zajtrajsom dvojhodinovom sedeni v aute s dotycnou osobou...

mam obavy....a neviem preco som povedala ano...

Zverejnené

som ######

moj zivot stratil zmysel

chcem zomriet

Zverejnené

dnes som sla rano o osmej do skoly, do Uherskeho Hradista, definitivne odovzdat bakalarsku pracu

moj dnesny den v skratke:

- cestovala som s mojim ex, s ktorym som sa v nedelu rozisla....vcera mi to navrhol lebo mi to zevraj slubil..

- cesta bola len o tichu a sledovani cesty....trapne...az potom som uvolnila to napatie....a zacali sme sa bavit ako za starych cias...takze to si pochvalujem....a som aj rada....

- prisla som na sekretariat, kde som zistila ze rektor ma vrazednu naladu, ze tam ani chodit nemam....kolegynu predo mnou vyhodil, a bakalarku ide robit o rok...

tak ked som vstupila, ukazala som mu ju, a zdzubal ma, ale tak ze som sa tam rozplakala...brutalne...a povedal ze este najde jednu chybu a idem o rok....

tak som si to sla prepisat.....pan zo studijneho mi to vyrezal v bakalarke a nalepil stranu...ani poznat nebolo...

lenze medzitym rektor odisiel na niekolko hodin prec

- rano o piatej som zistila ze mi chyba potvrdenie od jedneho profaka....no a v skole som zistila ze ten je momentalne v Brne,....tak nakoniec som telefonicky skontaktovala ineho, ktory mi dal adresu na ineho... :) ... a za nim som sla az do baraku, cca 20km od Hradista...a nakoniec som podpis zohnala

- s ex som sla na nakup...ach jo, ako za starych cias :lol:

-a ked sme sa vratili, rektor tam uz bol...nalada o 180 stupnov ina...a uz ma vital...pozrel zadnu stranu a dal mi do indexu za A ... ja som neverila vlastnym ociam...

a mam ukonceny cely treti rocnik a v auguste mozem ist na obhajobu....bola som NESKUTOCNE stastna...

ale co som si vytrpela...strasne som plakala a stresovala...

Zverejnené

dollphinka...

vidíš, nič nie je také strašné, ako to na prvý krát vypadá. Gratulujem, že ti to dopadlo tak ako dopadlo. :lol:

Zverejnené

debilny dopravny podnik!!!!

opravuju elektrickove kolaje v raci, kam nic ine nechodi okrem elektriciek a ja ked chcem ist dnes o 12 domov tak musim bud 5x prestupovat aby som sa dostala do petrzalky, alebo ist minimalne polhodinu pesi na nejaku zastavku a este aj odtial musim potom minimalne raz prestupovat!!!

preco ked to tu vsetko zavisi na elektrickovej doprave, neposilnia radsej autobusy?? ale niee, sak ludia maju cas sa hodinu a pol po robote terigat prepchatymi spojmi a 31654 krat prestupovat!! a ked budem chciet ist na 13tu do roboty, tak to aby som aspon 2 hodiny predtym odisla z domu ak sa sem chcem dostat na cas? to akoze kto kedy videl?? ludia nemaju co robit alebo co??

a este aj priatelovi vadi ked ho poprosim aby ma odviezol rano do roboty...

:lol: :) :)

Zverejnené

no hňus všetko sa mi točí, ale išiel by som ešte na jeden festivaločik

Zverejnené

moj mily odisiel...na festival...bezo mna :lol:

dufam ze si to uzije :)

na druhej strane nevie co ho caka v nedelu, ked pride naspät....nadrzana stepna koza :)

Zverejnené

a on sa vrati z festu unaveny jak tazny kon :lol:

Zverejnené

no jaa mu daaaam, ..... vezmem bic a bude musiet makat :lol:

Zverejnené

ty mu das

ale on si nebude chcet vziat :lol:

ok uz koncim off topic :) :)

Zverejnené

ani mi nehovor :lol:

ale v tomto ho poznam....nedostatok sexu robi aj z neho selmu :)

the end of off topic

Zverejnené

idem spraviť zlú vec....

... a teší ma to! :lol:

Edit, 20:09: kua! matka má v pondelok voľno!!!!

Zverejnené

super večer... v tom telefón od matky

tak ma to rozhodilo, furt jej niečo vadí :lol: akoby som už fakt posledný vandrák, doboha

dám sa na fet, nech už mám zbierku výčitok kompletnú :)

Zverejnené

jezismarjajozef!!! moj otec sa sprava volakedy ako slahnuty!! Dva dni som nebola doma a on len otvori dvere po navrate domov z obchodu, este sa ani nevyzuje ani nic a zacne po mne hucat ze tento vikend nebude vobec upratane (mama zhodou okolnosti nema teraz cas, lebo stahuju firmu do novych priestorov a je tam od stvrkta vzdy od rana do vecera), ale ja nechapem, sak tiez som nebola doma tak co mam akoze robit?? mala som sa rozdvojit aby som mohla byt doma a upratat a zaroven ist po auto a do roboty v piatok? on si akoze co mysli ze ja tu cely den sedim a nic nerobim? cely tyzden som furt v robote tiez!! on je viac doma ako ja tak do riti nech uprace on, nic by sa mu nestalo! ale nema najmensie pravo takto na mna hucat!

ako keby sa neviem co stalo ze raz nebude po vikende povysavane a utrety prach, asi tu vsetci umrieme :lol:

boze toto tak neznasam, tak ma dokaze vytocit! on si vzdy najde nejaky posraty dovod a furt len ludi zdrbava za vsetko, hlavne ze on je svaty!! chcela som dnes navarit, ale moze si varit sam! ja nic nebudem robit!

Zverejnené

Cítím sa ako zbitý pes po maratóne. A zajtra do roboty. Nech je už dovolenka :lol:

Zverejnené

ježiš mária, ešte chvíľu bude sused kosiť, tak mi tu hlava praskne

buď počúva tie priteplené senzisenzuovské veci, alebo tu jeho decká nedorobené vreštia, alebo robí inú koninu

ježiš mária od ráááána!!!!!! ááááááááá :lol: :)

musím si ísť dať tabletku, bo mi hlava pukne

Zverejnené

práve som si dala tabletku ... nejako sa mení počasie či čo, bolí ma hlava ako koňa a už nejakých pár týždňov mám nejaký úpon či čo natiahnutý v ľavej ruke a už ma to vážne jeduje, lebo to bolí stále viac ... mi robí problém aj obliecť sa ... dočerta... furt niečo musí byť :lol: :)

Zverejnené

Začínam mať všetkého akosi moc, všetko mi prerastá cez hlavu. Na jednej strane určité veci by ma mali tešiť, ale musím si dobre rozmyslieť ako to všetko zvládnem :lol:

Zverejnené

same zle spravy, neviem ako toto obdobie zvladnem ...

Zverejnené

kurna este v sobotu na dnes predpovedali 32 stupnov a slnecno, miesto toho je 25 a prsalo :lol:

a som sa chcel ist kupat asi z toho bude prd makovy

Zverejnené

nj,... už začínam platiť dane... prešla som k iným ľuďom, tak sa starý na mňa... ale no fajn... aspoň som to nebola ja, čo sa im otočila chrbtom...

EDIT: aby nedošlo k nedorozumeniu, hnilého kúta sa to netýka

Zverejnené

EDIT: aby nedošlo k nedorozumeniu, hnilého kúta sa to netýka

veď preto, cica :)

doriti, nedostanem intrák :) :lol: trnaváci, nemá niekto voľnú izbu na prenájom? ja som ako anjelik, ani nebudete vedieť, že som tam ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov