doll Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 axel, nemyslim to tak....ale myslim ludi, ktori sa tomu nevenuju, a len na zaklade takychto "uputaviek" maju dovod sa s tymto zanrom zoznamit...a pomysliet si v zapati svoje
cizy Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Čo si myslíš o mojom obraze keď mám na disku takmer 2 GB hip-hopu? ja si o tom myslim, ze to je smutne ale myslim ludi, ktori sa tomu nevenuju, a len na zaklade takychto "uputaviek" maju dovod sa s tymto zanrom zoznamit...a pomysliet si v zapati svoje ja si svoje myslim uz zopar rokov, a nie iba na zaklada nejakych uputavok
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Doll súhlasím cizy ja hip-hopu nejako extra neholdujem ale nájdu sa aj tam dobré vecičky. A to video na youtube akurát tak dobre pobavilo, ale dievča je mladé tak nech sa učí.
cizy Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 to dievca je sproste jak delo si mysli o sebe aka je nezavisla a sama sebou v hlave musi mat nasrane
doll Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 ...vsak ja nevravim ze kazdy musi mat rad hip hop....ale je to ako s cimkolvek inym....to co clovek nepozna, a zrazu sa stretne s "negativnou reklamou" tak jednoducho si to nekupi, nepozrie, nebude sa o to zaujimat... a tak je to so vsetkym... ale to je to iste ako vyvraciat fajciarovi aby nefajcil :lol: ... tiez mam o fajciaroch vlastny nazor /a pritom nemusi byt po guste ostatnych/....len tolko
cizy Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 robi mi to uz nervy, co nervy vytaca ma to do nepricetnosti clovek uz pomaly ani nemoze vyjst na ulicu lebo vsade su daki nasprostasti teenageri hip hopovi, porad tyckovat aby som musel, ktori su strasne sami sebou a maju kulturu,tie svoje s######ene silty rovne nakrivo, xxl tricka s cislami jak daki dementi, same leskle veci na sebe ,by som to zabijal rad radom, v hlave nasrane, 90% len riesi makak, nevedia intonovat, hovoria jak ######lingeri, furt mavaju s tym isvojimi s######enymi rukami jak keby mali parkinsona, no vravim mat 00 pred menom jak bond mal by som vela prace a este by ma to aj bavilo telku si nemoze pustit, lebo zarucene aj ked sa vyhne tym zasranym kanalom konzumnym komercnym hudobnym, tak aspon v reklame nejakej mu proste MUSIA ten hip hop pustit, vsade to je jak mor ti, ktori tak nechodia obleceni mi nerobia az take nervy ale aj tak hip hop sam o sebe ja sracka najhrubsieho zrna aj s tym rapom zasranym hovno to vie vymyslet vlastne, ukradne to daku znamu pesnicku staru ktory kazdy pozna a do toho zacnu rozpravat tie svoje sracky ze vim o com je zivot podobne picoviny, ale aby t nieco vlastne vymyslelo v tom mozgu vymletom tak ne, budu to nazyvat hudbou a seba hudobnikmi, nastroj to neovlada ziadny a vsetci tito mladi bezmozgovi konzumenti to zeru jak dake posrane stado, jezis take mi to robiu nervy... a este take veci, ze ano ja viem o com to je ,zil som takym zivotom ako tam oni "spievaju" ( LOL, ze spievaju, jasŇe), ze byty a podobne, no ###### makovy zas som sa vytocil boha
doll Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 no vsak ked myslis....aj ty si bol objektom zlej reklamy....ale nebudem ta uz dalej vytacat...btw...tychto dementkov neznasam aj ja....hip hopera ako takeho obycajny clovek ani nerozozna od ostatnych obycajnych ludi...tito komercni "hip hoperi" alias teenageri so siltami a s gacami o 5 cisel vacsimi nemaju pojem o hip hope... v tom pripade chapem tvoje emocie...
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 cizy ty sa vzdy tak dobre rozculis :) ja sa na tych detoch bavim, ked idem v sobotu von na kofcu predtym nez skocim do mesta, idem do restik co su vedla dopleru... a vzdy tam vidim na parkovisku a aj v podnikoch tieto deti, najstarsi ma 17 a je najvacsi frajer, sadnu na jedno male pifco a idu do dopleru...no su akurat tak na smiech, a este ked zavadzaju na parkovisku, rad po nich trubim nech uhnu :lol:
doll Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 ...som taka nestastna... :) :) :lol: myslela som ze sa to podda,ale ako sa tak na to divam, nie, nepodda, asi s tym budem musiet uz definitivne nieco urobit ;)
hisham Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Zbláznim sa, zbláznim sa!Kokos, čo je toto, normálne mám absťák, úplný záchvat :lol: Bože bože bože :) edit: len pokojne, len kľud, tichučko
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Ja sa tak nudím, niet do čoho pichnúť, ani na webe sa mi nič robiť nechce :lol:
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 ludia vsak je vikendrelaxujte ja si pekne citam knizku a pocuvam hudbu :lol:
Sniper Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 No hudbu počúvam aj ja. Ale to počúvam stále takže to už nie je nič pre mňa extra :lol:
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 aj ja hudbu pocuvam stale, v robote ci v aute ci doma :lol:ale ide o to ze proste nic nemusim, len pocuvam, pisem a citam knizku, proste relax najvacsi :)
hisham Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Aj ja tu počúvam hudbu (už 2 dni jednu pesničku :lol: ) ale kua ja nechcem relaxovať ja nechcem nechcem chcem ísť 387 hodín autobusom tam sedieť pri spotenej babke nepohodlne nech ma všetko bolí chcem 5 hodín žehliť vypražiť 500 rezňov chcem potrebujem áno áno a potom chcem relaxovať rozprávať sa a vylihovať na posteli smiať sa a voňať A chcem zabudnúť a naučiť sa a chcem niekoho kto by mohol byť mojím starým kamarátom chcem sa s ním rozprávať 13 hodín spomínať a rehotať sa Idem preč nemám na nikoho z ľudí s ktorými idem chuť ale jednak oni ma tam chcú a druhnak potrebujem sa smiať práve mi volala stoka no tak idem rýchlo do sprchy a nahodiť sa dúfam že stretnem aspoň pána soneťáka a že mi donesie tie knihy ale asi nie veď bol opitý to je jedno rýchlo potrebujem niekoho vtipného idem Uaaaaaa mňau mňau!
doll Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 nudim sa ---- nervozna som ---- a stale cakam na nejaku sms, ci telefonat, ci spravu na nete, od jednej osoby :lol:
doll Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 a je koniec....definitivny... na jednej strane som nestastna a stale placem, kedze nebudem mat pri sebe niekoho koho som mala rada....na druhej strane som rada, lebo som to uz asi chcela takto davnejsie, ale nieco vo vnutri mi to stale nedovolovalo.... hold...ale necakala som ze to bude mat az take grady a co vsetko nove sa dozviem :lol:
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 ako jáááá milujem svoju drahúúúú matku :) ja jej ten stan strčím do riti, kua!!!! :lol: EDIT: 21:23 ... som zmätená... mám veriť, nemám? :) a chcem? na jednej strane ma to desí, na druhej láka... hm? ale kto sa môže pochváliť takým životom? hm... veriť? neveriť? chcelo by to o krok sa posunúť, no učiteľ stále čaká... žiak by nemal byť toľko netrpezlivý... výučba je na päť rokov.... už som sa upísala... a verím? ...
Polaris Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 Este nam povedz, ze mas byt v robote na osmu :) Drzim palce, nech ta sef nebude za to buzerovat :lol:
phersu Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 Hehe nie na šiestu tam mám byť :lol: a do Rovinky sa asi ťažko teraz dostanem, no nevadí večer zájdem za ním a sa mu to posnažím nejako vysvetliť
hisham Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 Ježiši to je nudaaa :lol: Asi idem zbaliť nejakého zvárača alebo týpka na vysokozdvižnom vozíku.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 UFF!! mam za sebou megaupratovanie celeho bytu. vsetko complet, co len existuje a co sa da spravit som spravil. a sam, kedze rodicia sa medzi dvoma dovolenkami prisli domov len vyspat a prebalit :lol: skoro som sa urobil k smrti. uf, uf :)
arwiel Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 požiadať o radu viem asi len jednu osobu, i to takým dlhým kráčaním okolo horúcej kaše, ale...a s druhou som sa chcela rozprávať, viem, že by sa mi rozprávalo veľmi, veľmi ťažko a asi by som hovorila v obrovských metaforách, ale skôr, než som si otvorila ústa, osoba povedala:"Robte si čo chcete"hmmm....
Odporúčané príspevky