doll Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 nie do kruzkovej vazby....ale do zlateho pisma a "kozeneho" obalu :lol: a ako viem, tak tieto veci sa nerobia na pockanie
Nokia Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 no do kozenej vazby to mas do 24 hodin :lol:a ja som bakalarku nedaval v hrebenovej (tvoja kruzkova :) ) ale do normalnej tepelnej :)akurat ze nebola v kozi a nemala zlate pismenka ;)
doll Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 no, to my musime :lol: a ano, da sa aj do 24hodin....ale cena je raz tolko :) /no hold, co mi ine ostane, ked sa nedokopem co najrychlejsie k tomu/ btw...ok ok, tak hrebenova...hlavne ze sa chapemea ja som najprv musela neoficialne odovzdat v hrebenovej vazbe - v svk jazyku pre veduceho prace /rektora/ a v eng jazyku pre jazykoveho lektora, na kontrolu no a po vyhodnoteni vytlacim a necham zviazat v nejakom knihviazacstve...
chorche Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 Dnesny den bol v podstate velmi zly, som unaveny, narobeny, kde sa pozriem, tam deges.... Fakt som mal asi hodinu na vsetko a na vsetkych strasne nervy, este ma aj jeden admin pokrstil, ze "vycuranec" je podla niektorych neznabohov nadavka!!!
doll Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 2 tyzdne nepojde tepla voda :lol: :) :) chcem ist do sprchy, tak som sla vyskusat, co to je zac.....ludia, akoze uplne, ale uplne ladova.... ;) tak to si mam akoze vodu nahriat, ci co????
Proteus Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 dollphinka.. však je vonku tak krásne teplúčko. Aspon ťa osvieži. :) A ked dáš ráno do vedra vodu, na obed bude taká teplučká že až. :lol:
phersu Zverejnené 19. Jún, 2007 Zverejnené 19. Jún, 2007 Axel mal si sa vytrcit z okna a zakricat mu ze "vydrz kym tvoju mamu dosulozim a potom prijde za tebou" :lol: :) ;) ;) ;) ;) ;) :)
lukas Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 Este stale mi nedosiel papier z VS, ze ma vzali. Kamosovi dosiel uz minuly tyzden. Kym nepride, musim pekne cakat doma.
doll Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 neviem si vybrat kontaktnu sosovku :lol: to nie je dobre, cele oko mam krvave, strasne ma stipe, a uz sa v nom viac nechcem paprat... ach jaj :)
Sniper Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 Doll to nemáš bohviečo. A tá operácia asi ani nesplnila účel tak ako si očakávala. Este stale mi nedosiel papier z VS, ze ma vzali. Kamosovi dosiel uz minuly tyzden. Kym nepride, musim pekne cakat doma.No myslím že s tebou už nerátajú :lol:
doll Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 axel, kolko krat ti mam povedat, ze operacia dopadla vynikajuco ale kvoli inemu uhlu sosovky, ci rohovky ci coho, tam ostalo nieco zostatkove, to sa proste neda odstranit... takze ja vidim aj bez sosoviek...ale kedze pracujem za pc v praci, tak mam tie cocky, nech nemam oci namahane...no a jednoducho som si na ne zvykla, lebo vidim na 101% a co sa tyka sosoviek, ... stava sa, ze sa cocka "pricucne", a vznikne podtlak, kedy nie a nie odlepit...ale pomaly dalej zajdes...a takisto aj ja...uz je vonku :lol:
hisham Zverejnené 21. Jún, 2007 Zverejnené 21. Jún, 2007 No krista, tak mám dve možnosti, po prvé v sobotu byť bezdomovcom, po druhé do nedele trčať doma :lol: Bože zošli mi nejakého dobrodinca, ktorý to vyrieši za mňa.
choze Zverejnené 22. Jún, 2007 Zverejnené 22. Jún, 2007 kua zasraty vietor len sa prebehol cez byt a okno na balkone sa rozbilo a stihlo rozseknut antenu na internet signal. a kto to kedy pojde zasklit nemam ani potuchy. dufam ze chodia aj po domoch neviem ako by som niesol balkonove dvere. kua furt sa mosi cosi doondat.
game Zverejnené 22. Jún, 2007 Zverejnené 22. Jún, 2007 :) grrr od včerajšej slávnej veternej smršte a búrky sme viac než 20 hodín nemali elektriku ... :lol: :)
nutrinka Zverejnené 23. Jún, 2007 Zverejnené 23. Jún, 2007 mám hlas jak chlap :) to je tak keď si niekto s počiatočným prechladnutím zmyslí pobehovať za búrky po vonku :lol: :)
phersu Zverejnené 24. Jún, 2007 Zverejnené 24. Jún, 2007 ježiši ja som taký debil! to čo som zasa včera robil :lol:
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2007 Zverejnené 24. Jún, 2007 Dpc, potrebujem si zo starého Fóra niečo prekopírovať a vyhadzuje mi 403 Forbidden :lol:
nutrinka Zverejnené 24. Jún, 2007 Zverejnené 24. Jún, 2007 ježiš mária, včera som zrealizovala ďalší zo svojích idiotských nápadov a vybrala som sa na priehradu peši... akurát ma cestou späť chytila búrka, kým som prišla naspäť, tak mi zmoklo všetko, čo zmoknúť mohlo ak už z tohto nebude zápaľ pľúc :lol:
doll Zverejnené 24. Jún, 2007 Zverejnené 24. Jún, 2007 dnes som mala taku velku chut.... :) a nic z toho.... a navyse mi dotentovalo naladu, ked som videla grafiti, ktore bolo venovane byvalej mojho mileho /4 Lucy/... :) :lol:
arwiel Zverejnené 25. Jún, 2007 Zverejnené 25. Jún, 2007 sedemdesiat tri zo sto... kua, to je málo.... oni ma nevezmú!!!! :lol:
lukas Zverejnené 25. Jún, 2007 Zverejnené 25. Jún, 2007 Ale vezmu, poznam ludi, ktorych zobrali a to nemali ani 30 zo 65. 73 nie je zle.
game Zverejnené 25. Jún, 2007 Zverejnené 25. Jún, 2007 dočerta, už sa to ukľudňovalo a už druhý deň to zasa bolí ... krucinál, už dosť :lol:
Odporúčané príspevky