Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bohovske, bud mi to takto rano za pocitacom ked nepracujem na dizertacke nemysli, alebo je skratka navod na pouzitie jednej veci napisany nezrozumitelne....

Zverejnené

Skontrolujte si cas pisania mojho predosleho prispevku. Co asi nesedi? Oci mam ako keby som dva dni v kuse zvaral, nie aby ma niekto nechal spat, ale.... No do....

Zverejnené

prave ma z chuti nasrala matka...tlaci mi rozum do hlavy...a dava mi vsetky mudre rady sveta :)

:lol:

Zverejnené

kurna kopu nam tu pod barakom optiku od orangu, ale v sobotu zacat zbijat beton o pol 9 rano je myslim ze moc :lol: :)

Zverejnené

stále len čakám a čakám a čakám...

čakám na sms...

čakám, kým mi niekto zavolá...

čakám, kým niekto príde...

čakám, kým mi dá niekto pokoj...

čakám, kedy niekoho uvidím....

musím stále čakať?!

Zverejnené

ja musim tiez furt cakat, lebo niekto furt meska

a nenavidim ked idem do skoly a secko sa zacne srat, este aj elektricka meska, na kazdom semafore stoji, je mi teplo, nemam si kde sadnut, musim byt v obleku, by som najradsej vtedy rozbil nieco

Zverejnené

Myslel quick edit zrejme...

Igny ja viem, to len Hedge má v tom zmätok :lol:

No hej, je to tak... Aspoň vidíte ako ma to naštvalo... :)
Zverejnené

Hedge v IPB 2.3.0 je to už fixnuté, tak potom sa môžeš znovu v tom vyžívať :lol:

musim byt v obleku

Ja v utorok keď pôjdem na prijímačky budem v obleku, prvý krát po 11. rokoch budem vyzerať seriózne (naposledy na maturitách) :)
Zverejnené

no ja idem v stredu na prijimacky...a odtial hned do ZOO :lol:

no ako sa len obliect, to jest dilema :)

Zverejnené

a odtial hned do ZOO

Nezabudni si pozrieť pavilón opíc. Konečne budeš medzi svojimi :lol: :) :)
Zverejnené

Ja už takto krista nedokážem existovať, bolí ma všetko od zadku hore, na krku vedľa dýchacej trubice mám hrču, ktorá ma nehorázne bolí, bolia ma uši, hrdlo mám červené až strach, ďasná mi puchnú a krvácajú, v prieduškách ma stále dráždi a preto takmer bez prestania kašlem, v hlave mi búši, je mi zle. A neznášam všetko a všetkých, ktorí môžu za to, že ešte stále ordinuje tá šibnutá ženská prechlastaná šalviou vykloktaná, čo si nechá hovoriť lekárka!

Zverejnené
hisham mala by si sa ísť už dať poriadne vyšetriť, lebo takýto kripel nebol ani môj nebohý sused.
Zverejnené

je mi trošku zle a bolia ma pluca vcera som moc vyfajcil :lol:

Zverejnené

nenavidim svoju debilnu povahu, nedokazem zit v tejto spolocnosti, neviem riesit jednoduche problemy, hned vybuchnem, som prilis konzervativny, niekedy neviem nic tolerovat, som proste idiot, kus debila

mam chut sa ozrat a mam chut na cigu, vypnut ,reset, na nic nemyslet

Zverejnené

navalala som sa ako taka jatocna svina....uz ma iba polozit k zemi a zdegustovat :lol:

fuj, ledva do klaves tukam...

a nevraviac ze je v tom este unava...o pol piatej prichod domov, bujary vecer za sebou...

Zverejnené

Prve slova po prebudeni boli: "Drz hubu, k***!!!" Bolo to o 7:05. Chapete, v nedelu rano niekto zacne bliakat pod oknami, no nepovedzte na to nic!!! Zabuchol som okno a snazil som sa este trochu si pospat. :lol:

Zverejnené

bolí ma hlava......

viac piť nebudem...... :lol:

Zverejnené

Ja mám deti rád, ale toho pankharta čo mi pod oknami už 10 minút ziape "Maaaaaaaamaaaaaaa!!" by som zavesil do prievanu.

Zverejnené

Axel mal si sa vytrcit z okna a zakricat mu ze "vydrz kym tvoju mamu dosulozim a potom prijde za tebou" :) :lol: :)

Zverejnené

zas si vsetko nechavam na poslednu chvilu :)

v sobotu idem do UH do skoly, tak ze zanesiem aj komplet zviazanu bakalarku...ale ne, ja trubka mam casu, ze vsak ano...

nemam sajny kedy si to dam zviazat a hlavne kde..

nemam ani len cas kedy tam skocit

:lol:

Zverejnené

to tam nemate ziadne "fax&copy" ? tam to robia na pockanie

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov