arwiel Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 neznášam to, keď sa zaľúbim! :lol: najradšej by som sa zbavila vlastnej hlavy... :)
hisham Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Neznášaš? A čo je na tom také strašné? :lol: edit 21:31 - mám depku, že som nikdy nevidela Jamesa Bonda :)
arwiel Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 A čo je na tom také strašné? strašné? že je to zas zložité... a on o tom nevie... myslím... ach jo... :lol: zajtra ma čakajú prímačky, takže dnes len šprtám... teda budem, ešte som nezačala... mám toho ešte kopec... :) Edit,13:23: ešte som ani prímačky nespravila už mi naplánovali, čo budem robiť potom-strihať živý plot... ani sa mi to nepáčilo, ale keď matka povedala, že to preto, aby som sa vybúrila... a ževraj ten pohyb s tými veľkými nožnicami zväčšuje prsia :)
arwiel Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 vykradli nás... :lol: našu garáž...zmizlo dedkove auto, bicykle, vyžínač... úplne to vybielili... :) :)
Nokia Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 uz sa mi nic nechce, presiel som si vsetky otazky, niektore viem, z niektorych som mimo ze im ani nemam sancu pochopit :lol: asi sa na to vy.... a budem sa spoliehat na strycka nahodu :)
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 Nokia to si ešte nevidel moje otázky z politológie. Ešte aj Linkman - dlhoročný politológ - krútil na nimi hlavou že čo sú to za vtákoviny (namiesto vtákovin doplniť vulgárnejšie označenie).
Ignatius Zverejnené 12. Jún, 2007 Autor Zverejnené 12. Jún, 2007 Pekné privítanie po vyse týzdni - hned IPS Error na fóre som schytal a písmená s mäkcenmi mi nahrádza otáznikmi - drzé to je :lol: :)
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Dnes som kvoli prkotinam veduceho katedry zabil cely den....
arwiel Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 už tretí krát som sa pozerala, či nie sú výsledky prímačiek na nete a stále nie sú... :lol: asi chcem od nich veľmi veľa po jednom dni... :) ale tak, pohnúť by si mohli... inak ma toto teplo zabije skôr ako zlá správa od nich... :)
Sniper Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 Pekné privítanie po vyse týzdni - hned IPS Error na fóre som schytal a písmená s mäkcenmi mi nahrádza otáznikmi - drzé to je :lol: :)IPS Error bola dočasná chyba providera. Otázniky namiesto písmenok s mäkčeňmi je už chyba u teba :) No a aby som si aj ja ulavil tak keď sa pozerám na tie otázky čo by mohli byť na prijímačkách tak sa mi zdá že tam pôjdem iba v úlohe štatistu ;)
choze Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 AW nie je dolezite vyhrat ale zucastnit sa! :lol:
hisham Zverejnené 13. Jún, 2007 Zverejnené 13. Jún, 2007 Som chorá :lol: Horúčky (včera 39,4°C, dnes to trošku kleslo), nič mi nechutí, len čistý čaj a voda, hlava mi ide prasknúť, točí sa mi v nej, všetko ma bolí a mám mrtne veľa učenia.Je mi zle :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Pearsonov coefficient, Krammerov coefficient, Čuprovov .. :lol:
Hedgehog Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Tak včera som si tu neuľavoval, hoci ma naštvalo, že keď som konečne začal používať Fast Replay, tak sa už požívať nedá... :lol: Ale dnes ani inak nemôžem, keď sa človek hneď zrána naserie, pretože nemožné Windows mu poodpaľujú bez akéhokoľvek opýtania či varovania všetky otvorenéprogramy za chodu, pred očami a reštartnú počítač... Zabiť do hlavy toho debila, čo to takto vymyslel, hoci nastavené v systéme mám niečo úplne iné... :) :) ;)
Nokia Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 kua clovek prijde po tyzdni do prace a co nevidi, same zmeny a nie moc pozitivneked ma naseru aktualizujem si zivotopis na profesii a to budu fukoty :lol:
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Tak včera som si tu neuľavoval, hoci ma naštvalo, že keď som konečne začal používať Fast Replay, tak sa už požívať nedá... :lol:Prečo by sa nedal? Ja ho bežne používam.
phersu Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Ježiši my sme dnes videli takú samicu, krista to vám bola žena taká panička 30-35 ročná zadoček plne pevné prsia a tie nohy :lol: ježiši prečo sme ju neuniesli dnes ani nezaspím
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Igny ja viem, to len Hedge má v tom zmätok :lol: phersu dúfam že si ju aspoň odfotil.
chorche Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Boli sme v terene vyticovat nejake hranice parcel, aby sme pomohli lesnikom. Lenze geodeti zatlkli do zeme len polmetrove koliky a trcali len asi 20 cm nad zem. No hladaj ich v 50 cm trave! Bez suradnic sme mohli tak figu! Musime tam ist este raz, kua!
phersu Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Axel neodfotil nemal som foták a kamos soferoval tak nestihal mnoo ale zajtra ideme zasa tou cestou aspon oci nech sa pokochaju
chorche Zverejnené 15. Jún, 2007 Zverejnené 15. Jún, 2007 Fyzicky i psychicky strasne narocny tyzden, dnes z akademickej stvrdhodinky pri jednej pre mna uplne zbytocnej prednaske spravili akademicku tristvrtehodinku a potom mala pani profesorka dlhu prednasku, obrazky boli dobre, ale inak som nechapal, ako ma to moze obohatit po odbornej stranke a najma co ma nejaka architektura spolocne s prirodnymi vedami, do...!
arwiel Zverejnené 15. Jún, 2007 Zverejnené 15. Jún, 2007 neznášam zradu... zrada od priateľa je snáď horšia ako zrada od lásky... a keď vás ešte k tomu aj rodina sklame, dokonca až z domu vyhodí... vtedy sa za slzy netreba hanbiť... vtedy sú oprávnené... :lol: a pochopila som, čo znamená, že láska je slepá...dve rozbité kolená a jedno zápästie... au! :)
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2007 Zverejnené 15. Jún, 2007 No, záverečný test z angliny som nádherne doj... pokazil :lol: :)
Odporúčané príspevky