Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neznášam to, keď sa zaľúbim! :lol:

najradšej by som sa zbavila vlastnej hlavy... :)

Zverejnené

Neznášaš? A čo je na tom také strašné? :lol:

edit 21:31 - mám depku, že som nikdy nevidela Jamesa Bonda :)

Zverejnené

A čo je na tom také strašné?

strašné? že je to zas zložité... a on o tom nevie... myslím... ach jo... :lol:

zajtra ma čakajú prímačky, takže dnes len šprtám... teda budem, ešte som nezačala... mám toho ešte kopec... :)

Edit,13:23: ešte som ani prímačky nespravila už mi naplánovali, čo budem robiť potom-strihať živý plot... ani sa mi to nepáčilo, ale keď matka povedala, že to preto, aby som sa vybúrila... a ževraj ten pohyb s tými veľkými nožnicami zväčšuje prsia :)

Zverejnené

vykradli nás... :lol: našu garáž...

zmizlo dedkove auto, bicykle, vyžínač... úplne to vybielili... :) :)

Zverejnené

uz sa mi nic nechce, presiel som si vsetky otazky, niektore viem, z niektorych som mimo ze im ani nemam sancu pochopit :lol:

asi sa na to vy.... a budem sa spoliehat na strycka nahodu :)

Zverejnené

Nokia to si ešte nevidel moje otázky z politológie. Ešte aj Linkman - dlhoročný politológ - krútil na nimi hlavou že čo sú to za vtákoviny (namiesto vtákovin doplniť vulgárnejšie označenie).

Zverejnené

Pekné privítanie po vyse týzdni - hned IPS Error na fóre som schytal a písmená s mäkcenmi mi nahrádza otáznikmi - drzé to je :lol: :)

Zverejnené

Dnes som kvoli prkotinam veduceho katedry zabil cely den....

Zverejnené

už tretí krát som sa pozerala, či nie sú výsledky prímačiek na nete a stále nie sú... :lol:

asi chcem od nich veľmi veľa po jednom dni... :) ale tak, pohnúť by si mohli...

inak ma toto teplo zabije skôr ako zlá správa od nich... :)

Zverejnené

Pekné privítanie po vyse týzdni - hned IPS Error na fóre som schytal a písmená s mäkcenmi mi nahrádza otáznikmi - drzé to je :lol: :)

IPS Error bola dočasná chyba providera.

Otázniky namiesto písmenok s mäkčeňmi je už chyba u teba :)

No a aby som si aj ja ulavil tak keď sa pozerám na tie otázky čo by mohli byť na prijímačkách tak sa mi zdá že tam pôjdem iba v úlohe štatistu ;)

Zverejnené

Som chorá :lol: Horúčky (včera 39,4°C, dnes to trošku kleslo), nič mi nechutí, len čistý čaj a voda, hlava mi ide prasknúť, točí sa mi v nej, všetko ma bolí a mám mrtne veľa učenia.

Je mi zle :)

Zverejnené

Pearsonov coefficient, Krammerov coefficient, Čuprovov .. :lol:

Zverejnené

Tak včera som si tu neuľavoval, hoci ma naštvalo, že keď som konečne začal používať Fast Replay, tak sa už požívať nedá... :lol:

Ale dnes ani inak nemôžem, keď sa človek hneď zrána naserie, pretože nemožné Windows mu poodpaľujú bez akéhokoľvek opýtania či varovania všetky otvorenéprogramy za chodu, pred očami a reštartnú počítač... Zabiť do hlavy toho debila, čo to takto vymyslel, hoci nastavené v systéme mám niečo úplne iné... :) :) ;)

Zverejnené

kua clovek prijde po tyzdni do prace a co nevidi, same zmeny a nie moc pozitivne

ked ma naseru aktualizujem si zivotopis na profesii a to budu fukoty :lol:

Zverejnené

Tak včera som si tu neuľavoval, hoci ma naštvalo, že keď som konečne začal používať Fast Replay, tak sa už požívať nedá... :lol:

Prečo by sa nedal? Ja ho bežne používam.
Zverejnené

Ježiši my sme dnes videli takú samicu, krista to vám bola žena taká panička 30-35 ročná zadoček plne pevné prsia a tie nohy :lol: ježiši prečo sme ju neuniesli dnes ani nezaspím

Zverejnené

Igny ja viem, to len Hedge má v tom zmätok :lol:

phersu dúfam že si ju aspoň odfotil.

Zverejnené

Boli sme v terene vyticovat nejake hranice parcel, aby sme pomohli lesnikom. Lenze geodeti zatlkli do zeme len polmetrove koliky a trcali len asi 20 cm nad zem. No hladaj ich v 50 cm trave! Bez suradnic sme mohli tak figu! Musime tam ist este raz, kua!

Zverejnené

Axel neodfotil nemal som foták a kamos soferoval tak nestihal mnoo ale zajtra ideme zasa tou cestou aspon oci nech sa pokochaju

Zverejnené

Fyzicky i psychicky strasne narocny tyzden, dnes z akademickej stvrdhodinky pri jednej pre mna uplne zbytocnej prednaske spravili akademicku tristvrtehodinku a potom mala pani profesorka dlhu prednasku, obrazky boli dobre, ale inak som nechapal, ako ma to moze obohatit po odbornej stranke a najma co ma nejaka architektura spolocne s prirodnymi vedami, do...!

Zverejnené

neznášam zradu... zrada od priateľa je snáď horšia ako zrada od lásky... a keď vás ešte k tomu aj rodina sklame, dokonca až z domu vyhodí... vtedy sa za slzy netreba hanbiť... vtedy sú oprávnené... :lol:

a pochopila som, čo znamená, že láska je slepá...

dve rozbité kolená a jedno zápästie... au! :)

Zverejnené

No, záverečný test z angliny som nádherne doj... pokazil :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov