Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Cast veci som uz vyjadril v teme o SVK futbale a inak sa na mna vsetko sype naraz, o je nebyvala haluz, mam byt v jeden den v rozpati asi 6 hodin na troch miestach naraz, pricom priemerna vzdialenost tych miest je asi 80 km. A pikanteriou udalosti je, ze auto moze byt len na jednom mieste, nemozem to zobrat po ceste, lebo by som to casovo tak ci onak nestihal....

Zverejnené

už som si pozrela okolo 20 trailerov na HP5 a stále neviem kedy to bude u nás... :) :)

Naši mi nechcú dovoliť zdrhnúť z domu

ja som tak blbá, že vždy pred tým ako mienim zdrhnúť, začnem racionálne uvažovať a premýšľať odkiaľ vezmem peniaze, kde budem bývať a tak, až nakoniec vždy ostávam doma... keby som mala kam ísť, už tu nie som...

matka má zo mňa nervy, lebo moja ignorácia pokročila do vyššieho štádia... neviem načo mi dávala také priblblé meno... mne sa nepáči, tak naň nereagujem... :lol:

Zverejnené

z po######anej nedele sa zacina vykluvat i po######any pondelok :lol:

sorry za vyrazy....ale tie vystihuju moju momentalnu naladu

Zverejnené

Dnes zasa vystrájali susedových deti, to nie su ľudia to sú malé opice nechápem prečo nejdú behať von ale su ako sprosté lapia doma a robia bordel, zastreliť nič iné iba zastreliť

Zverejnené

no tak namiesto normalnej pisomnej skusky z marketingu mam napokon individuellnu ustnu a este u veduceho doc. catherdy. sam som si na vine.

Zverejnené

ja mam skusku zajtra, uz druhykrat, kvoli speedu8 som ani nezral, daco vim, daco ne...boha musim to spravit uz nech mam uz sväty pokoj kristaboha !!!

Zverejnené

ja mozem o pokoji len snivat. uz mam 5 skusok absolvovanych, ale este mi zostava 6. a samozrejme vcetne tych najtazsich.

Zverejnené

ja tie prímačky nespravím! nestpravím, nespravím, nespravím, nespravím, nespravím, nespravím, nespravím,... :lol:

Zverejnené

ešte si to hovor dobre dlho ... Arwiel, prestaň s tým, prosím. prosím.

ešte to učenie chvíľu vydrž, vydrž to všetko, len si nehovor, že to nespravíš.

Zverejnené

game, mňa z toho ide poraziť! stojím na 400-ej otázke a furt to neviem a to najťažšie mám pred sebou... keby mi od toho aspoň nezáviselo všetko... :lol:

Zverejnené

ja som si presiel prvych 13 statnicovych otazok a zatial salam parocky :lol:

a kedze ich je len okolo 60, vidim to na celkom pravdepodobny uspech :)

Zverejnené

ja ich mám 1000, vyberajú 14 z prvých 500 a 14 z druhých 500.... mám čo robiť... :lol:

Zverejnené

Buďte radi ja ani neviem aké otázky na mojich prijímačkách budú :lol: :)

Zverejnené

informacne systemy....druha skuska FX, zas som si vytiahol take otazky na ktore nemam mani materily.... toto uz je v <>....buduci tyzden posledna sanca

Zverejnené

(Nadavka)! Ja sa na to mozem (nadavka)! Je to cele na (nadavka)! (Nadavka) hockeyarena! Zasa nejde, do (nadavka)! A to som chcel pisat tlacovku (nadavka)! Ignatius a Wittmann vedia, co su to za haluze, ale takto mozem akurat tak holy (nadavka)!!!

Zverejnené

kurnik vonku nejaki de.... pustaju taku tu tuc tuc hudbu a mna z toho boli hlava :lol: a to je take horko tak neviem ci mam spat so zavretym oknom alebo co :)((

Zverejnené

vsak je piatok skoro vecer, co sedis doma a chces ist spat? :lol:

Zverejnené

uz zopar dni ma skru sosovky v ociach...

napadlo ma precitat si pribalovy letacik od antiky, a tam medzi neziaducimi ucinkami "zvysenie citlivosti oci na kontaktne sosovky" :lol:

au

Zverejnené

fajn! som len nienor... tak ňou ostanem! ale čo ostatní?!

keby mi aspoň do plaču nebolo :lol:

Zverejnené

Nokia :))

ja som sa zabavala cely den :lol: sme chceli ist s priatelom do rusoviec autom, lebo sa este trochu v nom zabehavame no a on furt ze podme este dalej, az sme sa tak zamotali ze sme sa dostali do bodikov, to sme ani nevedeli poriadne kde sme :) a pri ceste naspat sme odbocili na taku polnu cestu co bol veeelmi zly napad, nalietalo nam do auta kopec hmyzu...no ked sme dosli po asi 2 hodinach naspat, tak som bola taka unavena z toho tepla, ze na ziadnu zabavu som ani nepomyslela ;)

Zverejnené

Vyzeralo to na celkom príjemný deň. Chcel som si v kľude porobiť niekoľko dôležitých vecí a kvôli niekomu mám teraz tak blbú náladu, že sa na dnes na všetko pre istotu vykašlem!

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov