Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

chorche to je múdre rozhodnutie. Dúfam že sa to odzrkadlí na príspevkoch.

Nám zateplujú činžiak. Minulý týždeň jeden robotník spadol z lešenia a neskôr v nemocnici zomrel :) Kvôli tomu teraz celá stavba nečinne stojí, nikto na tom nerobí.

Čo je ešte horšie na tom lešení si zvykli ráno sedávať vrabce a už ráno o štvrtej mi tu čvirikajú :) Každé ráno sa kvôli nim budím! :lol:

Zverejnené

vitaj v klube, Axel :)

každé božie ráno o desať štyri si sadne na balkón jeden neznesiteľný maličký čierny čvirik / nemám predstavu, čo to je / a ide si tú malú vtáčiu dušu vypľuť, čo vyspevuje ako na lesy .... a najnovšie už skoro celý deň ... teda nič proti vtákom, ale dnes som povedala, že už ho odstrelím :lol:

Zverejnené

Vybrala som sa dnes na nákupy s great expectations, že šak idem raz za polroka, nakúpim tričká sukne hocičo... Prd, pochodila som 100 obchodov a vzišlo z toho jedno triko a kozmetika. A pre mňa je nakupovanie dosť strastiplná záležitosť :lol:

A ešte... šla som dnes ku stoke so zámerom pokecať si s ňou a vziať si knihu z matiky. Pokecali sme, dokonca sme si zahrali na akordeóne, hehe, ale matiku som zabudla.

Zverejnené

AW: Vtip je v tom, ze malokedy som sem siel s viac, ako s 0,1 - 0,2 promile.... Nie, naozaj, nici ma to po vsetkych strankach. Ulavit si? Ano, prasivy hic.

Zverejnené

:lol: Je mi luto.

Cely vcerajsi den by som radsej vymazal zo zivota, vsetko sa posralo!

Zverejnené

Blby den... triedna nam odchadza, dvaja spolziaci tiez, z troch stretnuti, ktore som si dohodla mi nevyslo ani jedno, mame zasa preskakuje. Oscara by si zas zasluzila mensia skupinka ludi, ktori dokazali tak neuveritelne uhrat svoje pokrytectvo...

Zverejnené

Citim sa strasne... ja uz nikomu nebudem davat plane nadeje. Vlastne ja ich nikomu nedavam, oni si ich vzdy vytvoria sami, len ja to nikdy nepopriem. Preco nedokazem nikoho priamo odmietnut a nerobit okolo toho omacky, nevyhovarat sa uz na prve pohlad absurdne hluposti. Coho sa sakra bojim? Coho??

Zverejnené

a ja som furt biela! :lol:

Ale nie si, líčka máš vždy červené :)

S mojím spálením to neni zlé neštípe to a je to ok

Zverejnené

Mna raz zo vsetkeho trafi slak, vsetko pada, prichadzaju mi kraviny, neprichadzaju mi dobre veci, vobec, nudny slaby cely den....

Zverejnené

Bolí ma hlava, som zvláštnym spôsobom unavený (neviem to popísať, ale neni to únava v klasickom zmysle slova, že bych si zdriemol a prešlo by :lol: ) a ešte k tomu tá dnešná skúška z práva...

Zverejnené

2 dni rozmýšľam a hútam nad tým prečo mi stránka nechce zobrať štýly a ja namiesto

<style type="text/css">

som mal

<style type="txt/css">

:lol:

Zverejnené

matury mám za sebou

je to úľava

a potrebujem peniaze... veľa peňazí...

Zverejnené

Celý deň som sa učila dejak, ešte idem písať ťahák.

Minulý týždeň som jedla asi tak 3-krát. A dnes jak divá, bue :lol: (ale zase mám chuť na rožok s rapadajkou!!)

Zverejnené

Ehm včera som naskakoval za jazdy do auta a nejako som sa pošmykol a mam zodratu polovicu chrbta :lol: páli to ako sprosté.

Zverejnené

Vidíš, nemáš robiť machra keď to nevieš :lol:

Zverejnené

tak ako je jeden den krasny, v zapäti je ten dalsi strasny :lol: :)

Zverejnené

Naši mi nechcú dovoliť zdrhnúť z domu :lol: To je môj sen, ja to musím mať!

Zverejnené

hisham to máš v pohode.

Mne fotrovci nedovolili zdrogovať sa keď som mal 14. Nebavili sme sa mesiac.

Zverejnené

Axel lenže zdrogovať sa môžeš stále, lenže ja kedy zdrhnem z domu, ak nie teraz? Šak budúci rok odchádzam už. Uaaa.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov