Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to už mi šťastie nemôže vydržať ani 24 hodín??? to vždy sa musí niečo pokaziť???najlepšie, keď to spackám ja :lol:

vypožičiam si dollphinkin podpis...ach jo... :)

Zverejnené

kurna,....poslala som mail do jednej agentury na sprostredkovanie prace, so ziadostou o zaslanie infa prace na letnu sezonu

a oni mi obratom poslali mail, kde bol link na ich stranku......akoze a na nej som pred poslanim mailu stravila niekolko hodin :lol:

Zverejnené

dollphinka, ale vybavili ťa promptne a obratom ... :)

mňa od rána bolí hlava ... :lol:

Zverejnené

kde beru takych kretenov ako toho, co mi dneska v robote pomaha?

Zverejnené

weirdo, takí kreténi sa niekde kotia... musia mať kdesi hniezdo ...

ja som mala včera takú pomoc.... bola som z nej dokonale vyčerpaná ... dnes je to obdobné... možno o trošku lepšie... asi zato ma bolí hlava ... :lol:

Zverejnené

Kýcham jak blbý a nemôžem prestať... :) :lol: A Hedge ma buzeruje, aby som si tu uľavil... To je zas deň :)

Zverejnené

Kýcham jak blbý a nemôžem prestať... :) :) A Hedge ma buzeruje, aby som si tu uľavil... To je zas deň ;)

No a nepomohlo to aspoň trošku? ;)

Nemám ešte ostrihané stromy a stále mi do toho prší... ;) A začínajú odchádzať vodovodné ventily... :lol:

Zverejnené

chcem ujst z tohoto sveta ... najprv som mal vizualne overit 2700 (!!!!!!!) htm-iek, ci vyzeraju rovnako ako tie nelokalizovane, chlapik co mi pomahal, robil asi na 20% mojho vykonu, na zaver dna mi moj project manager povedal, ze nevie, ci dostanem den volno pred sviatkami a este som aj hladny. po dvoch 400kach Ibacoch ma este stale boli hlava, oci mam podliate krvou. A este som aj nervozny, lebo zajtra mozno budem overovat dalsich 2700 htmiek, ibaze po polsky. shit.

Zverejnené

Pred chvíľkou ma naštvala hláška, že freespace.sk má príliš dlhú odozvu, chyba pri načítaní stránky. :lol:

Ak nemám v tom prsty ja, tak provider. Všetko treba logovať do témy Hlásenie chýb. Predpokladám že išlo o reštart servera u providera. Niekedy sa stane, že 2-3 minúty mi stránky idú veľmi pomaly. IMHO predpokladám, že práve reštartovali server a stránky sa naťahujú cez nejaký "záložný systém".
Zverejnené

Som taký vytočený, že ani čítať nemôžem. Sa im na to vyse***m, a bude po ptakoch. Zbalím sa a budem myslieť na seba. Keď na mňa niekto útočí, nemám chuť mu vysvetľovať, čo je vo veci. A mal som to zrobiť už dávno, myslieť na seba a nie furt ustupovať, kurňa, najradšej by som do niečoho praštil. By ma zaujimalo, jak to bude pokračovať, ak odídem. Potom nech sa do mňa niekto obúva. Shit.

Zverejnené

A navyše Ronaldinho nepremenil penaltu, ako keby to už nebol dosť blbý deň.

Zverejnené

.. a den pokracuje .. idem do Tesca, chcem si kupit listok na salinu. 5 ludi predo mnou si ho kupi v pohode, akonahle stisnem gombik ja, vypluje mi to hlasku "volajte opravara". odslapem si to na inu zastavku. v Tescu nakupujem a lieta okolo mna kopa malych ciganov. ked si kupujem rozky, rozdrapi sa sacok a vsetky rozky sa rozletia. navyse ked prichadzam ku domu, tak nejaky c***k na mna vyleti, ze co mu sklapam spetne zrkadlo, ked chcem okolo neho prejst, lebo zastal na chodniku. skoro som schytal. den blbec este neskoncil ...

Zverejnené

obávam sa, že nielen športu ....

dnes je vôbec nejaký čierny deň .... :lol: je hnusný, nanič, smoliarsky, bolí z neho hlava, je z neho nedobre na duši a nič sa nedarí ..... všetko vyznie blbo, všetko dopadne blbo, je to celé na h...o :)

je tu vôbec niekto, komu sa dnes darilo ? !

Zverejnené

je tu vôbec niekto, komu sa dnes darilo ? !

a je tu niekto, komu sa tento týždeň darilo? lebo ja mám dojem, že okrem 5 svetlých hodín v pondelok sa celý týždeň /no keby týždeň/ všetko len serie /keď už to musím takto/

Zverejnené

opravujem:

je tu vôbec niekto, kto vážne môže povedať, že toto je super týždeň, zatiaľ sa mu tento týždeň darí ?!

Zverejnené

opravujem:

je tu vôbec niekto, kto vážne môže povedať, že toto je super týždeň, zatiaľ sa mu tento týždeň darí ?!

hihi, ano, pre mna to je vynimocny tyzden....a hlavne vcerajsok :)

kruci, az na to BOLENIE HLAVY :lol:

Zverejnené

opravujem:

V globále to povedať môžem.... Jediná vec kazí tento týždeň - TO BLBÉ PRECHLADNUTIE... :lol:
Zverejnené

je mi strasne blbo ... vcera som to v krcme riadne prehnal a teraz sedim v robote a zhlboka dycham, aby to neschytala klavesnica :lol:

Zverejnené

je mi strasne blbo ... vcera som to v krcme riadne prehnal a teraz sedim v robote a zhlboka dycham, aby to neschytala klavesnica :)

takto som sa citila vcera, na ceste domov v buse... :lol:

kruci, a stve ma, ze ma stipu oci...od unavy...to som tomu dala :)

Zverejnené

Pred chvíľou som si uvedomil, ako strašne som pribral. Ak mi bude pupok ďalej rásť takýmto tempom, bude to o chvíľu na záchode vecou intuície :lol:

Zverejnené

spustil som si na prst veko na klaviri a stale ma to boli jak svina, frasa

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov