arwiel Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 toľko moc emócií... ako táto pesnička... Why does my heart cry?! :lol: pre túto pesničku pozerávam Moulin Rouge... najradšej by som kričala ako oni.... :)
doll Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 nechapem niektorych ludi co dokazu ublizit tvorom ktore sa nedokazu branit a ktore v prvom momente nechapu pocinaniu cloveka :) narazam na dokrutku jednej nemenovanej tanecnej sutaze v TV, ktoru som teraz uzrela...macka upalena zaziva ;) ;) ;) strasne...slzy mi pri pohlade na to vytiekli :lol: nevraviac ze uz som videla xy roznych zaznamov ochranarov zvierat....strasne :) rovnaku smrt takym ludom....
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 narazam na dokrutku jednej nemenovanej tanecnej sutaze v TV, ktoru som teraz uzrela...macka upalena zazivaTo ako v nejakej tanečnej show podpálili mačku? Normálnu mačku?? To prečo?
doll Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 nie nieneviem ci mozem menovat...keby mozem tak to pochopisno proste ide tam o vytancovanie nejakeho sna...a jedna dievcina tancuje pre utulok v nitre...no a bola dokrutka o utulku...no a celkovo o spravani cloveka ku zvieratam...a dali tam aj takyto zaber :lol: ano, normalne uviazana macka na metrovej snure, poliali ju horlavinou a zapalili...macka sa zacala kotulat, hadzat, behat, ale nemohla uz nic urobit... :)
Nokia Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 takym ludom by som spravil to iste, priviazal ich a zapalil :lol:
Sniper Zverejnené 6. Máj, 2007 Zverejnené 6. Máj, 2007 ano, normalne uviazana macka na metrovej snure, poliali ju horlavinou a zapalili...macka sa zacala kotulat, hadzat, behat, ale nemohla uz nic urobit...Aha tak, ja som myslel, že to bolo v rámci tej show. Nemám k tomu čo povedať, takéto prípady by mali byť zavreté na psychiatrii a nie behať medzi ľuďmi.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 ked som bol este na zakladke, spoluziaci raz chytili nejaku cigansku macku a tiez ju poliali benzinom a zapalili. no neprivazovali ju, ale jej polamali koncatiny. resp uz bola polamana, nebol som tam od zaciatku.
arwiel Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 došiel mi list zo školy, že mám ísť na kurz...zajtra idem na jeden...a na tretí CHCEM ísť... to je vlastne "letná škola"... a v TESCU som videla Hannibala Zrodenie... nemám ani fuka :lol:
arwiel Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 pýtali sme sa ruštinárky, či už vie ako dopadli maturitné testy a ona, že hej, tak sme sa jej spýtali, že ako a ona:"Ja viem, ale mám ešte čas."**** ********* :lol:
nutrinka Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 bohu otcu prisahám, že keď sa mi do rúk dostanú moji pri*** spolužiaci, tak ich v zuboch roztrhám, všetci do jedného, tristopäťdesiatkrát im niečo opakujem, aj tak si robia po svojom a ja mám teraz zle!!!krista boha máriu, zajtra spravím v triede taký bordel :) :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 pri veceri sa mi dnes podarilo ogebrit sa tolkokrat, ze by som si z kosele mohol vyzmykat viac polievky, nez kolko som jej mal v tanieri. :lol:
game Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 bolím celý deň ... a predtým deň a dve noci v kuse a začínam toho mať vážne dosť ... :lol: :)
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 pri veceri sa mi dnes podarilo ogebrit sa tolkokrat, ze by som si z kosele mohol vyzmykat viac polievky, nez kolko som jej mal v tanieri. :lol:Čo máš Parkinsona? :) Mňa bolí oko a akosi naň zle vidím :)
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Axel este mas druheparovy organ nelutuj :lol:
phersu Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Kurňa nejaký smrad ide z vonka ale nemôžem zavreť okno pretože tu je strašné teplo
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 parovy organ nelutuj :lol:Nokia chcel by som vidieť ako by si sa tváril keby ti niekto odkmasol jedno vajco :)
doll Zverejnené 15. Máj, 2007 Zverejnené 15. Máj, 2007 sakra, skrabe ma sosovka v jednom oku :lol: ale nechce sa mi ist davat ich dole, lebo zas mi to bude trvat pol hodku /no jo, nezvyk pchat si prsty do oka za ucelom vytiahnut nieco velke :) / kedy sa to konecne naucim :) a este nieco..zachytila som dnes botasku /fesnu adidu/ o nieco ostre, zaseklo sa mi to tam, a ked som sa odtial vydolovala, zistila som ze ju mam proste "narezanu"...a kedze vonku prsalo, cesta potom bola dosti zaujimava ;) a este cele poobedie prsalo....co je april ci co??
chorche Zverejnené 16. Máj, 2007 Zverejnené 16. Máj, 2007 Tentoraz nadavam na seba a na prvy pripad v roku, ked som to pohnojil s predpokladanym vyvojom situacie. Zasa mam prazdne ruky. Ale i zaludok!
phersu Zverejnené 16. Máj, 2007 Zverejnené 16. Máj, 2007 Krista chcel som si požičať zošit od spolužiaka na hodinku, ale on nie on mi ho nemôže požičať lebo on sa z neho zajtra bude učiť, degeš jeden rozmlezaný má 125 bodov čo sa môže učiť ale on práve zajtra potrebuje hento, nech ma bozá debil jeden jááj Dnes je deň *****
Ajk Zverejnené 16. Máj, 2007 Zverejnené 16. Máj, 2007 - toto by som dal najradsej niekomu zahrat... :lol:
Sniper Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 Mňa bolí oko a akosi naň zle vidím :lol:No a je to infekčný zápal.
doll Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 uz sa konecne nauc ze do oka sa nemaju strkat kadejake veci :lol: a ked tam uz chces teda strcit prst, tak si ho najprv poriadne umy :)
Odporúčané príspevky