Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

toľko moc emócií... ako táto pesnička...

Why does my heart cry?! :lol:

pre túto pesničku pozerávam Moulin Rouge...

najradšej by som kričala ako oni.... :)

Zverejnené

nechapem niektorych ludi co dokazu ublizit tvorom ktore sa nedokazu branit a ktore v prvom momente nechapu pocinaniu cloveka :)

narazam na dokrutku jednej nemenovanej tanecnej sutaze v TV, ktoru som teraz uzrela...macka upalena zaziva ;) ;) ;)

strasne...slzy mi pri pohlade na to vytiekli :lol:

nevraviac ze uz som videla xy roznych zaznamov ochranarov zvierat....strasne :)

rovnaku smrt takym ludom....

Zverejnené

narazam na dokrutku jednej nemenovanej tanecnej sutaze v TV, ktoru som teraz uzrela...macka upalena zaziva

To ako v nejakej tanečnej show podpálili mačku? Normálnu mačku?? To prečo?
Zverejnené

nie nie

neviem ci mozem menovat...keby mozem tak to pochopis

no proste ide tam o vytancovanie nejakeho sna...a jedna dievcina tancuje pre utulok v nitre...no a bola dokrutka o utulku...no a celkovo o spravani cloveka ku zvieratam...a dali tam aj takyto zaber :lol: ano, normalne uviazana macka na metrovej snure, poliali ju horlavinou a zapalili...macka sa zacala kotulat, hadzat, behat, ale nemohla uz nic urobit... :)

Zverejnené

takym ludom by som spravil to iste, priviazal ich a zapalil :lol:

Zverejnené

ano, normalne uviazana macka na metrovej snure, poliali ju horlavinou a zapalili...macka sa zacala kotulat, hadzat, behat, ale nemohla uz nic urobit...

Aha tak, ja som myslel, že to bolo v rámci tej show. Nemám k tomu čo povedať, takéto prípady by mali byť zavreté na psychiatrii a nie behať medzi ľuďmi.
Zverejnené

ked som bol este na zakladke, spoluziaci raz chytili nejaku cigansku macku a tiez ju poliali benzinom a zapalili. no neprivazovali ju, ale jej polamali koncatiny. resp uz bola polamana, nebol som tam od zaciatku.

Zverejnené

došiel mi list zo školy, že mám ísť na kurz...

zajtra idem na jeden...

a na tretí CHCEM ísť... to je vlastne "letná škola"...

a v TESCU som videla Hannibala Zrodenie... nemám ani fuka :lol:

Zverejnené

pýtali sme sa ruštinárky, či už vie ako dopadli maturitné testy a ona, že hej, tak sme sa jej spýtali, že ako a ona:

"Ja viem, ale mám ešte čas."

**** ********* :lol:

Zverejnené

bohu otcu prisahám, že keď sa mi do rúk dostanú moji pri*** spolužiaci, tak ich v zuboch roztrhám, všetci do jedného, tristopäťdesiatkrát im niečo opakujem, aj tak si robia po svojom a ja mám teraz zle!!!

krista boha máriu, zajtra spravím v triede taký bordel :) :) :lol:

Zverejnené

pri veceri sa mi dnes podarilo ogebrit sa tolkokrat, ze by som si z kosele mohol vyzmykat viac polievky, nez kolko som jej mal v tanieri. :lol:

Zverejnené

bolím celý deň ... a predtým deň a dve noci v kuse a začínam toho mať vážne dosť ... :lol: :)

Zverejnené

pri veceri sa mi dnes podarilo ogebrit sa tolkokrat, ze by som si z kosele mohol vyzmykat viac polievky, nez kolko som jej mal v tanieri. :lol:

Čo máš Parkinsona? :)

Mňa bolí oko a akosi naň zle vidím :)

Zverejnené

Kurňa nejaký smrad ide z vonka ale nemôžem zavreť okno pretože tu je strašné teplo

Zverejnené

parovy organ nelutuj :lol:

Nokia chcel by som vidieť ako by si sa tváril keby ti niekto odkmasol jedno vajco :)
Zverejnené

sakra, skrabe ma sosovka v jednom oku :lol: ale nechce sa mi ist davat ich dole, lebo zas mi to bude trvat pol hodku /no jo, nezvyk pchat si prsty do oka za ucelom vytiahnut nieco velke :) /

kedy sa to konecne naucim :)

a este nieco..zachytila som dnes botasku /fesnu adidu/ o nieco ostre, zaseklo sa mi to tam, a ked som sa odtial vydolovala, zistila som ze ju mam proste "narezanu"...a kedze vonku prsalo, cesta potom bola dosti zaujimava ;)

a este cele poobedie prsalo....co je april ci co??

Zverejnené

Tentoraz nadavam na seba a na prvy pripad v roku, ked som to pohnojil s predpokladanym vyvojom situacie. Zasa mam prazdne ruky. Ale i zaludok!

Zverejnené

Krista chcel som si požičať zošit od spolužiaka na hodinku, ale on nie on mi ho nemôže požičať lebo on sa z neho zajtra bude učiť, degeš jeden rozmlezaný má 125 bodov čo sa môže učiť ale on práve zajtra potrebuje hento, nech ma bozá debil jeden jááj

Dnes je deň *****

Zverejnené

Mňa bolí oko a akosi naň zle vidím :lol:

No a je to infekčný zápal.
Zverejnené

uz sa konecne nauc ze do oka sa nemaju strkat kadejake veci :lol:

a ked tam uz chces teda strcit prst, tak si ho najprv poriadne umy :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov