arwiel Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 človek si myslí, že sa toho ###### už konečne zbaví, že sa s ním stretnem len keď niečo fakt potrebujem ako dnes farbu do tlačiarne, bo tlačím jak najatá a ten ###### mi povie, že býva vedľa?! cez ulicu?! :lol: :) :) ;) ;)
Nokia Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 kurna, bol som odviezt mamu do roboty a ze pojdem domov inac ako obycajnezastavia ma policajti, zacal vymyslat najprv ze som nepouzil blinker, to som nesuhlasil, potom chcel od folii potvrdenie, som mu dal, potom mi zacal kufor lasovat ale tam nic nenasiela nakoniec ze mam mesiac neplatnu STK :lol: tak a 1000sk v prdeli a este ak nechcem riskovat musim hned v stredu rano ist na stk a moc to nestiham :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 keby so si bol vcera dokladnejsie pozrel facultny mail a nie ho iba preletel, isto by som bol zaregistroval oznam o udeleni dekanskeho volna na dnes.
cizy Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 uz ma to nebavi, chcem vyhrat tazke miliony, byvat vo vlastnom velkom byte, vozit sa v bmw 760, zrat iba v restikach, do skoly chodit len pre zabavu a pit brusnicovu finlandiu
Nokia Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 cizy to by ta bavilo tak maximalne pol roka :lol:
doll Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 volny den, pekne pocasie, a ja sedim doma na zadku, pohadana s tym mojim :lol: sakra :)
sumeru Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 jaj, doll, keby si nebola volakde vieskde, tak si k tebe prisadnem, lebo som tiez tak nejak na tom...
phersu Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 Zajtra ideme na nejaku prij***** exurziu mozem im ju kaslat ja mam moc otazok na ucitelov krista tam teraz vymyslaju take pi****** :lol: :) :) ;) ;)
doll Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 akosi sa mi neda najst priestory pre vyjadrenie mojich emoociii tak prispejem sem som znechutena...som znechutena moderovanim niektorych moderatorov...co som do faka robila s nokiom ze sme hodný vyhostenia az do samotneho kosaaa?? :lol: jooooojha, asi som sa predchadzajucim prispevkom do temy netrafila :) to bolo z recesie ludia, alebo aj to je uz zakazane? :) ;)
Nokia Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 kua rano ze si pojdem na stk, prijdem tam o pol 8, predo mnou 6 ludi co by som prezil ale kua nesiel im system tak ze by som cakal tak do 11tej :lol:
cizy Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 dnes asi budem muset byt do vecera v skole :lol: :)
phersu Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 Zaverecnu pracu ktoru som nejako spravil sa ucitelovi nepacila a musim ju do zajtra komplet prerobit takže parada a ja ze som uz za vodou krista tam. :lol:
Nokia Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 kuuuu**a zajtra musim byt v robote na 8.30 a to som chcel ist rano na STK, teraz ani srnka netusi ci to stihnem :lol: :)
arwiel Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 aký divný deň... stále mám pocit, že je niečo zlé, že sa čosi zlé blíži... alebo ja som zlá? cítim sa tak akosi previnilo a aj keď mám prečo, nie je to ten pravý dôvod... voľačo je zlé... niečo je zlé... :lol:
Sniper Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Mali by mi pridať viac roboty v lochu, keby som to mal porovnať s telenovelou tak som na podobnej pozícii ako predák na farme :lol: ale najprv sa porozprávame o plate.
phersu Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Všetky záložky sa mi vymazali, teraz to tam musím nahadzovať znova. Ako by som už nemal dosť roboty. :lol:
choze Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 kua cil sa mi chce pisat ale este viac sa mi chce ist na ryby. takze mosim koncit
nutrinka Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 už len sedem dní, dokelu :lol: myslela som, že mi nikto nebude chýbať, ale dnes, keď som si to uvedomila....po ôsmych rokoch, preboha :)
phersu Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 Je mi na nič z toho že tento víkend nebudem z frajerkou, hlavne keď som jej to oznámil mi bolo na zvracanie. :lol: :)
game Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 neviem spávať, všetko ma rozplače, mám bolesti, napriek tomu, že som trochu pomohla jednému človeku, je to na nič , všetko je na hovno a nie som k ničomu.nič nemá zmysel.
Nokia Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 game treba to zobrat tak ze vsetko ma nejaky zmysel, len ho treba najsttak hladaj :lol:
choze Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 game usmev , a hned bude lepsie .ak chces idem cil na ryby zbehnem pre teba a relax aspon na dusu .
cizy Zverejnené 4. Máj, 2007 Zverejnené 4. Máj, 2007 keby som tie peniaze vsadil, teda 3500 z nich ako som chcel na ten zapas o ktorom som vcera hovoril, tak dnes by som mal 5800 vo vacku, ale ne ja sa necham ukecat , DPC!!!
arwiel Zverejnené 5. Máj, 2007 Zverejnené 5. Máj, 2007 už zas je to tu... porušila som sľub... viac sľubov len jedným rezom...a čo?! netreba ma...
Odporúčané príspevky