Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

človek si myslí, že sa toho ###### už konečne zbaví, že sa s ním stretnem len keď niečo fakt potrebujem ako dnes farbu do tlačiarne, bo tlačím jak najatá a ten ###### mi povie, že býva vedľa?! cez ulicu?! :lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené

kurna, bol som odviezt mamu do roboty a ze pojdem domov inac ako obycajne

zastavia ma policajti, zacal vymyslat najprv ze som nepouzil blinker, to som nesuhlasil, potom chcel od folii potvrdenie, som mu dal, potom mi zacal kufor lasovat ale tam nic nenasiel

a nakoniec ze mam mesiac neplatnu STK :lol:

tak a 1000sk v prdeli a este ak nechcem riskovat musim hned v stredu rano ist na stk a moc to nestiham :)

Zverejnené

keby so si bol vcera dokladnejsie pozrel facultny mail a nie ho iba preletel, isto by som bol zaregistroval oznam o udeleni dekanskeho volna na dnes.

Zverejnené

uz ma to nebavi, chcem vyhrat tazke miliony, byvat vo vlastnom velkom byte, vozit sa v bmw 760, zrat iba v restikach, do skoly chodit len pre zabavu a pit brusnicovu finlandiu

Zverejnené

cizy to by ta bavilo tak maximalne pol roka :lol:

Zverejnené

volny den, pekne pocasie, a ja sedim doma na zadku, pohadana s tym mojim :lol:

sakra :)

Zverejnené

jaj, doll, keby si nebola volakde vieskde, tak si k tebe prisadnem, lebo som tiez tak nejak na tom...

Zverejnené

Zajtra ideme na nejaku prij***** exurziu mozem im ju kaslat ja mam moc otazok na ucitelov krista tam teraz vymyslaju take pi****** :lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené

akosi sa mi neda najst priestory pre vyjadrenie mojich emoociii tak prispejem sem

som znechutena...som znechutena moderovanim niektorych moderatorov...

co som do faka robila s nokiom ze sme hodný vyhostenia az do samotneho kosaaa?? :lol:

jooooojha, asi som sa predchadzajucim prispevkom do temy netrafila :)

to bolo z recesie ludia, alebo aj to je uz zakazane? :) ;)

Zverejnené

kua rano ze si pojdem na stk, prijdem tam o pol 8, predo mnou 6 ludi co by som prezil ale kua nesiel im system tak ze by som cakal tak do 11tej :lol:

Zverejnené

dnes asi budem muset byt do vecera v skole :lol: :)

Zverejnené

Zaverecnu pracu ktoru som nejako spravil sa ucitelovi nepacila a musim ju do zajtra komplet prerobit takže parada a ja ze som uz za vodou krista tam. :lol:

Zverejnené

kuuuu**a zajtra musim byt v robote na 8.30 a to som chcel ist rano na STK, teraz ani srnka netusi ci to stihnem :lol: :)

Zverejnené

aký divný deň... stále mám pocit, že je niečo zlé, že sa čosi zlé blíži... alebo ja som zlá? cítim sa tak akosi previnilo a aj keď mám prečo, nie je to ten pravý dôvod... voľačo je zlé... niečo je zlé... :lol:

Zverejnené

Mali by mi pridať viac roboty v lochu, keby som to mal porovnať s telenovelou tak som na podobnej pozícii ako predák na farme :lol: ale najprv sa porozprávame o plate.

Zverejnené

Všetky záložky sa mi vymazali, teraz to tam musím nahadzovať znova. Ako by som už nemal dosť roboty. :lol:

Zverejnené

kua cil sa mi chce pisat ale este viac sa mi chce ist na ryby. takze mosim koncit

Zverejnené

už len sedem dní, dokelu :lol:

myslela som, že mi nikto nebude chýbať, ale dnes, keď som si to uvedomila....

po ôsmych rokoch, preboha :)

Zverejnené

Je mi na nič z toho že tento víkend nebudem z frajerkou, hlavne keď som jej to oznámil mi bolo na zvracanie. :lol: :)

Zverejnené

neviem spávať, všetko ma rozplače, mám bolesti, napriek tomu, že som trochu pomohla jednému človeku, je to na nič , všetko je na hovno a nie som k ničomu.

nič nemá zmysel.

Zverejnené

game treba to zobrat tak ze vsetko ma nejaky zmysel, len ho treba najst

tak hladaj :lol:

Zverejnené

game usmev , a hned bude lepsie .

ak chces idem cil na ryby zbehnem pre teba a relax aspon na dusu .

Zverejnené

keby som tie peniaze vsadil, teda 3500 z nich ako som chcel na ten zapas o ktorom som vcera hovoril, tak dnes by som mal 5800 vo vacku, ale ne ja sa necham ukecat , DPC!!!

Zverejnené

už zas je to tu... porušila som sľub... viac sľubov len jedným rezom...

a čo?! netreba ma...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov