game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 hrdza je problém aj pre zázračné prostriedky ... možno niektorý Vanish, ale aby nevypapal dieru a zrejme je tam niekde pod látkou kov, tak opatrne s tým ... pozri tu sú nejaké domácke rady
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 Dnes je tak neskutočne pridrbaný deň že iní by si hodili slučku.A to sa deň ešte neskončil. Buď mám dnes neskutočne zlú karmu alebo je to chyba v matrixe, inak si to neviem vysvetliť.
game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 chyba v matrixe :) celý týždeň je pridrbaný a ešte nemá koniec :lol:
choze Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 co sa furt stazujete ja mam furt dobru naladu. dnes som pracoval a normalne z radostou fakt ma to bavilo krasne pocasicko mili ludia okolo pekne dievcence ja som fakt rad ze som na svete ako clovek a ze si tu krasu uvedomujem mna tu furt cosi tesi furt cosi bavi. ale to je asi preto ze mna potesia aj malickosti a nie som zatazeny na material ale na dusevno. no pohodicka. cil som sa vratil z ryb no balzam na dusu v taky krasny vecer sediet u vody s priatelmi a debatovat, zapalit si a krasny den za nami. no ak bude nahodou aj sex asi dam aj v nedelu do zvonceka. :) som zabudol dodat ze mam styri dni volno ale nevadi vydrzim aj bez prace. :lol:
milan Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 A čo sa týka hrdze, existujú v drogériach prípravky Ďáblik. Sú to malé žlté plastové fľaštičky, vysoké asi 10cm a je ich veľa druhov. Na odstrňovanie škvŕn od vína, iné na škvrny od hrdze, iné na atrament, žuvačky... Stoja okolo 100 Sk. Majú už český názov, ale sú to asi španielske výrobky. Veľa šťastia.
game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 ... ze si tu krasu uvedomujem mna tu furt cosi tesi furt cosi bavi. ale to je asi preto ze mna potesia aj malickosti a nie som zatazeny na material ale na dusevno. no pohodicka. cil som sa vratil z ryb no balzam na dusu v taky krasny vecer sediet u vody s priatelmi a debatovat, zapalit si a krasny den za nami. ´... choze choze, to zato my všetci ostaní sme bezduchí materialisti oplývajúci pozemskými statkami a zhŕňajúcimi dukátiky ako mekdakovia ... nás neteší krásny západ slnka, ani pokoj duše ... choze neser mňa :) a nabudúce berieš pol fóra povinne na ryby !!! :lol:
choze Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 ono to vnimate ale asi to neviete vychutnat. ja si do hlavy problemy nepustam naco je lepsie cely den mysliet na somariny a chodit vysmiaty nech si aj mokolo myslia ze som blby no a co ale ta pohoda to stoji zato. ked je problem riesi sa hned a ked to nejde vyriesi sa potom ked to pojde. hotovo.a na ryby pridide aj vsetci vzdy mam pri sebe syrky aj ohnik bude aj za poharik aj nejaka sladkost sa vzdy v aute najde aj teple oblecenie aby nebolo nikomu zima ste v vsetci pozvani a vitani. presne udaje o mieste pobytu dohodneme. :lol:
game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 ha ! takže najbližšie stretko na rybách a s večerou, ktorú si chytíme ! super !!! :lol: :)
choze Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 ist na ryby vam ak chcete zarucim ale ryby nie,. ale prasiatko a kuriatko su iste . dohodnute :lol:
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 Tipujem že to je karma :)chyba v matrixe :lol:Najprv sa v lochu čosi dodrbalo tak kvôli tomu som sa sral celý deň, nevyšlo mi jedno stretnutie, ďalšie iné mi nevyšlo (sex-stretko, ale to sa časom spraví, to chce len čas), potom sa mi čosi dodrbalo v kompe a nakoniec ešte čosi na nete sa dodrbalo.
game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 to je úplne jasné : zlá karma sa prekryla s chybou v matrixe :) to všetko sa spraví, len karma musí zmiznúť a matrix zaplátať diery :lol: :)
hisham Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Pretancovaná noc a dnes celý deň na nohách... au, moje nohy. Sťahujeme izby (to je mamin syndróm, ona stále sťahuje). Ešte musím ísť pomáhať... do večera asi zomriem od bolesti :lol:
nutrinka Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 no dobre, mám dojem, že som dodrbala prvé príjmačky :lol: tie official výsledky ani vidieť radšej nechcema tak sľubne to vyzeralo... a tfuj, tlčie mi srdce ako koňovi po dostihoch, pre mňa nekávičkara tie dve kávy po sebe asi nebol dobrý nápad :)
Polaris Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Rad by som si ulavil...ale je to stale o tom istom...preto hladam psychiatra. Ale mozno zajtra si to rozmyslim.
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Polaris no čo potrebuješ? no dobre, mám dojem, že som dodrbala prvé príjmačky :lol:Mne sa ešte ani zo školy neozvali. Asi sa na to vykašlem ani učiť sa mi nechce.
nutrinka Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 však ani ja som sa neučila :lol: aj keby sa učím, neni šanca tie veci niektoré :)
Sniper Zverejnené 28. Apríl, 2007 Zverejnené 28. Apríl, 2007 Ale určite si si zo školy niečo pamätala. Ja si už ani nepamätám že som do nejakej chodil :lol:
phersu Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Nudím sa , nič sa mi nechce dnes je strašne sprostý deň :lol:
Nokia Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 phersu napodobne, uplne nahovno denmal by som tolko veci porobit a miesto toho sa nudim a nudim :lol:
cizy Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 teraz som zistil, ze na stvrtok mam mat referat z jednej 344 stranovej knihy a tu knihu nikde nemaju, som v peknej riti
nutrinka Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 nemám rada, keď som rozladená špeciálne kvôli jednej určitej osobe, to iba dotyčný tak dokáže :lol:
Ignatius Zverejnené 29. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2007 Bolí ma hlava a asi na mňa niečo lezie... Do kelu, nebyť tých fofrov, mal by som dostatok oddychu a nebol by som na nič takéhoto náchylný... :lol:
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2007 Zverejnené 29. Apríl, 2007 Keď tu niektorých čítam tak sa sám seba pýtam: "Načo vlastne na tú školu chcem ísť?" :lol:
Odporúčané príspevky