phersu Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Ja si v nose nerýpem všetci nie sme ako ty. :lol:
Darkman Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 omg, preco som si v TC prestavoval aby ctrl+a oznacilo aj podadresare? itcrowd, overthere, reddwarf... a ani neviem co este padlo za obet mojmu rutinnemu konaniu :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 frasa, vo vedlajsej miestnosti som si zabudol legendarnu schiltofku. edit: uz je dobre, uz ju mam
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 vcera som zistil ze som bol dlhsiu dobu klamany a nechcel si to pripustitsom ja ale ###### :lol:
phersu Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 Do**** už zasa sa mi pustila krv z nosa ja to ######em dokedy to bude.
Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 Phersu skús Ascorutin. 2 tabletky denne.
doll Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 vcera som zistil ze som bol dlhsiu dobu klamany a nechcel si to pripustit som ja ale ###### :lol:nie, nie si /to treba povedat o tom druhom/....videl si mozno to co si chcel..a ostatne si si nechcel pripustit :)
game Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 práve sme tu skonštatovali, že sme všetci ako mechom udretí .... skleslí, unavení, ospalí, mozog akosi funguje len napoly ... to chce byť jarná únava či čo :lol:
arwiel Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 myslím že viem po kom som zdedila paranoju... po matke.. čo už... som emocionálne nevyrovnaná, takže sa rozplačem pri nejmenšej maličkosti, ktorú si len trošičku pripustím k srdcu... ale veď plač je zdravý... a chýbajú mi ľudia... trocha spoločnosti...a trocha viac peňazí... :lol:
doll Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 sakra, zas som sa navalala ako taka prasnica :lol: a to som si rano pochvalovala ze na vahe ubuda, brusko pomalicky pevnejsie...sakraaaaa
Nokia Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 sakra, zas som sa navala ako taka prasnica :) ako hovori papeky, cica nezer :lol:
hisham Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 doll, detto :lol: :) Fuj, hisham.A musím sa učiť chémiu. A stále mi je tak divne, niekto a niečo mi chýba a všetko je akési prázdne.
Ajk Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 Videl som nehodu... velmi nepeknu... stala sa predomnou a kebyze idem mozno o dve minuty skor, tak som priamy ucastnik a pravdepodobne vam se uz nikdy nenapisem... Co je cyklisticky chodnik vedla je asi o 4m vyssie cesta... zrutilo sa odtial predomnou auto na ten chodnik a vletelo medzi kriky.... videl som dobuchanych ludi ako odtial vyliezali... iba som sa ich opytal ci su v poriadku a pockal som kym zavolali policiu... cely sa trasem... ked si to tak vezmem, cestu mi zachranil zapad slnka, ktory som fotil... a zdrzal ma
Sniper Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 A kedy uploadneš do Galérie ten západ Slnka čo ti zachránil život? :lol:
Ajk Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 pracujem na tom... :lol: len bolo ich viac, neviem ktory bol ten konkretny... logicky asi ten posledny
Ajk Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 TOTO je priblizne miesto nehody, ale mozno je to uplne inde... ide ale o to ze cely chodnik vedie asi 4 m pod cestou (na snimke vpravo hode)... z nej sa zrutilo auto dole a zahucalo do krikov.... a posledna snimka pred navratom domov bola TÁTO
milan Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 A kam pokračuješ z Devína? Ja to dotiahnem do centra, tam si dám koncentrát vitamínov B, zo siedmeho schodíka a šup naspäť. Rád zmením trasu. Poraď. Ale aby tam nepadali autá. Večer, až okolo 20.00, som šiel smerom na Zohor. U Starého bicykla bola otočka. Ani tam nepadali autá. Veľa šťastia a dlhý život!
Ajk Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 No z Devina je to naprd... lebo ten cyklochodnik ide od Vysokej pri Moravy a konci na Devine... Do BA sa da dostat uz len po velmi nebezpecnej ceste... na to si netrufam a po dnesku uz vobec... takze sa pohybujem medzi Devinom, Stupavou a smerom na Vysoku
milan Zverejnené 26. Apríl, 2007 Zverejnené 26. Apríl, 2007 Tak Ti ja popíšem naše trasy. 1. Devín-Riviera-hociktorý most do Petržky-plavebné komory (tuším sa to volá Čunovo) a areál vodných športov a späť. 2. Smerom na Zohor-Vysoká pri Morave-Záhorská Ves-kompa do Rakúska- Angern-Gänsendorf (alebo tak nejako sa to píše) a späť. Pred rokom sme boli na organizovanej Cyklotúre Cesta priateľstva. Z Gottwalďáku, pred Sjf SVŠT, do Rakúska, Maďarska-kúpele Lipót a späť. 150 km. A plánujeme ísť trasu 2, ale ešte 20 km ďalej do Viedne. Takže všetko po rovine a často vedľa aút.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 Predchvilou tadialto prefrcal cizy aj s babourybou, ale tak sa rozculoval a soptil, ze som ho radsej nezavolal, lebo este by aj na mna bolo zle :lol:
doll Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 prala som si taku latkovu kabelku....nechala ususit...a hla, pozrem na nu vecer, a tam flak hrdzavy :lol: a nejde to nijak dole :) (a fajna kabelocka, z Anglicka, fnuk) cim dam dole tu hrdzu?? :)
Odporúčané príspevky