Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

omg, preco som si v TC prestavoval aby ctrl+a oznacilo aj podadresare? itcrowd, overthere, reddwarf... a ani neviem co este padlo za obet mojmu rutinnemu konaniu :lol: :)

Zverejnené

frasa, vo vedlajsej miestnosti som si zabudol legendarnu schiltofku.

edit: uz je dobre, uz ju mam

Zverejnené

vcera som zistil ze som bol dlhsiu dobu klamany a nechcel si to pripustit

som ja ale ###### :lol:

Zverejnené

Do**** už zasa sa mi pustila krv z nosa ja to ######em dokedy to bude.

Zverejnené

vcera som zistil ze som bol dlhsiu dobu klamany a nechcel si to pripustit

som ja ale ###### :lol:

nie, nie si /to treba povedat o tom druhom/....videl si mozno to co si chcel..a ostatne si si nechcel pripustit

:)

Zverejnené

práve sme tu skonštatovali, že sme všetci ako mechom udretí .... skleslí, unavení, ospalí, mozog akosi funguje len napoly ...

to chce byť jarná únava či čo :lol:

Zverejnené

myslím že viem po kom som zdedila paranoju... po matke.. čo už...

som emocionálne nevyrovnaná, takže sa rozplačem pri nejmenšej maličkosti, ktorú si len trošičku pripustím k srdcu... ale veď plač je zdravý...

a chýbajú mi ľudia... trocha spoločnosti...

a trocha viac peňazí... :lol:

Zverejnené

sakra, zas som sa navalala ako taka prasnica :lol:

a to som si rano pochvalovala ze na vahe ubuda, brusko pomalicky pevnejsie...sakraaaaa

Zverejnené

sakra, zas som sa navala ako taka prasnica :)

ako hovori papeky, cica nezer :lol:

Zverejnené

doll, detto :lol: :) Fuj, hisham.

A musím sa učiť chémiu. A stále mi je tak divne, niekto a niečo mi chýba a všetko je akési prázdne.

Zverejnené

Videl som nehodu... velmi nepeknu... stala sa predomnou a kebyze idem mozno o dve minuty skor, tak som priamy ucastnik a pravdepodobne vam se uz nikdy nenapisem...

Co je cyklisticky chodnik vedla je asi o 4m vyssie cesta... zrutilo sa odtial predomnou auto na ten chodnik a vletelo medzi kriky.... videl som dobuchanych ludi ako odtial vyliezali... iba som sa ich opytal ci su v poriadku a pockal som kym zavolali policiu...

cely sa trasem...

ked si to tak vezmem, cestu mi zachranil zapad slnka, ktory som fotil... a zdrzal ma

Zverejnené

A kedy uploadneš do Galérie ten západ Slnka čo ti zachránil život? :lol:

Zverejnené

pracujem na tom... :lol: len bolo ich viac, neviem ktory bol ten konkretny... logicky asi ten posledny

Zverejnené

TOTO je priblizne miesto nehody, ale mozno je to uplne inde... ide ale o to ze cely chodnik vedie asi 4 m pod cestou (na snimke vpravo hode)... z nej sa zrutilo auto dole a zahucalo do krikov....

a posledna snimka pred navratom domov bola TÁTO

Zverejnené

A kam pokračuješ z Devína? Ja to dotiahnem do centra, tam si dám koncentrát vitamínov B, zo siedmeho schodíka a šup naspäť. Rád zmením trasu. Poraď. Ale aby tam nepadali autá. Večer, až okolo 20.00, som šiel smerom na Zohor. U Starého bicykla bola otočka. Ani tam nepadali autá. Veľa šťastia a dlhý život!

Zverejnené

No z Devina je to naprd... lebo ten cyklochodnik ide od Vysokej pri Moravy a konci na Devine... Do BA sa da dostat uz len po velmi nebezpecnej ceste... na to si netrufam a po dnesku uz vobec... takze sa pohybujem medzi Devinom, Stupavou a smerom na Vysoku

Zverejnené

Tak Ti ja popíšem naše trasy. 1. Devín-Riviera-hociktorý most do Petržky-plavebné komory (tuším sa to volá Čunovo) a areál vodných športov a späť. 2. Smerom na Zohor-Vysoká pri Morave-Záhorská Ves-kompa do Rakúska- Angern-Gänsendorf (alebo tak nejako sa to píše) a späť. Pred rokom sme boli na organizovanej Cyklotúre Cesta priateľstva. Z Gottwalďáku, pred Sjf SVŠT, do Rakúska, Maďarska-kúpele Lipót a späť. 150 km. A plánujeme ísť trasu 2, ale ešte 20 km ďalej do Viedne. Takže všetko po rovine a často vedľa aút.

Zverejnené

Predchvilou tadialto prefrcal cizy aj s babourybou, ale tak sa rozculoval a soptil, ze som ho radsej nezavolal, lebo este by aj na mna bolo zle :lol:

Zverejnené

prala som si taku latkovu kabelku....nechala ususit...a hla, pozrem na nu vecer, a tam flak hrdzavy :lol:

a nejde to nijak dole :) (a fajna kabelocka, z Anglicka, fnuk)

cim dam dole tu hrdzu?? :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov