choze Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 KUA kukol som vsetky dvacky co mam a zas som ten milion nevyhral !!! :lol:
arwiel Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 na čo si ja dávam záväzky, že sa už nestretnem s istou osobou?! :lol: no ale dotrtal sa mi monitor a že má byť aj tri týždne v oprave, tak som si musela zohnať nový, nie?!a teraz to hovado budem msieť ísť aj vrátiť...
milan Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 Po 10 rokoch som sa rozhodol pre novy bike. Zohnal som si ho modernou formou. Cez net. Ja blbec. Auto zastavilo pred domom, šofer vyložil krabicu, ja som mu zaplatil. Vo vnútri krásny nový bike. Bolo treba povoliť skrutku na riadidlách, aby sa dali nastaviť. Lenže už boli strhnuté hrany na hlave skrutky. Naložil som ho na auto a šup do servisu. Zložiť ho zo strechy auta. Nepomohli. Naložiť ho na auto. Ďalší servis. Zložiť-nepomohli-naložiť. Tretí servis. Zložiť... Technik skrutku šiel odvrtať. Zlomil vrták. Všimol si, že tam chýba aj podložka, že ložiská sú úplne suché, bez vazelíny, bez oleja. Našiel aj zalomené lanko, povolené predné koleso,... Zajtra ráno idem zháňať súčiastky. Len pár drobností. Ale že to bude lacnejšie ako vybavovať reklamáciu, dopraviť ho späť do netového obchodu. Ďakujem tomu, kto v OLPRANe TRENČÍN montuje bicykle.
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 milan neviem ci si si nevsimol ale znacka olpran je uzasna kvalita ked sa tie bicykle predavaju v tescu za 2000 korun :lol: preco ludia nekupuju osvedcene znacky pri urcitych vyrobkoch
Sniper Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 No cez net všeobecne je všetko riziko nakupovať.Ja som nedávno kupoval ventilátor a trvalo to 2 mesiace pokým mi prišiel, ale prišiel v pohode a keďže mi to až tak moc neponáhľalo tak mi to ani moc nevadilo že to tak dlho trvalo :lol:
nutrinka Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 mám taký dojem, že mi za chvíľu bude musieť niekto vysvetliť slovo "vyspať sa" :lol: tak do júla sa asi ani nezastavím a to mi ešte došla pozvánka na príjmačky, ježiši, to aby som dorazila načas, aby som šla na bus o piatej. že 7:30 začiatok, niekomu to tam drbká asi poriadne :) :) ;)
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 nut tak skus neponocovat a ist nacas spat :lol: a kam to ides do skoly na prijimacky? :)
Sniper Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 a to mi ešte došla pozvánka na príjmačkyno vidíš mne ešte ani to :lol: :) :)
nutrinka Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 nokia, kokos, načas spať? však by som nič nestíhala. ja som vyťažený človek, ja musím vstávať 5:30 a fičať až do noci :lol: /na trnavskú uni/ axel, však mne z blavy tiež ešte nedošlo nič, len mi samé kurzy ponúkajú :)
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 jaaaaj kazdy je vytazeny jak svina a nic nestiha, a den ma svina len 24 hodin :lol: a to aj do BA si si dala prihlasku? nac tak daleko? :)
nutrinka Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 ale čo ma po druhých, JA nemám byť vyťažená, ja si mám užívať mladosť :lol: to len aby som mohla na teba striehnuť :)
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 mala si 18, mladost skoncila sup ho do reality :lol: a mna aj tak nenajdes :)
milan Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 Nokia, Nokia! 6230i tu spí pri mne. A vedľa nej spí jej majiteľ. Syn. Olpran vyrába niektoré typy, lacnejšie, pre markety a iné typy pre svoje predajne. Dúfal som, že bike za 12000 bude solídny. Model 2006 stál teraz "len" 9000. Všetky súčiastky sú Shimano a pod. Ako aj u iných značiek. Len rám vyrobili svoj. A ten je OK. A ešte montáž je ich. Bohužiaľ. Zajtra uvidím, ako to dopadne. A teraz už idem začať snoriť o css. Html som si trošku vyskúšal a funguje to. Pre nás starších sú takéto fungujúce PC vecičky zázrakom. Nech si stihnem aj trochu pospať. Ráno treba ísť do práce. A potom do servisu...
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 milan tu nejde o to z coho to je postavene ale akoa prave tu celkovu kvalitu u olpranu nenajdestot vsjo
arwiel Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 včera som bola na pár hodín zbláznená... a dnes ma bolí viac než celý človek....
phersu Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 nudím sa :lol: a úplne som vyšťavený z víkendu
phersu Zverejnené 23. Apríl, 2007 Zverejnené 23. Apríl, 2007 Kurňa máme prvé dve hodiny voľné to je na nič. Nič si nemôžem začať.
nutrinka Zverejnené 23. Apríl, 2007 Zverejnené 23. Apríl, 2007 krista tam, net ma vytáča, otec ma vytáča a najviac ma vytáča, že furt musím niečo platiť do dvoch týždňov je zo mňa žebrák takýmto tempom :) :lol: /ale keď tie topánky sú také aaach :) /
doll Zverejnené 23. Apríl, 2007 Zverejnené 23. Apríl, 2007 slaka, kvoli zmene bydliska a aj vrateniu dani z anglicka musim vypisovat rozne formulare,tlacit a poslat...nie su schopni aby sa to dalo vybavit aj cez net? :lol: este ze za tyzden odchadza do UK kamoska,po nej to poslem...no ale tolko formalit....do banky, danoveho, a HM revenue...fuh
Nokia Zverejnené 23. Apríl, 2007 Zverejnené 23. Apríl, 2007 cizy som chcel napisat tam kde si pisal ze ta potesilo ze si si podal ticket ze "nekric hop kym sa nezdrbes" a uz si sa :lol:
doll Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 akoze co je moc to je moc /alebo malo? :lol: / telo nedostava to co potrebuje....a pak je to zle, odzrkadli sa to na mojej nalade a aj pocitoch lenze robit s tym nieco?.....a ublizit tomu druhemu? a este mi bude vyhodene na oci nieco zle?? :) preco chce niekto viac, preco niekto menej??
phersu Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Krista krista krista už tretí krát sa mi pustial z nosu krv. :lol: Kedy to už prestane.
choze Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 phersu- neryp si v nose a ano to prestane :lol:
Odporúčané príspevky