game Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 nenávidím tieto sviatkyhnusný hnusný hnusný deň :lol:
weirdo Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 je mi smutno :lol: vonku je tak pekne a ja nemôžem von... nemôžem na korčule ani na bicykel... chcem ísť za spolužiačkami... :) alebo sa s niekým stretnúť... trčím sama doma... :)arwiel, a to uz zase preco?
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 dnes ma pekne výtáča náš káblový operátor ráno nám najprv prihodil ČT24 namiesto ČT2 nahodil ČT4SPORT a potom to poobede znovu prehodil na ČT2 jak keby nemohol nechať všetko alebo namiesto tej ČT24 dať SPORT
cizy Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 mal by so msa ucit, ale ja nejsom schopny prinutit sa to ani precitat... snad bude opravny
arwiel Zverejnené 13. Apríl, 2007 Zverejnené 13. Apríl, 2007 arwiel, a to uz zase preco? vtedy som mala zdravotné problémy a pobyt vonku mi bol zakázaný... ale dnes von idem... :) nedarí sa mi jedna kresba... robím na nej už pekne dlho a stále to nie je ono... začínam pochybovať o tom, že sa mi to vôbec niekedy podarí :lol:
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 zobrali ma na výšku... vôbec ma to neteší... nechcem tam ísť... Blava ma láka, ale nie hento... dofrasa!
choze Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 arwiel s usmevem jde vsechno líp !!! :lol:
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 no hej, ale toto ja nechcem ísť študovať, to som si dala len tak, aby som mala aj niečo odveci...a na to, na čo FAKT chcem ísť, sa dostanem veľmi ťažko...a najprv musím zmaturovať...
choze Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 vsetko vidis cierne ,vies kolko deti na svete ani nemoze chodit do skoly a ty si este aj vyberas. tes sa ze si sikovna a mozes ist na vysku niektore decka ani zakladnu neskoncia. ked budes velka tak ta budeme volat pani inzinierka alebo pani doktorka. :lol:
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 ha-ha-ha! to si vtipný... ak aj nastúpim, po prvom semestri letím... ja a matika :lol:
choze Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 ked ti nejde matika skus fizyku alebo chemiu. :lol: alebo mozes byt aj nieco ine napr. sudruzka ucitelka slovenciny a obcianskej nauky.
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 na to je trochu pozdě... hauk... končím na túto tému
Ajk Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Som chory, pripadam si ako tri dni po smrti, ako uplna troska, socka a stelesneny hlien :) :) ;) :lol: ;) ;) ;) ;) a to vsetko pre to, lebo som sa hral s klimatizaciou v aute...
phersu Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Kurňa taký ######ák sa mi tlači, že keď ho budem vytláčať tak rozbijem zrkadlo, alebo minimálne ako v Klube sráčov. Ešte šťastie že to mám raz za pol roka.
hisham Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 Od včera večera mi je zle ako zbitému psovi. Ráno o piatej som vydávila všetko včerajšie jedlo. No bue. Dúfam, že to nebolo tým ananásom. To mi nemôže urobiť. Veď ja ho mám tak rada!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 je to mozne, ze na tomto fore sa za cele doobedie a takmer cele poobedie napisu dohromady styri prispevky? je
nutrinka Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 alebo sa učia... podaktorí tu maturujú, miláčkovia /a áno, l.e.g., pracujú na preklade/
game Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 toto je prudko intelektuálne fórum, nezabudni, LEG :lol: tu sa každý učí, študuje, číta, prekladá, kreslí, fotí, venuje sa matike, jazykom, jazykovým školám, programovaniu, pc, alebo práve v spánku vstrebáva všetko naučené ... vieš ?! :)
Nokia Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 zaujimave ze ja pracujem, pisem bakalarku, pisem s kamaratmi a stiham aj sem pisat :lol:
game Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 no ... vieš ... hm .... géniovia boli a sú vždy mierne pošahaní :lol: /ale aby som zostala pri téme: občas je to na zlosť, že takmer každý len číta, čo sa tu udialo ... zvyčajne sa to potom vyrovná a píšu sa rekordné príspevky ... takže je to možné, že sa napísalo málo príspevkov, ale cez pracovné a školské hodiny sa zvyčajne napíše málo. /
hisham Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 Bože ja tak neznášam matiku :lol: Bože ja tak neznášam matiku :) Bože ja tak neznášam matiku :) Bože ja tak neznášam matiku ;)
Nokia Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 sak matika je jedna z mala pekne logickych veci na skole :lol:
choze Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 ked sa bavime o matematike . dnes na 7,00 som bol objednany na geometriu pridem a majster v servise neda sa ze az v pondelok. v pondelok sa neda mne takze bud dnes o troch alebo nist. kua tak mam volno dom som uz upratal a cil sa tu zatoto.
Odporúčané príspevky