Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nenávidím tieto sviatky

hnusný hnusný hnusný deň :lol:

Zverejnené

je mi smutno :lol: vonku je tak pekne a ja nemôžem von... nemôžem na korčule ani na bicykel...

chcem ísť za spolužiačkami... :) alebo sa s niekým stretnúť...

trčím sama doma... :)

arwiel, a to uz zase preco?
Zverejnené

dnes ma pekne výtáča náš káblový operátor

ráno nám najprv prihodil ČT24 namiesto ČT2 nahodil ČT4SPORT

a potom to poobede znovu prehodil na ČT2

jak keby nemohol nechať všetko alebo namiesto tej ČT24 dať SPORT

Zverejnené

mal by so msa ucit, ale ja nejsom schopny prinutit sa to ani precitat...

snad bude opravny

Zverejnené

arwiel, a to uz zase preco?

vtedy som mala zdravotné problémy a pobyt vonku mi bol zakázaný...

ale dnes von idem... :)

nedarí sa mi jedna kresba... robím na nej už pekne dlho a stále to nie je ono... začínam pochybovať o tom, že sa mi to vôbec niekedy podarí :lol:

Zverejnené

zobrali ma na výšku... vôbec ma to neteší... nechcem tam ísť... Blava ma láka, ale nie hento... dofrasa!

Zverejnené

no hej, ale toto ja nechcem ísť študovať, to som si dala len tak, aby som mala aj niečo odveci...

a na to, na čo FAKT chcem ísť, sa dostanem veľmi ťažko...

a najprv musím zmaturovať...

Zverejnené

vsetko vidis cierne ,vies kolko deti na svete ani nemoze chodit do skoly a ty si este aj vyberas. tes sa ze si sikovna a mozes ist na vysku niektore decka ani zakladnu neskoncia. ked budes velka tak ta budeme volat pani inzinierka alebo pani doktorka. :lol:

Zverejnené

ha-ha-ha! to si vtipný... ak aj nastúpim, po prvom semestri letím... ja a matika :lol:

Zverejnené

ked ti nejde matika skus fizyku alebo chemiu. :lol:

alebo mozes byt aj nieco ine napr. sudruzka ucitelka slovenciny a obcianskej nauky.

Zverejnené

na to je trochu pozdě... hauk... končím na túto tému

Zverejnené

Som chory, pripadam si ako tri dni po smrti, ako uplna troska, socka a stelesneny hlien :) :) ;) :lol: ;) ;) ;) ;)

a to vsetko pre to, lebo som sa hral s klimatizaciou v aute...

Zverejnené

Kurňa taký ######ák sa mi tlači, že keď ho budem vytláčať tak rozbijem zrkadlo, alebo minimálne ako v Klube sráčov. Ešte šťastie že to mám raz za pol roka.

Zverejnené

Od včera večera mi je zle ako zbitému psovi. Ráno o piatej som vydávila všetko včerajšie jedlo. No bue.

Dúfam, že to nebolo tým ananásom. To mi nemôže urobiť. Veď ja ho mám tak rada!

Zverejnené

je to mozne, ze na tomto fore sa za cele doobedie a takmer cele poobedie napisu dohromady styri prispevky? je

Zverejnené

alebo sa učia... podaktorí tu maturujú, miláčkovia /a áno, l.e.g., pracujú na preklade/

Zverejnené

toto je prudko intelektuálne fórum, nezabudni, LEG :lol:

tu sa každý učí, študuje, číta, prekladá, kreslí, fotí, venuje sa matike, jazykom, jazykovým školám, programovaniu, pc, alebo práve v spánku vstrebáva všetko naučené ... vieš ?! :)

Zverejnené

zaujimave ze ja pracujem, pisem bakalarku, pisem s kamaratmi a stiham aj sem pisat :lol:

Zverejnené

no ... vieš ... hm .... géniovia boli a sú vždy mierne pošahaní :lol:

/ale aby som zostala pri téme: občas je to na zlosť, že takmer každý len číta, čo sa tu udialo ... zvyčajne sa to potom vyrovná a píšu sa rekordné príspevky ... takže je to možné, že sa napísalo málo príspevkov, ale cez pracovné a školské hodiny sa zvyčajne napíše málo. /

Zverejnené

Bože ja tak neznášam matiku :lol: Bože ja tak neznášam matiku :) Bože ja tak neznášam matiku :) Bože ja tak neznášam matiku ;)

Zverejnené

sak matika je jedna z mala pekne logickych veci na skole :lol:

Zverejnené

ked sa bavime o matematike . dnes na 7,00 som bol objednany na geometriu pridem a majster v servise neda sa ze az v pondelok. v pondelok sa neda mne takze bud dnes o troch alebo nist. kua tak mam volno dom som uz upratal a cil sa tu zatoto.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov