doll Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 zistila som ze denne studium pre obor ktory som chcela ist studovat nedostal akreditaciu... :lol: a clovek kvoli tomu beha kade tade, po trencianskom kraji a Morave...sakra a vsetko je to na ho.no :) a navyse dnes som sla na kontrolu vysledkov k doktorke, a chcela som sa jej jednu dolezitu vec opytatlenze bola mimo, zastupoval ju nejaky tutulo...a jeho sa isto pytat nebudem na taku vec...vie houby o mojom zdravotnom stave, nevedel by mi odporucitsakra...a teraz to vybavim kedy?? :) nie je najlahsie dostat sa k tej doktorke len tak na kontrolu...
arwiel Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 neverím!neverím chlapomneverím v šťastieneverím v nádejneverím v láskuneverím vo večnosť čohokoľvekneverím v sebaneverím, že vôbec niečo je pekné všetko je pominuteľné, všetko je faloš! je možné, že zajtra budem hovoriť inak, ale dnes... DNES v nič NEVERÍM!!!!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 typicke. piatok vecer - forum ziva prazdnotou. vsetci stredoskolaci a pracujuci s tyzdennym stereotypom sa ozieraju niekde v meste.
havarka Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 L.E.G., dneska to nebol stereotyp, išli zapiť maturitu. :-P
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 havarka, L.E.G. Náhodou ja som v piatok nezapíjal maturu. Ja už v pondelok po slovenčine :lol:
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Krista tam už zasa nemôžem zaspať dpc :lol: :) dve hodiny civím do steny a ništ.
doll Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 pomalicky prichadzam na to, co mi zacina vadit..... a neviem ci na to budem mat tolku davku tolerancie :lol:
game Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 frustrovaná, znechutená, ubolená, vyčarpaná fyzicky aj psychicky od lekárov ... od rána do poobedia a riešenie je v nedohľadne a nejdem tam až po sviatkoch a mám ich plné zuby :lol: :)
arwiel Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 niet nad to, keď ma podporuje vlastná rodina... jedenásťročný brat mi hovorí o rakovine matka mi hovorí o syfilise ostatní o operácií no dík! :lol:
arwiel Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 kurňa! to mám osemnásť a nemôžem ísť o pol šiestej von?! do blbej ôsmej? hish mala pravdu... prij**ané matky! :lol:
takamte Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 sakra padne 01:30 a poloprázdny klub jo už som zase doma dnešná mládež nič nevidrži dá si par poharikov a ide domov no ja mam v sebe absint, vodku a ako brzda red bull no a som v poho takže doma počúvam techno. čo ma ešte naštvalo je že zahrajú HIP-HOP a sú všetci na parkete nie je sa ani kde pohnúť Dj pusti techno hausik a je prázdny parket len ja na stolčeku tancujem a okolo zopár ľudí. sakra prečo idem v sobotu do roboty keby to tak nebolo som už v hlavnom meste v nejakom klube. ako to ja tu nenávidieť. dúfam že to zajtra lepšie dopadne no vlastne dneska večer
game Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 krucinál, krucinál krucinál akurát som sa poriadne povadila s mamou a tresla som jej slúchadlom do r.... :) :lol: :)
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 kurňa! to mám osemnásť a nemôžem ísť o pol šiestej von?! do blbej ôsmej? hish mala pravdu... prij**ané matky! :)To je nič, ja mám 29 a keď prídem domov tak počujem len "A kdeeee si bol zaseeeee?" :lol:
choze Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 co sa stazujete ? cil sa vas to pytaju mamy ale po svatbe sa budu pytat muzi alebo zeny. takze nestazujte sa a zvykajte si :) ale zas niekedy zena povie mohol by si niekde zmiznut . zober si veci a chod na ryby nech si oddychnem. ako sa to dobre pocuva. ale pravda je taka ze by som isiel aj keby ma neposielala. :lol:
Sniper Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 Do *** ako som sa teraz vytočil! A to len preto že brácho nekonzultuje dôležité veci so mnou! Boha aký som vytočený!
choze Zverejnené 6. Apríl, 2007 Zverejnené 6. Apríl, 2007 DO *ITI mosim ist spat a cil neviem ze ci preto ze som dnes neposluchal alebo naopak posluchal. uvidime co povie zena :lol:
takamte Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 Sakra zase v robote a ja sa cítim ako keby som preflámoval celú noc :) :lol: :) ;) ;) ;) ;) čo je pravda ale cítiť by som sa tak nemusel je chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem spinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať. Včera vlastne dnes sme dostali pokutu že vraj za vandalizmus no jo posunuli sme o meter značku bola na ceste a dali sme ju na bok no a mestský hneď za nami 500sk poprosím tak sme si zapísali ich služobne čísla a sťažovali sa no a ešte prečo mám v mobile nové číslo a ako meno napísané EVBA čo to je? kto to je? a hlavne prečo to tak je?
Sniper Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 Keby som vedel že nejaké hovado začne vŕtať o deviatej ráno, nešiel by som o štvrtej spať :lol:
cizy Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 a je to tu: prva pokutka za volantom skoro som prisiel na rok o vodicak + 7000 nastastie sme sa dohodli na dvoch tisicoch
arwiel Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 je mi smutno :lol: vonku je tak pekne a ja nemôžem von... nemôžem na korčule ani na bicykel... chcem ísť za spolužiačkami... :) alebo sa s niekým stretnúť... trčím sama doma... :)
choze Zverejnené 7. Apríl, 2007 Zverejnené 7. Apríl, 2007 no a je to tu sajze. veci na ryby zabalene prichystany na odchod a zena povie ze chce ist so mnou vecer do kina. no a cil bud mudry !!! ja bych do toho kop !komu mam spravit dobre mne alebo zene ? najlepsie by bolo teraz mne a vecer zene ale to asi nebude suhlasit takze koncim a idem vyjednavat. :lol:
doll Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 :) CIZY, to za aky priestupok?? jeeemine no a i ked vcera bol krasny dnik, stalo sa mi nieco, co mi muselo pokazit vecer u kamosa sa otvorilo vinko, cervene, polosladke, to je moje :) , samozrejme doll do nalady, lezala na posteli, naklonila sa, a zkotulala sa z nej na zem, a priamo na kovovu skatulku, priamo lopatkou na roh tej skatule..a nasledne som ostala na zemi lezat ako mrtvola :lol: teraz nemozem pohnut lavou rukou dozadu, nic stlacit...a o spani v noci ani nevraviac, nemohla som lezat na chrbte ani na tom boku ;) au
nutrinka Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 práve mi spolužiak buliká hlavu, že s kamarátmi na zajtra objednal hasičské auto :lol: ale to hovado je toho schopné :)
Odporúčané príspevky