Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zistila som ze denne studium pre obor ktory som chcela ist studovat nedostal akreditaciu... :lol: a clovek kvoli tomu beha kade tade, po trencianskom kraji a Morave...sakra a vsetko je to na ho.no :)

a navyse dnes som sla na kontrolu vysledkov k doktorke, a chcela som sa jej jednu dolezitu vec opytat

lenze bola mimo, zastupoval ju nejaky tutulo...a jeho sa isto pytat nebudem na taku vec...vie houby o mojom zdravotnom stave, nevedel by mi odporucit

sakra...a teraz to vybavim kedy?? :) nie je najlahsie dostat sa k tej doktorke len tak na kontrolu...

Zverejnené

neverím!

neverím chlapom

neverím v šťastie

neverím v nádej

neverím v lásku

neverím vo večnosť čohokoľvek

neverím v seba

neverím, že vôbec niečo je pekné

všetko je pominuteľné, všetko je faloš!

je možné, že zajtra budem hovoriť inak, ale dnes... DNES v nič NEVERÍM!!!!

Zverejnené

typicke. piatok vecer - forum ziva prazdnotou. vsetci stredoskolaci a pracujuci s tyzdennym stereotypom sa ozieraju niekde v meste.

Zverejnené

L.E.G., dneska to nebol stereotyp, išli zapiť maturitu. :-P

Zverejnené

havarka, L.E.G.

Náhodou ja som v piatok nezapíjal maturu. Ja už v pondelok po slovenčine :lol:

Zverejnené

Krista tam už zasa nemôžem zaspať dpc :lol: :) dve hodiny civím do steny a ništ.

Zverejnené

pomalicky prichadzam na to, co mi zacina vadit..... a neviem ci na to budem mat tolku davku tolerancie :lol:

Zverejnené

frustrovaná, znechutená, ubolená, vyčarpaná fyzicky aj psychicky od lekárov ... od rána do poobedia a riešenie je v nedohľadne a nejdem tam až po sviatkoch a mám ich plné zuby :lol: :)

Zverejnené

niet nad to, keď ma podporuje vlastná rodina...

jedenásťročný brat mi hovorí o rakovine

matka mi hovorí o syfilise

ostatní o operácií

no dík! :lol:

Zverejnené

kurňa! to mám osemnásť a nemôžem ísť o pol šiestej von?! do blbej ôsmej?

hish mala pravdu... prij**ané matky! :lol:

Zverejnené

sakra padne 01:30 a poloprázdny klub jo už som zase doma dnešná mládež nič nevidrži dá si par poharikov a ide domov no ja mam v sebe absint, vodku a ako brzda red bull no a som v poho takže doma počúvam techno. čo ma ešte naštvalo je že zahrajú HIP-HOP a sú všetci na parkete nie je sa ani kde pohnúť Dj pusti techno hausik a je prázdny parket len ja na stolčeku tancujem a okolo zopár ľudí. sakra prečo idem v sobotu do roboty keby to tak nebolo som už v hlavnom meste v nejakom klube. ako to ja tu nenávidieť. dúfam že to zajtra lepšie dopadne no vlastne dneska večer

Zverejnené

krucinál, krucinál krucinál akurát som sa poriadne povadila s mamou a tresla som jej slúchadlom do r.... :) :lol: :)

Zverejnené

kurňa! to mám osemnásť a nemôžem ísť o pol šiestej von?! do blbej ôsmej?

hish mala pravdu... prij**ané matky! :)

To je nič, ja mám 29 a keď prídem domov tak počujem len "A kdeeee si bol zaseeeee?" :lol:
Zverejnené

co sa stazujete ? cil sa vas to pytaju mamy ale po svatbe sa budu pytat muzi alebo zeny. takze nestazujte sa a zvykajte si :)

ale zas niekedy zena povie mohol by si niekde zmiznut . zober si veci a chod na ryby nech si oddychnem. ako sa to dobre pocuva. ale pravda je taka ze by som isiel aj keby ma neposielala. :lol:

Zverejnené

Do *** ako som sa teraz vytočil! A to len preto že brácho nekonzultuje dôležité veci so mnou! Boha aký som vytočený!

Zverejnené

DO *ITI mosim ist spat a cil neviem ze ci preto ze som dnes neposluchal alebo naopak posluchal. uvidime co povie zena :lol:

Zverejnené

Sakra zase v robote a ja sa cítim ako keby som preflámoval celú noc :) :lol: :) ;) ;) ;) ;) čo je pravda ale cítiť by som sa tak nemusel je chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem spinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať. Včera vlastne dnes sme dostali pokutu že vraj za vandalizmus no jo posunuli sme o meter značku bola na ceste a dali sme ju na bok no a mestský hneď za nami 500sk poprosím tak sme si zapísali ich služobne čísla a sťažovali sa no a ešte prečo mám v mobile nové číslo a ako meno napísané EVBA čo to je? kto to je? a hlavne prečo to tak je?

Zverejnené

Keby som vedel že nejaké hovado začne vŕtať o deviatej ráno, nešiel by som o štvrtej spať :lol:

Zverejnené

a je to tu:

prva pokutka za volantom

skoro som prisiel na rok o vodicak + 7000

nastastie sme sa dohodli na dvoch tisicoch

Zverejnené

je mi smutno :lol: vonku je tak pekne a ja nemôžem von... nemôžem na korčule ani na bicykel...

chcem ísť za spolužiačkami... :) alebo sa s niekým stretnúť...

trčím sama doma... :)

Zverejnené

no a je to tu sajze. veci na ryby zabalene prichystany na odchod a zena povie ze chce ist so mnou vecer do kina. no a cil bud mudry !!! ja bych do toho kop !komu mam spravit dobre mne alebo zene ? najlepsie by bolo teraz mne a vecer zene ale to asi nebude suhlasit takze koncim a idem vyjednavat. :lol:

Zverejnené

:) CIZY, to za aky priestupok?? jeeemine

no a i ked vcera bol krasny dnik, stalo sa mi nieco, co mi muselo pokazit vecer

u kamosa sa otvorilo vinko, cervene, polosladke, to je moje :) , samozrejme doll do nalady, lezala na posteli, naklonila sa, a zkotulala sa z nej na zem, a priamo na kovovu skatulku, priamo lopatkou na roh tej skatule..a nasledne som ostala na zemi lezat ako mrtvola :lol:

teraz nemozem pohnut lavou rukou dozadu, nic stlacit...a o spani v noci ani nevraviac, nemohla som lezat na chrbte ani na tom boku ;) au

Zverejnené

práve mi spolužiak buliká hlavu, že s kamarátmi na zajtra objednal hasičské auto :lol:

ale to hovado je toho schopné :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov