Sniper Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Po včerajšku sa cítim ako po poprave :lol:
arwiel Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 neznášam svoju sebeckosť... ale keď sa mi zmieša so žiarlivosťou a smútkom... možno sa nič meniť nemá a všetko má ostať také, aké je... no nepáči sa mi to takto... nie, nie... splniť si sen, vážne chcem, ale čo potom? hmmm? :lol: :) :)
Obrien Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Ja to už fakt prestavam zvladat, už som v koncoch.Pred 2 tyzdnami mala mama vysoky tlak 220/120 prisla pohotovost, ale nevedeli jej ubit tlak, tak sla do nemocnice, vratila sa po par dnoch a ma tam ist este o 2 tyzdne, minuly tyzden mi jeden ukradol mobil a rozbil nos a dnes, teda prave teraz sla mama do nemocnice, lebo jej strasne opuchli nohy, možno to bude nieco s cievami......ja som len zvedavy co bude o piatok....Toto je už fakt na slučku :lol:
hisham Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 Myslela som si, že stúpiť na hrable a drbnúť sa nimi do hlavy je situácia hodná debilov. No - ja som stúpila na motyku :lol: Au :)
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2007 Zverejnené 18. Marec, 2007 hisham ty si živý príklad porekadla "čo keď motyka vystrelí" :lol:
doll Zverejnené 18. Marec, 2007 Zverejnené 18. Marec, 2007 sakra, uz dva dni mam naladu uplne pod psa...nervozna som, vytaca ma kazda malickost, som podrazdena... :lol:
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2007 Zverejnené 18. Marec, 2007 O internete a provideroch sa bavte tu :lol: Príspevky presunté.
Andulqa Zverejnené 19. Marec, 2007 Zverejnené 19. Marec, 2007 dnes idem prvykrat ucit :) :lol: bojiiiim :) ;)
game Zverejnené 19. Marec, 2007 Zverejnené 19. Marec, 2007 Andulqa, poreferuj, ako to dopadlo ;) mne je už zasa nehorázne nedobre, lekár, nové lieky, antibiotiká proti zápalu ako pre koňa a bolím... už nechcem, už nechcem :) ;) :) ;) ;) :lol:
nutrinka Zverejnené 20. Marec, 2007 Zverejnené 20. Marec, 2007 strepala som sa zo schodov v autobuse...pekne od vrchu až dole na zem som sa dobre skĺzla a poudieralakeby to tak nebolelo, tak sa aj zasmejem :lol:
phersu Zverejnené 20. Marec, 2007 Zverejnené 20. Marec, 2007 strepala som sa zo schodov v autobuse...pekne od vrchu až dole na zem som sa dobre skĺzla a poudierala keby to tak nebolelo, tak sa aj zasmejem :) :) to máš z toho že toľko piješ. Upravovali nám rozvrh najskôr nám to vyšlo, že budeme mať 3 hodiny denne. Lenže profáci si spočítali hodiny a nevychádzalo tak máme každý deň 7. Fest perfekt a že menej hodín. :lol:
hisham Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 Do pixle!!! Veď som tú knihu mala doma!! Bohača teraz ako to stihnem zajtra všetko sa naučiť :lol: Sakra, tuším musím po sebe naozaj všetko kontolovať a ubezpečovať sa, že som na niečo nezabudla. Aj keď si tým budem úplne istá. Fak :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 rozmyslam, ze by som sa pomaly odobral do postele .. :lol: lenze zas co tam .. dnes je stvrtok
Sniper Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 Poobede a podvečer mi bolo nejako dosť divne, dokonca mi trochu stúpla teplota (37,2°C), ale už sa zdám byť v norme. Tuším som už príliš unavený.
chorche Zverejnené 22. Marec, 2007 Zverejnené 22. Marec, 2007 O, f***ing day! Myslim, ze stacilo. Nebusdem sa rozplyvat, dajte si skladbu od Zony A Chleba (Vsetko je na...) a pochopite vsetko....
takamte Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 Ach jaj po troch hodinách spánku (trochu som to prehnal s :lol: :) ;) ;) ;) ;) ) zase v robote už aby bolo 13:00 a išiel dom a pekne spinkať ;) :) ;) ;) .
doll Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 mam prievan v uchu,aaau :lol: cela polka od ucha az po polku krka opuchnuta a boli uz len ked hlavou otocim...takze som ani nejedla a snazim sa neotvarat usta :) aka strasna bolest
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 zapal eustachovej trubice
Odporúčané príspevky