Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Au, bolí ma hrdlo ako už dávno nie, to zas bude. Ježiši to zas BUDE :lol: Aj teplotu mám faka.

Zverejnené

nepáči sa mi toto, ale vôbec nie...moje telo mi dáva zvláštne signály a nepáči sa mi to..budem sa musieť uchýliť k drastickým opatreniam, keď ma prestane noha hovadsky bolieť. v prvom rade si asi kúpim nejakú poriadnu tubu vitamínov :lol:

Zverejnené

ukradli mi ECV. A fizli chcu splnomocnenie :lol: ja sa vratim az v juni.

Zverejnené

stratila som svoje dva najvzdarenejsie a najoblubenejsie obrazky co som malovala pred niekolkzmi rokmi :) myslela som ze su v jednom obale ale nie su tam a ja ich nemozem nikde najst ;)

vsetko som prehladala, vsetko som vyhadzala ;) ;) ;) :lol: :) ;) ;) ;)

Zverejnené

Fakt skvely den, otvorim web a tam same pikacoviny, foter sa do mna pekne naviezol cez mail, na jednej stranke same zle spravy....

Zverejnené

vyšťavená frustrovaná unavená totálne ...

pred chvíľou som prišla od desiatej doobeda od lekárov a je to celé na figu a všetkého mám plné zuby :) :lol:

Zverejnené

tak krásne, tak krásne, tak krásne.... :) a biola, fyzika, litika, psychoška... :) :lol: ;) ;)

Zverejnené

Kua, tak dobre to vyzeralo a tak sa to zvrhlo v jednom bode, som zvedavy, ako to dnes vecer nakoniec naozaj bude vyzerat a kto co vlastne dodrzi.

Zverejnené

kristepane!!! ja som uplny debiiiiiiiiil ... mohol som mat vcera trojku, sex s 2 zenami, sen vsetkych muzov ... kriste preco??? preco som blbec? preco mam vkuse gentlemanske sklony??? mal som sa vykaslat na vsetko, na kamosku s ktorou som tam bol a zneuzit tie dve ... aaaaaaaaaaaaaaaaaach ;) ;) ;) ;) ;) :lol: :) ;) :) ;)

Zverejnené

su tu dve moznosti: bud si debil alebo gentleman... a podla mna to bude skor ta druha moznost, tak si z toho nerob tazku hlavu.. ;]

Zverejnené

som gentleman a debil zaroven ... ako mi kamarat povedal, u Boha som obstal, u kamosa som si to posral ...

Zverejnené

pocitujem neodbytnu tuzbu vyjadrovat sa po latinsky :lol:

Zverejnené

krucinál, dokelu, uprostred prevodu cez internetbanking mi naskočí, že na stránke prebieha údržba ... tak by som nadávala, že až, kruci, prečo údržbu nerobia v noci ?!

nemám si teraz ani ako overiť, či to prešlo, hovadá blbé, akoby to boli krumple a nie peniaze :lol:

Zverejnené

Dnešok bol dosť nanič deň, viac sa mi nedarilo ako darilo... Pár svetlých momentov síce bolo, ale niektoré z nich niesli aj trpkú príchuť...

Zverejnené

dopekla! o čom je kvantová fyzika?! o chvíľu z nej mám písomku a ani za čo neviem o čo tam ide! :) :lol: :)

Zverejnené

Mám pokazený foťák, no práve teraz mi to bolo treba! :)

A v tlačiarni nieto farby, zajtra som mŕtvy človek :lol:

Zverejnené

teraz som zistil ze Madari nepotrebuju viza do Kanady. bodaj ich slak trafil!!!

Zverejnené

nie, smutna som ja, teda uz nie az tak

oni su skor, tazko to vobec nazvat nejakym slovom...proste su strasni obcas

Zverejnené

rano som stratila 512MB pamät kartu do fotaku

potom mi moj mily oznamil ze by rad siel pracovat do talianska..

a ako ceresnicka na koniec celeho dna....PRASKOL!!!!!!! :lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené
dollphi musím uznať, že to bol blbý, fakt blbý deň :lol: :)
Zverejnené

píšem maturitu v náhradnom termíne!!!! :lol: :)

Zverejnené

ja už nechcem bolieť, nechcem, nevládzem dosť :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov