Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

boha aspon v tom radiu by mi tu pesnicku uz mohli zahrat ked som im tak pekne napísal a oni nič, uz hodinu nič...tss

Zverejnené

občas je celý život na h...o ... kompletne tak ako je nestojí zanič

najradšej by som použila toho cizyho smajlíka ... dočerta

Zverejnené

:) :lol: au au au, okosil som cecinu pod pazuchami a svrbi to ako diabol :)

Zverejnené

nie, kamoska poradila telove mlieko ... vraj keby si dam vodu po holeni, tak ma drbne od stipania.

Zverejnené

:) :lol: au au au, okosil som cecinu pod pazuchami a svrbi to ako diabol ;)

ohol si gule a až potom zistíš čo je to ten diabol :)

Zverejnené

weirdo, keby si si to holil v smere rastu tak by ta to nemalo stipat, aspon mna to nikde nikdy nestipe

Zverejnené

ohol si gule a až potom zistíš čo je to ten diabol :)

to ty si takto zistil ?! :lol: :)

Zverejnené

nie, kamoska poradila telove mlieko ... vraj keby si dam vodu po holeni, tak ma drbne od stipania.

mňa raz drblo aj od telového mlieka, to ti neporadila bohviečo.sa mi potom ešte krv pustila, to ešte len bola fasa

Zverejnené

poslusne hlasim, ze krv netiekla a je to omnoho viac zvladnutelne ako par hodin dozadu :lol:

Zverejnené

kurňa, nemam kredit :)

a na českom čísle ani nehovorím, tam som v mínuse :lol:

ehm...chcelo by to sponzorov :)

Zverejnené

dollphinka,

tak tentokrát sa ten tvoj podpis k tomu chmúrnemu povzdychu vážne hodí .... :lol:

:)

Zverejnené

GAME

ako tak rozmyslam, asi by sa mi tam hodil tvoj podpis...s tym,ze o tom smutku by bolo ako prve :lol:

to ja mam len take zachvaty stastia....ale zaklad toho vsetkeho tvori stale smutok....

i ked nepopieram, ze posledne dni, to stastie nie je len na zachvatovej urovni....

Zverejnené

dollphinka,

hm.... ten môj tam tiež nie je len tak ... tie "záchvaty šťastia" sa raz ustália, bude ešte svietiť slnko :lol:

Zverejnené

kruci, po výdatnom plači, ktorý je teraz už len v podobe fňukania, ... prehltam všetok sajrajt ktorý si kvápem do oči....to je pachuť :lol:

:) ;) :)

Zverejnené

auvix.. kusol som sa 3x na to same miesto! krucispagat!! :lol:

Zverejnené

Pred chvíľkou ma naštvala hláška, že freespace.sk má príliš dlhú odozvu, chyba pri načítaní stránky. :lol:

Zverejnené

L.E.G co si robil kostofku sameho seba? :lol: kam si sa kusol?

Zverejnené

dollphinka;

v puse som si pri jedle zahryzol do lica zvnutra .. :lol:

Zverejnené

Znovu prší, som ako udretý mechom, ťahá ma to spať, nedokážem nič vytvoriť. :lol:

Zverejnené

dnes som kazila všetko, čo sa kaziť dalo, robila hlúposti a potkýnala o vlastné nohy ... :)

dokonalý deň blbec ... už dosť , prosím.... :lol: :)

Zverejnené

Som trochu prechladnutý... normálne by mi to nevadilo, ale štípe ma nos a slzia z toho oči a nemôžem sa toho zbaviť :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov