Ajk Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Ma nastval casopis National Geographic... komercny platok nicoho... Nieco o umelom srdci, potom o nejakych cervoch, potom vela stran o rastlinach a o nejakych vtakoch. Proste vsetko co suvisi s geografiou minimalne... :lol: jediny clanok co je k veci je to kde su aki osameli ludia ktoreho pohlavia... a to som za to vyhodil 150sk
phersu Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Radšej si kupuj GEO ten je lepší a ešte k tomu lacnejší.
sumeru Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 kua, vydrbany sprosty kreten vo funkcii vratnika, najsamdolezitejsi paprdoch v celom vesmire... idiot v..ebany!!!!!!!!!!!! A navyse zas dalsi hotentot, ktory sa vyhrazal policiou... lebo Ginga nanho - teda na tu jeho kravu - zavrcala... na co som povedala, ze neznasa ozranov, tak zacal pyskovat, ze on teda zadny ozran neni... a ked som platila, tak ta megera, co s nim prisla-ze dva corgone, ha! moj pes ma nuf na lidi... a si ten ne-ozran ocapoval hubu na moje decka, tak ma nasral, ze ma predavacka musela drzat, kokos, este ze je koniec dna, lebo jedno podobne stretnutie blizkeho druhu a sedim.
phersu Zverejnené 2. Marec, 2007 Zverejnené 2. Marec, 2007 Dnes som sa dozvedel 6 dátumov, ktoré rozhodnú či budem mať ešte povolenie na život. Keď to nevíde tak mi ho mama zoberie bez pýtania.
arwiel Zverejnené 2. Marec, 2007 Zverejnené 2. Marec, 2007 Ku*va! tak ja nemôžem do BA na stretko, lebo nemám prachy a matka mi tvrdí, že ani ona momentálne nemá a odrazu dojde brat s novým mobilom!!!! Pretože ja som poslušná a asi som málo prosíkala!!!!pretože on ten mobil mal dostať až keď mu skončí zmluva a to 16. júna!!!!pretože on jeden mobil stratil, jeden rozbil, jeden rozbil a následne ho utopil v lepidle a dva doj*bal!!!!ok!!! nevadí!!! a nebudem teda ani nasraná!!! nech si chlapček užíva!!! do pi*e!!!!
Ignatius Zverejnené 3. Marec, 2007 Autor Zverejnené 3. Marec, 2007 Už včera sa mi to nezdalo, no dnes je to potvrdené - som nakapatý a nie je to nič moc... :lol:
Andulqa Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 co tu skapal pes? boze to je nuda dnes :lol:
chorche Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Kazda minca ma dve strany, za vikend som hovno stihol, teda do skoly....
havarka Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Neviem kde mám Devedečká s prvou sériou Prison Brejku.. možno ich má moltom.. hm
chorche Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 :lol: :) :) Boh nas ochranuj od dlheho vedenia dlhovlasych ludi, teda poniektorych!
phersu Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Boa mama išla prvýkrát do druhej práce a hneď na poobednú, brat neni doma ani frajerka tu neni. Som tu celkom sám. Kúa to je divný pocit. :lol:
chorche Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Joj, dnes sa posralo tolko veci, ze to ani menovat nejdem. Pardon, budem presny: Niektore veci su tak uz dlhsiu dobu, ale to by som si mal ist vybavit do okresneho mesta najskor osobne. A okrem toho ma straaasne vie potesit, ked mrzne pocitac....
happysoul Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 kua, vydrbany sprosty kreten vo funkcii vratnika, najsamdolezitejsi paprdoch v celom vesmire... idiot v..ebany!!!!!!!!!!!! A navyse zas dalsi hotentot, ktory sa vyhrazal policiou... lebo Ginga nanho - teda na tu jeho kravu - zavrcala... na co som povedala, ze neznasa ozranov, tak zacal pyskovat, ze on teda zadny ozran neni... a ked som platila, tak ta megera, co s nim prisla-ze dva corgone, ha! moj pes ma nuf na lidi... a si ten ne-ozran ocapoval hubu na moje decka, tak ma nasral, ze ma predavacka musela drzat, kokos, este ze je koniec dna, lebo jedno podobne stretnutie blizkeho druhu a sedim. Velice intelektuální projev vzdělance happysoul :lol:
phersu Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Dpc krájal som chleba a porezal som krista tam. Štípe to jak hovado.
Nokia Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 strc prst do soli, rychlo sa to zahoji :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 tak dnesnym dnom som zostal ako jediny posluchac faculty, ktory este nema absolvovany isty predmet. (odhliadnuc od toho, ze vlastne ja z minuleho semestra nemam absolvovane dva)
hisham Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Nevládzem. Nevládzem. Stále tu musím obletovať tú holandskú sekačku mäsa - čo bude jesť, piť, kam chce ísť, a naozaj a vážne a veď povedz... Chvalabohu, že je teraz preč. Fakt sa mi chce strašne spať. A budúci týždeň v škole bude horror. edit: Krista už ma aj matka ženie z netu, že musí niečo robiť. Dem spať.
weirdo Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 kua aj s CSOB. dneska som chcel kupit letenku a zistil som az v Student Agency, ze mam limit len 15000kc na den. samozrejme, ze letenka stala 17000, tak som ju nezaplatil a odisiel som s dlhym frnakom :lol: :)
chorche Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 POsraty scaner! Ludia, ked toto budete citat, tak sa mi snazte aj pomoct, ked budete vediet. Mame tu nejaky Adobe Fine Reader 6.0 a 8.0 a ani za toho Najvyssieho oscanovat stranku tak, aby tam miesto tabulky v slovencine nevyskocil nejaky text v rustine. KUA!!!
doll Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 kurna, clovek si najde tiche miestecko mimo mesta, na lavicke, chce sa venovat istym veciam...a aj tam kurna musia okolo chodit nejakí ludia :lol:
weirdo Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 krucinal fix, ten limit nie je na den, ale na tyzden! no CSOB je teda vyhra, fakt. som sa v Student Agency strapnil ako nikdy.
weirdo Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 no vyborne, hlavne ze som zistil, ze British ma akciu na letenky, takze som mohol usetrit 1500 korun ... nie je pravda tento svet ...
Odporúčané príspevky