doll Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 uz nevladzemvsetko som pokazila, viac sa uz ani neda sklamala som na plnej ciare naco som ja vlastne tu?hmm...ako by sa mali mnohí dobre keby tu mozno nie somnikoho by som nestresovala..... co mam robit?...dufam ze dostanem nejaky tik a ublizim si......
chorche Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Hej, presne tak, ale v obratenom garde. Ked som nic neposral, tak predsa mozem byt aspon ten, co zahladi vrasky, ale niekomu to zjavne nedochadza.... :lol:
game Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 tých neustálych bolestí hlavy a nespavosti mám tak akurát ... už nechcem, vážne :lol: :)
arwiel Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 ja už nechcem! áno, vravela som... chcem prázdniny! ale ja chcem PRÁZDNINY!!!! toto nie sú prázdniny...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 frasa vypravil som sa dnes do mesta, ze povybavujem nejake veci, co som nemal cas teraz pocas skuskoveho a kniznica germanistiky nie je otvorena. hlavne ze tam mam podlznost na dve publikacie a na dalsie tri v kniznici FiFUK. kua vsak ked sa tam raz dostanem, tak sa nedoplatim. edit:btw toto pisem z cizyho fakulty. ale sotva tu teraz bude.
hisham Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 Nudím sa. Chcem niekam vypadnúť, zabaviť sa.
doll Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 devy, nie ste same.... :lol: dnes ani zajtra neplanujem vecer von...trucujem... :)
arwiel Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 ja som vonku večer už nebola teda pekne dlho... také večerné posedenie v našom skvelom Kaféčku s dobrými drinkami... dala by som si... alebo hocikam... trošku sa odreagovať, zabaviť sa, užiť si...
hisham Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Bolí ma celý človek - nohy, kríže, brucho. Au :lol:
doll Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 aky mail som dostala zo skoly???? :) ze som sa nezucastnila jednej konferencie, tym padom budem mat problem s uzavretim zimneho semestra :lol: hajzlici, tak som priamo rektorovi napisala mailik...taky "milsi"...tak som zvedava na ich reakciu nemala som sajny ze nejaka konferencia bude...a nedajboze ze ucast je povinna ...DPC :) ;)
Sniper Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Divíš sa, keď si sa na jeseň flákala v Manchestri? :lol:
doll Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 konferencia bola pred tyzdnom :lol: ked ja som zurovala na chate :) lenze ja som nemala sajny ze nieco take bude :)
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Headache, heartache, kamosovi sa neviem dovolat a to ma pre mna robit KUIA!!! dolezite veci, ale aspon na chvilu mam pokojnejsie na dusi, hoci mohlo by to byt este lepsie, len by si niekto mal uvedomit aspon dve veci.
tomassi Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 do mačky prašivejv izbe mi tečie radiátor :lol:
Polaris Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Akosik sa ta radost ku mne nie a nie dostavit...som zvedavy, ze este do kedy budem musiet splacat riechy, ktore som mozno vykonal v minulom zivote.
doll Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 POLARIS:...neboj, radost ta obleje, ked ma v sobotu uvidis v skole :lol: btw...dnes som si zlomila nechtik na ukazovacku :) taku krasnu francuzsku manikuru som mala.....nadherne dlhe nechtiky...to mam z tej velkej aktivity co sa domacich prac tyka :)
doll Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 :lol: na co ty hned nemyslis :) pri rucnych pracach som si vzdy davala bacha :) ...lenze sla som otvorit skrinku,a j**** som prstom po nej...a necht sa zachytil... ;)
chorche Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 No, ktovie, za kolkych z minulych zivotov si to odsieram ja?!
hisham Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 To je nuda :lol: Uchýlila som sa k azetu :)
Nokia Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 ze nuda, konecne trosku casu na oddych :lol:
doll Zverejnené 10. Február, 2007 Zverejnené 10. Február, 2007 zabity denv skole som sa vytocila, nervacila som sa ibaa tak plusy to ma:- pospeakovala som s profakom /a na konci, kedze on je orig z anglicka, tak som mu povedala ::see ya later:::: a on mne povedal :::čau:::/ :) - stretla som jedneho forumaka- stretla som kopec deciek ktore som dlho nevidela- pokecala som s profkou o mojom incidente, ked som v minulosti prisla na skusku v rifloch :) a teraz ma hlavena boli, lebo som este nic nepila...a o poriadnom jedle nehovoriac :lol:
Sniper Zverejnené 11. Február, 2007 Zverejnené 11. Február, 2007 ježišikriste mňa bolí hlava! :lol: :)
Duda Zverejnené 11. Február, 2007 Zverejnené 11. Február, 2007 To je dobré....teba bolí hlava a akurát sa ti na awatarovi ukázal obrázok Angeliny Jolie ako si drží hlavu a vyzerá ako by ju bolela hlava :lol: :)
Odporúčané príspevky