Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

uz nevladzem

vsetko som pokazila, viac sa uz ani neda

sklamala som na plnej ciare

naco som ja vlastne tu?

hmm...ako by sa mali mnohí dobre keby tu mozno nie som

nikoho by som nestresovala.....

co mam robit?...dufam ze dostanem nejaky tik a ublizim si......

Zverejnené

Hej, presne tak, ale v obratenom garde. Ked som nic neposral, tak predsa mozem byt aspon ten, co zahladi vrasky, ale niekomu to zjavne nedochadza.... :lol:

Zverejnené

tých neustálych bolestí hlavy a nespavosti mám tak akurát ... už nechcem, vážne :lol: :)

Zverejnené

ja už nechcem! áno, vravela som... chcem prázdniny! ale ja chcem PRÁZDNINY!!!! toto nie sú prázdniny...

Zverejnené

frasa vypravil som sa dnes do mesta, ze povybavujem nejake veci, co som nemal cas teraz pocas skuskoveho a kniznica germanistiky nie je otvorena. hlavne ze tam mam podlznost na dve publikacie a na dalsie tri v kniznici FiFUK. kua vsak ked sa tam raz dostanem, tak sa nedoplatim.

edit:

btw toto pisem z cizyho fakulty. ale sotva tu teraz bude.

Zverejnené

devy, nie ste same.... :lol:

dnes ani zajtra neplanujem vecer von...trucujem... :)

Zverejnené

ja som vonku večer už nebola teda pekne dlho... také večerné posedenie v našom skvelom Kaféčku s dobrými drinkami... dala by som si...

alebo hocikam... trošku sa odreagovať, zabaviť sa, užiť si...

Zverejnené

aky mail som dostala zo skoly???? :)

ze som sa nezucastnila jednej konferencie, tym padom budem mat problem s uzavretim zimneho semestra :lol:

hajzlici, tak som priamo rektorovi napisala mailik...taky "milsi"...tak som zvedava na ich reakciu

nemala som sajny ze nejaka konferencia bude...a nedajboze ze ucast je povinna ...DPC :) ;)

Zverejnené

konferencia bola pred tyzdnom :lol:

ked ja som zurovala na chate :)

lenze ja som nemala sajny ze nieco take bude :)

Zverejnené

Headache, heartache, kamosovi sa neviem dovolat a to ma pre mna robit KUIA!!! dolezite veci, ale aspon na chvilu mam pokojnejsie na dusi, hoci mohlo by to byt este lepsie, len by si niekto mal uvedomit aspon dve veci.

Zverejnené

Akosik sa ta radost ku mne nie a nie dostavit...som zvedavy, ze este do kedy budem musiet splacat riechy, ktore som mozno vykonal v minulom zivote.

Zverejnené

POLARIS:...neboj, radost ta obleje, ked ma v sobotu uvidis v skole :lol:

btw...dnes som si zlomila nechtik na ukazovacku :)

taku krasnu francuzsku manikuru som mala.....nadherne dlhe nechtiky...

to mam z tej velkej aktivity co sa domacich prac tyka :)

Zverejnené

:lol: na co ty hned nemyslis :)

pri rucnych pracach som si vzdy davala bacha :) ...

lenze sla som otvorit skrinku,a j**** som prstom po nej...a necht sa zachytil... ;)

Zverejnené

No, ktovie, za kolkych z minulych zivotov si to odsieram ja?!

Zverejnené

zabity den

v skole som sa vytocila, nervacila som sa iba

a tak plusy to ma:

- pospeakovala som s profakom /a na konci, kedze on je orig z anglicka, tak som mu povedala ::see ya later:::: a on mne povedal :::čau:::/ :)

- stretla som jedneho forumaka

- stretla som kopec deciek ktore som dlho nevidela

- pokecala som s profkou o mojom incidente, ked som v minulosti prisla na skusku v rifloch :)

a teraz ma hlavena boli, lebo som este nic nepila...a o poriadnom jedle nehovoriac :lol:

Zverejnené

To je dobré....teba bolí hlava a akurát sa ti na awatarovi ukázal obrázok Angeliny Jolie ako si drží hlavu a vyzerá ako by ju bolela hlava :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov