nutrinka Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 :) ;) ;) už ani nemám síl na seba zanadávať krista boha máriu, som v aute na jazde zabudla knihu, čo mám do zajtra prečítať a je asi 110%-ná šanca, že odpovedám... keby si tam raz už topánky nezabudnem... inštruktor mi už ani nezdvíha radšej :lol: ;) ;) ;)
doll Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 nieco, mi do facka, padlo prave do oka :lol: dufam ze to nie je vytvarajuci sa jacmen :)
Wink Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 Akoze koniec uz tento net... sakra vyse o polku pomalsie mi ide akoby mal... ale ked sa stazujeme tak nas este drbu
game Zverejnené 12. Január, 2007 Zverejnené 12. Január, 2007 to na čo bolo podozrenie, sa nepotvrdilo, iné sa objavilo, je mi práve nedobre a koniec v nedohľadne ...nebuďte nikdy chorí ... :lol:
nutrinka Zverejnené 12. Január, 2007 Zverejnené 12. Január, 2007 ani vlastne neviem, či to má byť v tejto téme, alebo tej opačnej....hmmm, dnes som sa po dlhšej dobe minula s bývalým....fuuu.... stará, dávna láska....prvá láska....jediná láska trochu ma to vykoľajilo, ozývajú sa spomienky, dávno zahrabané city, hormóny /no už len tie mi chýbali/ aj keď to bolo dávno, sedím a rozmýšľam a čítam jeho posledné správy, sedím a rozmýšľam, čo spraviť....mhm :lol:
hisham Zverejnené 13. Január, 2007 Zverejnené 13. Január, 2007 Nudím sa. Tak sa nudím, až som sa uchýlila ku zrkadlu. Taže mám na sebe zlaté náušnice (no robia sa, že sú zlaté), zlaté a bronzové tiene, čiernu ceruzku a špirálu, zvýraznené lícne kosti, hubomaž... Proste... vyzerám super :) , lenže nemám s kým ísť von, faka :lol: Aaaaa, musím tu hniť, počúvať našich, jak sa tu pusinkujú a miláčkujú, a brata, jak sa na nich smeje... Chcem ísť von! A keď nik nepôjde, pôjdem sama :)
weirdo Zverejnené 13. Január, 2007 Zverejnené 13. Január, 2007 Proste... vyzerám super :lol:odfot sa, zhodnotime :)
hisham Zverejnené 13. Január, 2007 Zverejnené 13. Január, 2007 Tak to neee :lol:No, už som sa bola prejsť, nestretla som ani živú dušu... Nevadí.
doll Zverejnené 13. Január, 2007 Zverejnené 13. Január, 2007 nudiiiim sa :lol: :) :) a navyse ziadneho chlapa po ruke nemam ked ho najviac potrebujem.... ;)
Sniper Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 Môj najlepší kamarát sa sťahuje do inej časti mesta, to už nebudeme tak často chodiť do krčmy :)Tento nový rok 2007 ešte nepriniesol nič dobré :lol: :)
doll Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 kurna, cistim akvarko, uz mi chyba chytit iba poslednu rybku, prisavnika,a furt sa predo mnou skryva, rychly je a proste nie a nie ho chytit...vycerpala som takmer vsetku vodu, schoval sa do jedneho kuta k filtru kde nedociahnem nicim...co ho mam nechat "na suchu"? ci co?jaaaaj, ten dostane taky vyprask az ho chytim....
game Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 posledné dva dni nadávam na tento hnusný vynález ako pohan :) ale čo by som bez neho robila to teda neviem :lol:
cizy Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 mam na pravej ruke popaleniny, lebo som bol opity
doll Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 kruci, zas som podlahla mojim chutkam a o deviatej vecer som jedla :) chlieb, horcica, salama.....mnaaaaaaaaam ved zachvilu sa budem gulat :lol:
Duda Zverejnené 14. Január, 2007 Zverejnené 14. Január, 2007 :lol: To muselo bolieť....... Aspoň si zapamätáš : nepiť pri lampe :)
hisham Zverejnené 15. Január, 2007 Zverejnené 15. Január, 2007 Aaaaa, čo so mnou tí Nemci majú, v jednom kuse mi vypisujú na icq :lol:
chorche Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 Asi som ja na chybe, ale posudte sami:Na jednom fore som sa dockal banu preto, lebo UDAJNE!!! spamujem! Akoby im vadilo, ze im tam pisem, ani velmi nenadavam (Urcite nie viac, nez tu!!!) a pisem K VECI! Fakt su tam niektori ludia na hlavu....Na dalsom ma nasral clovek, ktoreho poznam osobne. Ma kramy alebo co. predtym mu nevadilo nic, teraz maze aj to, co je k veci len preto, lebo sa mu chce. Ked som sa ohradil, tak mi dal ban. (Ale nepouzil som sproste slovo, jednoducho som si to chcel vydiskutovat v patricnej teme, samozrejme, ze som tam nesiel ako pokorny baranok....) Potom som si to na chate vysvetloval s druhym moderatorom, ten v tom bol nevinne, takze je jasne, kto je za to zodpovedny a este sa aj priznal, pac tam medzi nas vtrhol ako velka voda a ked som napisal nieco o bacovom (tomu nevinnemu, ale verejne), tak mi vynadal do tlkov, som mu to vratil rovnakou mincou a vyhodil ma este aj z chatu. Vy si povedzte. ked chcete detaily, pytajte sa. Ale fakt ma nasral, za to, ze jemu ****, nema co skakat do nikoho, hlavne nie do mna!
cizy Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 dam si cistu mikinu, potom sa idem najest a samozrejme hned sa musim ****** kristaboha
Wink Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 Tento tyzden zomieram v skole.Same pisomky. Pondelok: Nemcina, Pravo Utorok: Informatika, Geografia Streda: Matika, Diktat, Anglictina Štvrtok: Chemia - anorganika, Sloh, Biologia Piatok: Fyzika,Chemia-organika, Literatura No to uz fakt nie je normalne pisat za jeden tyzden 13 pisomiek, vacsina z celeho polroku. :lol:
doll Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 juuuj, to bolo davno,ze diktat pisat :lol: to bejvavalo, casy nevinnosti a nevedomosti :) ulavim si aj ja tedahuba ma boli co furt zivam, ale tak poriadne, ze az oci mi z jamiek takmer vypadaju :)
weirdo Zverejnené 16. Január, 2007 Zverejnené 16. Január, 2007 Asi som ja na chybe, ale posudte sami: Na jednom fore som sa dockal banu preto, lebo UDAJNE!!! spamujem! Akoby im vadilo, ze im tam pisem, ani velmi nenadavam (Urcite nie viac, nez tu!!!) a pisem K VECI! Fakt su tam niektori ludia na hlavu.... Na dalsom ma nasral clovek, ktoreho poznam osobne. Ma kramy alebo co. predtym mu nevadilo nic, teraz maze aj to, co je k veci len preto, lebo sa mu chce. Ked som sa ohradil, tak mi dal ban. (Ale nepouzil som sproste slovo, jednoducho som si to chcel vydiskutovat v patricnej teme, samozrejme, ze som tam nesiel ako pokorny baranok....) Potom som si to na chate vysvetloval s druhym moderatorom, ten v tom bol nevinne, takze je jasne, kto je za to zodpovedny a este sa aj priznal, pac tam medzi nas vtrhol ako velka voda a ked som napisal nieco o bacovom (tomu nevinnemu, ale verejne), tak mi vynadal do tlkov, som mu to vratil rovnakou mincou a vyhodil ma este aj z chatu. Vy si povedzte. ked chcete detaily, pytajte sa. Ale fakt ma nasral, za to, ze jemu j*b*, nema co skakat do nikoho, hlavne nie do mna! ty vole, neviem ako si schopny nasrat modov na vsetkych forach kam chodis, mozno z vynimkou Horrora ...
Odporúčané príspevky