Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 stetka spi od 8 do 4 :lol:
doll Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 clovek si uvedomi o co prisiel, az ked to skutocne strati.... :lol: som si myslela ze cloveka, s ktorym som bola pol roka uz akosi "prestavam mat rada"este v dobe nasich posledne stravenych dni...ale az teraz,ked sme od seba vzdialeny 2000km a vieme ze nemozme uz byt spolu, si uvedomujem, o co som prisla...chyba mi... :)
weirdo Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 Co dolina, to potok a co Cech, tak to k****! Plati na vacsie percento, nez si vsetci myslite!ja si to nemyslim a imho mozem k tomuto povedat viac, nez vacsina fora (vratane teba chorche)
doll Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 weirdo som podobneho nazoru... mam vela vela kamaratov v cechach...ved tam studujem a poznam strasne vela ludi v Brne, takze nesuhlasim s chorcheho nazorom... skor namiesto Cech tam mal hodit vyraz Pražák...a o tom ma nik nepresvedci...
weirdo Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 skor namiesto Cech tam mal hodit vyraz Pražák...a o tom ma nik nepresvedci...poznam aj dve prazacky a su to celkom mile baby ... ale povacsine pocuvam ten isty nazor na nich.
Ignatius Zverejnené 9. Január, 2007 Autor Zverejnené 9. Január, 2007 Doll, Weirdo, pridávam sa k vám, tiež mám kopec známych u susedov... Ale k veci: nejaký som ubolený, chrbát a tak...
chorche Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 weirdo: Ty si na Morave, tam robia paseku skor Slovaci, o tom zasa viem az prilis dobre ja, tak nesekaj machra, ako keby si ten najmudrejsi len za to, ze niekde si.... A za tym si stojim! Vacsina Cechov su protive sovinisticke hovada, stretol som aj normalnych, ale vacsina je OUT!
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 dnes sa mi prihodila asi najtrapnejsia vec v zivote. pred tyzdnom som sa dohodol mojou veducou seminaru z matematickej analyzy, ze dnes o 10:00 sa stretneme a vypracujem pre nu dodatocne zapocet. este hisham to pocula, ked som s nou hovoril o tom a som ju UISTOVAL, ze ano urcite mi ten cas vyhovuje, urcite to nechcem robit u nas v labakoch, urcite, urcite, bla, bla. posledne dva dni som sa to ucil tak sest hodin kazdy den a vcera asi do pol stvrtej vnoci na rano. dva budiky som si nastavil, lebo vsak pre istotu tak treba svedomity byt a tu - rano sa zobudim, zvoni mobil, pozriem - nezname cislo, lebo samozrejme som si jej cislo zabudol prepisat do mobilu ja debil a tak ja, ze kto ma to ku*va otravuje v takuto skoru rannu hodinu dpc, tak sa ozvem neprivetivym tonom ne a tam, ze : "Dobry deeen, nezabudli ste na nieco??" OMG pozrem na hodiny 10:15 skoro ma drblo!!kua ani neviem, co som jej tam hovoril, iba ze som ani nevidel este poriadne a uz som behal po byte ako blazon. kokos najvacse stresy. ja som taky debil!!! keby som sa s nou osobne nedohadoval a nebol sa uz trikrat predtym na to chystal a keby som ju aspon nebol ubezpecoval, ze ano ako velmi sa mi to hodi a ze ano urcite budem moct. smaria toto je taky DEBIL ze to nema obdobu. edit:esteze som to vedel, lebo inak by ma uz asi ozaj j*blo.
fiore Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 Fuj, som vytočená jak štolverka! Nechce sa mi ani veriť, že som bola taká obrkrava (teda....dúfam, že už nie som). Panebože, len nech to už rýchlo skončí, lebo ma zavrú za vraždu! :lol:
doll Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 dnes bol termin, dokedy som mala poslat rektorovi moj projekt o podnikatelskom prostredi na Slovensku...kua, mam zatial hrube zaklady...kedy to stihnem :lol:
weirdo Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 weirdo: Ty si na Morave, tam robia paseku skor Slovaci, o tom zasa viem az prilis dobre ja, tak nesekaj machra, ako keby si ten najmudrejsi len za to, ze niekde si.... A za tym si stojim! Vacsina Cechov su protive sovinisticke hovada, stretol som aj normalnych, ale vacsina je OUT!odporucam ti nerobit machra za to, ze poznas par ludi a podla nich porovnavas. zil si tu? stretaval si sa na koleji vyse 2 rokov s ludmi z celej CR? ak ano, tak fajn. ak nie, bud radsej ticho o niecom, o com nemas ani sajn.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 dnes bol termin, dokedy som mala omg, ze "bol" :) poslat rektorovi OMG, ze "rectorovi" ;) :lol:
chorche Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 weirdo: Ludi z CR zo vsetkych kutov mam skoro na dennom poriadku, takrecno, takze by som velmi nekvakal na Tvojom mieste....
Ajk Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 uz sa prestante hadat, zalozte si vlastnu temu, alebo si to rieste cez sukromne... toto je uz prehnany OT
RoSo Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 Končí mi dovolenka, v nedeľu letím späť :lol:
weirdo Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 weirdo: Ludi z CR zo vsetkych kutov mam skoro na dennom poriadku, takrecno, takze by som velmi nekvakal na Tvojom mieste....hej hej, zase si raz mudry. tak ako vsetci kristuju do USA a nikdy tam neboli, tak ty teraz pindas na cechov a vies o tom prd. k tebe chodia, ja tu zijem a za den sa bavim 5x viac s cechmi ako slovakmi, skusis to pochopit uz konecne??? ci ty ani bohovi neuznas, ze raz mozes aj nemat pravdu? a aby som nebol offtopic, musim si ulavit. vytaca ma chorche.
doll Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 l.e.g.... toš, asi bude prúser :) ... zajtra to vsetko skompletizujem a poslem mu to na kontrolu mailom...jeden den hore dole, mozno si ani nevsimne :lol: a musim si ulavit znova...zas sa hadam s máti ohladne Manchesteru proste si kupim letenku a na tyzden tam pojdem...uz s nou nebudem o nicom debatovat ;)
cizy Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA za 4 hodiny mam skusku :) zacinam byt nervozny :lol: ;)
gh0strider Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 cizy sa ti necudujem ked si uz od siestej hore, pritom skuska je az od 10tej :lol:
cizy Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 ja nie som hore od siestej, ja som vobec nespal :lol: btw, dal som si dva speedy8, 4 magnesium-pyrodoxinove tabletky a 3 kavy a uplne rychlo mi bije srdce a prezivam nejake euforicke stavy, neviem ci to je normalne zrovna, hmmmm
phersu Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 Moja krásna pohodičková prax sa zmenila na otrokárčinu. Ach kde sú tie časy. A ešte k tomu som chytil toho najhoršieho šéfa, ktorý tam je. :lol: :)
Ajk Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 Dalsi Félix.... od prenášky ma delí už len jedna opravná skúška... odchádzam sa biflovať - dovidenia..
Wink Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 Zasa chora :) Esteze do skoly nemusim ist, ale mozem buduci tyzden dobiehat, parada. Cakaju ma 4 polrocne pisomky v pondelok... :lol:
hisham Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 este hisham to pocula, ked som s nou hovoril o tom a som ju UISTOVAL, ze ano urcite mi ten cas vyhovujeBože L.E.G., ty si tam zaspal? :lol: :) (už som ticho) No neverím, že už 15 minút mi ide net, to snáď nie je možne, čože sa staľo? Debil, aj tak vypadne zachvíľu!
Odporúčané príspevky