Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ako mam nasim povedat ze chcem ist na chatu...navyse do ciech, navyse pre nich s cudzimi ludmi.... :lol:

Zverejnené

stále sa nevie, kam sa zajtra ide, zas sa to zaparkuje dakde vonku, alebo sa neskončí nikde :lol: :)

Zverejnené

ľudia, ukradnite ma prosím.... :lol: niežeby mi prekážalo ničnerobenie, ale už ho robím dĺĺĺho!!!! prosím, prídite ma niekto ukradnúť.... :)

prosím... ja chcem ísť na zábavu, pekne to roztočiť....

Zverejnené

nepustili ma!!!! :lol: nie je mi súdené sa opiť, zfajčiť, zhuliť, z.... faka!!!! :) nebavím sa s týmto svetom! dúfam, že sa mi aspom snívať o tom bude....

Zverejnené

kua, bol som v meste a nic neni v prevadzke, co potrebujem. typicke - hromadne dovolenky a cez sviatky nikto nerobi.

cert aby vzal tie pri*****e babky komancovske.

Zverejnené

Fuj akosi... nie je mi zle, len... to dnes nie som ja? Nie dnes, teraz. Divné.

edit: ľudia neštvite ma aspoň :lol:

Kua zase mám nervy z ničoho, uaaaa, a aké!

Zverejnené

to je len tak malo hodin???

sa tu unudim do vecera faaaaaaaaaaaak

Zverejnené

čudujem sa prečo to hovorím.....ale chcem už ísť do školy :lol: doma je nuda že sa ísť zarezať

Zverejnené

už nechcem mať bolesť ... vážne mi už stačilo ... už bolo ráno a ešte som nespala :) :lol:

Zverejnené

nedostatok komunikácie ma raz zabije.... :lol: prepáč, matka :)

Zverejnené

Prasive vzdialenosti, prasivy nedostatok casu, prasive nezosuladenie planov! :lol:

Zverejnené

naši ma chcú na celé leto poslať do holandska, neviem, či sa mám tešiť alebo čo, či to risknúť ísť sama, či sa na to nevysrať a spraviť to, čo som chcela...ale zas holandsko...

bohatstvo, hneď takto z nového roka človek aby rozmýšľal nad ďalekými vecami :lol:

Zverejnené

A prečo práve do Holandska? No sama... to nie je bohviečo...

Zverejnené

ja by som siel jednoznacne ... ale nemala by si hulit moc :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov