Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kua raz je tak zle, raz tak

uz sa rozhodni, nie ako nerozhodna zenska :lol: :)

doll no hodilo by sa tam napr take jednoduche ze "nymfomanka" :) ;) ;)

Zverejnené

AW: 1x, pokial JA viem. Takze si prosim vysvetlenie. Furt mi tu vysvecuje 20%. A co? Nasraty som an to, ze vsetci mali do obeda na salame a tak som mal aj ja, ale potom sa to skoro obratilo proti mne....

Zverejnené

neznášam, z duše to neznášam, keď je niekto nezodpovednejší ako ja

keď si ja sama môžem za svoje veci, tak v pohode...ale keď nestíham kvôli niekomu inému, tak .. áááááááá :) :) ;) :lol:

Zverejnené

a je to tu.... predtermin z EKO som dal na FX, cize by bolo dobre sa to znova a este raz naucit, a navyse lepsie... :lol:

Zverejnené

prave sa u nas zabijaju kaprikovia :)

pytala som sa tatu ci je nejaka nadej aby ich priviezol k jazeru a vypustil...hmm,a odporucil ma na mamu,...takze nic :lol:

a uz pocujem tie tupe udery....aaaaa....ja to tak neznasam...

nech je im zem lahka,amen

Zverejnené

My sme tento rok živého kapra ani nemali

švagor je rybár a tento rok doniesol už vypitvaného, ale pekného macka

Zverejnené

Ježiši mňa tak bolí hlava a zle mi je :lol: a to mama vymýšla, aby som si išiel spraviť poriadok. :)

Zverejnené

prepil som peniaze za ktore som mal kupit darceky :lol:

:) :) ;)

Ja som stihol kúpiť skôr, než som ich prepil.

Zverejnené

ked sa tak zamyslim, od minuleho pondelka ,t.j. 11.12 som minul na chlast a veci s tym spojene 2800 sk...

Zverejnené

Teraz môžeš dúfať, že darčeky fakt nosí Dedo Mráz. :lol:

Zverejnené

Ty si iné hovado :) :) ;)
Zverejnené

to je wuuul :) tak ti treba ked chlasces bez rozmyslu :)

Zverejnené

ty si pekný mačiak

- teraz budeš musieť niečo vlastnoručne vyrobiť, veď to sú tie najkrajšie darčeky :)

Zverejnené

o siestej nadranom som prisla domov, vstavala som o pol jedenastej...a citim sa dost na houby...

rano, hned ako prve navsteva wecka a vyprazdnenie zaludka...a teraz unava, malatnost, no comment

aaaaa....zle mi je :lol:

Zverejnené

naco ludia pijete ked je vam z toho blivno? :lol:

ja nepijem, ja sa bavim este lepsie aj na kofole :)

Zverejnené

doll ja som sa naucil vyborne odviazat aj bez alkoholu a ma to vela pozitiv, vyborne sa zabavim, miniem ovela menej penazi a na druhy den mi neni blivno :lol:

Zverejnené

ty si pekný mačiak

- teraz budeš musieť niečo vlastnoručne vyrobiť, veď to sú tie najkrajšie darčeky :lol:

ano, ano presne tak! :)
Zverejnené

ty si pekný mačiak

- teraz budeš musieť niečo vlastnoručne vyrobiť, veď to sú tie najkrajšie darčeky :lol:

to hovoríš o cizym ? vlastnoručne ? aha :)

doll ja som sa naucil vyborne odviazat aj bez alkoholu a ma to vela pozitiv, vyborne sa zabavim, miniem ovela menej penazi a na druhy den mi neni blivno ;)

a ešte jedno veľké plus : človek veľa vidí a veľa si pamätá ;) :)

Zverejnené

NOKIA

nemyslim to tak, ze sa viem zabavit iba ked sa nalejem...praveze mne staci k odviazaniu aj nepit alkohol...ale bodne jedno pivecko pripadne red wine

potom sa hned "komunikuje"lepsie :lol:

Zverejnené

doll no to mozno tak prijde tebe ze lepsie :lol:

ale ty co ta pocuju opitu blabotat si to mozno nemyslia :) :)

Zverejnené

no pozor, ja sa neopijam do stavov ze neviem co hovorim,...a ak nahodou ano, tí okolo mna nie su na tom o nic lepsie

a ja sa dokazem pri alkohole krotit...len vcera mi to akosi nesadlo... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov