Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

AAAA debilná mašina zdochnutá. Celý týždeň fakčí a keď som tu ja, seká to ako odušu :lol: :) ;) :)

Zverejnené

mam prepalene gate a na ruke novy cigaretovy pozdrav, ktory ani neviem ako sa stal, ale vpohodicke vecer

Zverejnené

:)

som sa dnes dozvedela, ze UMREL PONIK, ktory ma prsty v tom, ze som zacala jazdit na konoch, od svojich siestich rokov...bola som pri nom takmer kazdy den 14rokov.... :lol:

dozil sa necelych 30 rokov, co je na ludske roky okolo stovky

a nestihla som ho ani pohladit...nepochopi ten, kto nezazil taky vztah clovek-zviera.... :)

par foteciek

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

dozil sa necelych 30 rokov, co je na ludske roky okolo stovky

ano, veľmi slušný vek na koňa.
Zverejnené

musim ist dnes robit do kina, nebude tam nikto znamy, bude tam dobra nuda...

:lol:

Zverejnené

A som v haj....!!! Sa mi dnes ekonomicky strasne nedarilo, v lufte ostalo plnych 10 melonov! Naastastie slo len o virtualnu realitu, ale beztak som v pecku. A co ma fakt dojalo mimo to? Ono ti debili na radiu Okey nevedia pustit normalnu hudbu.... Zlate MP3! :lol:

Zverejnené

nechapem....

ako ludia dokazu aj nadalej zarabat na ludskom nestasti...

a zaradit tragicke udalosti do celovecernej show

a cloveka, ktory prezil peklo, podrobovat nechutne vtieravym otazkam, ktore mu najviac blizia

a navyse ozivit spomienky blizkych nadhernou skladbou, ktora aj vo mne evokuje spomienky, ked som sa naposledy lucila s jednou z obeti

bohuzial v shitovom podani tuctovej spevacky

Zverejnené

kua, debilny smutok. pride len tak z nicoho nic, nikto netusi odkial sa vzal, nema dovod, len si sadne na cloveka a potom je vecer skazeny :lol:

EDIT: kua a na ICQ nie je ziadny liecitel bolavej duse. fok!

Zverejnené

zacinam byt neuveritelne nervozna.... :lol:

za vsetko mozu "kvapocky lasky" :)

Zverejnené

Kua, stupidny den, vsetci su rozlietani, len ja mam odrazu vela casu a nemam predstavu, co s nim. Som unaveny.

Zverejnené

je to v riti

nie málo sa mi nič nechce

ani vstať a ísť do postele a spať

Zverejnené

*covina to nie je. Už sa to tu 3x preberalo. Keby si vedel hľadať tak by si našiel čo máš robiť. A keďže už máš 2 warny za každú nadávku dostaneš ďalší. To len aby si vedel vopred.

Zverejnené

omg aby som pocuval na conf calle o GM manazerskych hlupostiach, wtf... a nie pol hodinku, nie hodinku, ...2,5hod. :lol:

Zverejnené

no,riesim zrovna co si dam pod obrazok,a nic rozumne ma nenapada.. :lol: ..

....co ma asi tak vystihuje :)

Zverejnené

ach jaj,nokia...na co ty len stale nemyslis???? :lol:

aj mne to napadlo :)

a ja slušná :)

Zverejnené

no,riesim zrovna co si dam pod obrazok,a nic rozumne ma nenapada.. :lol: ..

....co ma asi tak vystihuje :)

NOKIA

ako si len take nieco mozes o mne mysliet??? :)

kokso nechci vediet co mi napadlo co by si si mala dat pod obrazok ;) ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov