Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nuž lebo to je jedno z mála fór, na ktorom ešte nemáme ban. :lol:

Bronto ani nevieš akú krutú pravdu máš :)
Zverejnené

L.E.G. von Trips

A čo sa Ti na matematickej analýze zdá také ťažké? Veď to je krása.

nevravim, ze to nieje krasa, no ak sam mas do cinenia s matematickou analyzou, isto je ti zname, aka comlicovana moze vysoka matematika byt.

Zverejnené

L.E.G. von Trips

Občas to je komplikované, ale keď človek zvolí správny prístup, ide to ako po masle.

Zverejnené

Blba ekonomia.... ak som ju spravil... tak tak neviem co... ale to je zbytocne sa nad tym zamyslat...

z 20 otazok som si isty 6timi... 2 som nenapisal vobec, zvysok bola improvizacia... potrebujem 13 mat dobre na Éčko...

Zverejnené

vy tam mate ekonomiu? to bola skuska, ci zapocet?

a uci sa to u vas normalne cez matematicke aplikacie alebo je to nejaka biflovacka?

Zverejnené

mobil, ktory som si priviezla z UK som uz zapla...

vsetko funguje ako ma

signal je plny

ALE!!!!!

neda sa volat, odosielat sms, prijimat hovory a sms.... :)

no a zurim :lol:

Zverejnené

vy tam mate ekonomiu? to bola skuska, ci zapocet?

a uci sa to u vas normalne cez matematicke aplikacie alebo je to nejaka biflovacka?

ano mame tu za 10 semestrov asi 10 druhov ekonomii a bola to skuska (predtermin)

a uci sa to vselijak, neviem...zatial to boli len zaklady z humannogeografickeho hladiska (a sice makroekonomia), neskor to bude komunalna ekonomia, popripade demogeografia a tak...

Zverejnené

:lol: všetko sa ruší, všetko, na čo som sa v poslednej dobe tešila

ani na diskusiu nemôžem, ani filmový klub nestíham, nič... len pritrtkaný koncert sa mi tam serie, na ktorý nechcem a ktorému sa tri roky vyhýbam

nemám chuť do nového roka ani z domu vyjsť :)

Zverejnené

frasa, porezal som sa na pukanci! :lol: :)

Zverejnené

Co, kua! Ked ma raz nasral, tak ma nasral! HOWGH! (A som v tom nevinne!!!) :) :) :lol: ;) ;)

Zverejnené

mhm, takze dnes nespim...

nielen dokoncit tu posratu semianrku...este som sa dozvedel ze aj celu prezentaciu treba spravit

FAK :lol: :) :)

Zverejnené

ja som prave dokoncil svoju poslednu. uff

Zverejnené

kua cizy a ja som prave u teba v budove (N)

asi nam neni sudene sa stretnut na academickej pode :lol:

Zverejnené

neznášam svoje vlasy, ja sa raz naseriem a pôjdem dohola :lol: :)

keď majú byť rovné, tak sa vlnia, keď majú byť zvlnené, tak sú rovné, keď chcem niečo dosiahnuť voskom alebo tužidlom, tak nieeee, proste stále vyzerajú akurát tak, ako nechcem

áááááá ostrihám raz nadobro :) ;)

Zverejnené

Uz som mal byt davno doma, to co za debila vymyslelo nase sedenia rovno na piatok???

Zverejnené

nemôžem piecť vianočné koláčiky lebo mám na ruke sadru :lol:

Zverejnené

Co sa ti stalo

zlomila si ruku? :lol:
Zverejnené

vazne? :)

tak to upresnim :)

arwiel co si robila, ze si si zlomila ruku? :lol:

Zverejnené

arwiel si na klzisku narazila palec - nakoniec je z toho sádra .... ona hovorí, že bohužiaľ, na ľavej ruke :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov