Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

za 2min mi zacina predterm z uctovnictva

edit: za 1min

Zverejnené

axel nepozna ako nepozna, tema kde za 2 dni pribudlo cez 60 prispevkov, tu je asi prvykrat. stale je on top.

Zverejnené

Takže ešte raz špeciálne pre weirda: asi nikto nepozná tie filmy.

hisham no vidíš, zlatá Orava :lol:

Zverejnené

Axel,

debilná Orava a debilní šmejdi.

Chudák otec :lol:

Idem spať.

Zverejnené

Blba krava triedna.... Piseme uz pisomku z angliny a akee debiliny tam uz da??

Otazka ze :"What feelings did Alanis Morissette show in her song?" a "Why did a lot of new dances come from the US?" Podobnych tam bolo zo 8 a vsetky z 5 riadkoveho textu,ktory sme raz precitali zhruba pred mesiacom a ani sme sa ho nemali ucit. Kto si uz zapamata taketo ??? Ani po Slovensky na to neviem odpovedat.

A uz neviem ci som ja blba ale sme akoze mali vety s casmi a bolo tam ze :

I am not _____ (do ) anything this evening. Preco tam akoze musi byt "I am not doing anything this evening" a nie "I am not going to do anything this evening."? Lebo uz som sprosta ja alebo triedna. (No triedna iste, ide len o to ci aj ja...)Nechaapem preco?!

Zverejnené

Podobne vyzera maturita... :lol:

nemali ste tam nahodou napisane, ze v akom case to robit? :)

Zverejnené

Hej mali sme..."Dopln vhodny cas " :lol:

Heh tak diky Ajk... a ja ze maturita z angliny bude lahkaa.A co potom statnice? :)

Zverejnené

I am not _____ (do ) anything this evening. Preco tam akoze musi byt "I am not doing anything this evening" a nie "I am not going to do anything this evening."? Lebo uz som sprosta ja alebo triedna. (No triedna iste, ide len o to ci aj ja...)Nechaapem preco?!

- pretože síce vieš kedy, ale nevieš čo ideš, respektíve nejdeš robiť

asi preto, ale ak nie, tak ma opravte

Zverejnené

Tomassi ... mozes kludne povedat aj "I'm not doing this", ked sa napriklad rozhodnes, ze konkretnu cinnost nemienis robit.

v utorok sa spytam Aussieho, co povie. mne tam zneju dobre obidve ale ja hadzem gonna vsade, takze asi by som ho aj tu pouzil.

Zverejnené

Off topic - ja som tam doplnil doing automaticky, viac mi to tam sedelo...

Zverejnené

mal som cely tyzden zapoctovky ale dneska som mal naj naj horsi a to doslovne lebo bol dost tazky a profka(bosorka) ktora nas to uci nam pravdaze nepovedala presne z coho to bude len ze sa mame pripravit pravda ani ona sama nevedela co nam este da a tym padom sme sa na to ani poriadne nevdeeli sa pripravit , ale ako vacsinoou to byva student to mal vediet :) ...hruza .. :lol: ;) :)

uz teraz je iste ze 80% nepreslo takze az v januari na opravny zapocet ...

Zverejnené

Otazka ze :"What feelings did Alanis Morissette show in her song?" a "Why did a lot of new dances come from the US?" Podobnych tam bolo zo 8 a vsetky z 5 riadkoveho textu,ktory sme raz precitali zhruba pred mesiacom a ani sme sa ho nemali ucit. Kto si uz zapamata taketo ??? Ani po Slovensky na to neviem odpovedat.

čo je toto za mládež, keď už to ani tvorbu alanis morissette nepozná :lol: :) ;)

podľa mňa tam v tej vete sedia časy oba, ale z toho si nič nerob :) u nás strhávajú body na anj za to,že síce to máš dobre, ale nemáš tam to, čo tam chcela učiteľka ;)

Zverejnené

nut ani nevrav... Definicia, co je folk dance som dala- tradicny tanec odlisny pre kazdu krajinu, ktory sa prenasa z generacie na generaciu

Ale nieee jasne ze to nie je dobre. Aj ked vyznam som mala taky isty, este aj gramaticky spravne, ale nemala som to od slova do slova ako v knihe. Kravaa triedna. Tento rok si u mna pekne zhorsila povest :lol:

Zverejnené

Vlečie sa to ako chromý slimák... Do kelu aj s takým pripojením :lol: :)

Zverejnené

oné... nechce sa mi rozprávať... len toľkoto... :lol:

Zverejnené

debilný skylan musí furt reštartovať systém a mňa potom vyhadzuje z netu! kreténi! :lol:

Zverejnené

debilný skylan musí furt reštartovať systém a mňa potom vyhadzuje z netu! kreténi!

mne SkyLAN zatiaľ fachčí už dosť dlhú dobu OK

Zverejnené

vcera som skoro zrazil macku prisratu, ktora si sadne v noci o jednej do stredu sancovej a zacne sa oblizovat

***** :lol:

Zverejnené

Faka mám veľa energie a neviem, ako si ju vybiť. Idem zavolať kamoške; no ale ak nepôjde, co budu dělat? :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov